İlk defa alıcam ama korkuyorum cildimi mahvetmesin :(
Kullananlar var mı aranızda,nasıldır ?
Kullananlar var mı aranızda,nasıldır ?
Ben estetisyenim Sakın alma annem aldı yüzüne sürdü kadının yüzü mahvoldu bir kaç arkadasım aldı kullandı yone öyle oldu sakın alma yüzünü nemlendirmek istiyorsan eczaneden bepanthol al kuruysa yüzün 3-4 gecede bir sür nemli parlak canlı bir yüzün olur haftada bir peeling yap banyoda çıkmaya yakın tamam mis hobi yüzün bebek gibi olur gerek yok avon asla alma yazık etme kendine..
Tşk ederim canım,etrafımdakiler kullanıyor çok güzel sende al dediler ben güvenemedim,avene nin kuru ciltler için nemlenricisi var onu kullanıyorum şu an,peeling olarak ne önerirsin ?
Canım peeling olarak ben banyodan tam çıkmadan önce 3-4 dakika yüzeme yaptıgım cildimi bebek gibi yapan bir peeling var murad aha peeling cok iyi eğer cildinde siyah nokta yağ çoksa haftada iki kez yap ama mutlaka banyo yaptığında yap sıcak hava gözeneklerini acar kirleri peeling cok iyi temizler gündüz yapma gündüz cildini koru mutlaka güneş kremi kullan nemlendirici bepanthol kullan 3-4 günde bir bu kadar basit :))) muradın fiyatı 200 e yakın fiyatı ama sana 1 sene yeter cok memnun kalırsın.
annem kullanıyo canım iyi diyo ama ciltten cilde de fark var.
Korkuyorum kullanmaya cildimi mahvetmesin :(
cildim çok kuru
ay avon cok kalitesiz valla sekerim lorealinkilere dene derrrmişimm hehe ama cidden avon kötüymüş hatunlar öyle diyo
avonun 10 yas genclestiren kremini kullanan 10 yasindaki kiz kayboldu agsjfkal
Cevap
1Cevap
dükkanda satılmayanları alma ki satılmıyor diye biliyorum
son kullanma tarihleri geçmiş oluyormuş
annemgilden duydum
Avon dandik ya sürülmez yüze.
Korkuyorum sürmeye ama kullananlar çok memnun bebek gibi ciltleri :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar