Daha şişik duruyor normalde de kamerada sisikligi pek anlaşılmıyor

Daha şişik duruyor normalde de kamerada sisikligi pek anlaşılmıyor
Soğuk şişliği alıyor. Ben dolaba yeşim taşı koyuyorum onunla göz etrafıma masaj yapıyorum. Roll olanlarını ama diğerleri zarar verir o yumuşak çünkü. Ya da havluya buz sarıp onu gözünün üstünde tutabilirsin.
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
10Cevap
şişikliği bilmem de gözlerin çok güzel bu gözleri ağlatmak gereksiz sıcak bezle kompres yap dayanabileceğin kadar sıcak 3 ya da 5 dakika da geçer
Çay da etkili olur mu acaba gözümün üstüne koysam çay ile ıslatılmış pamuk koysam
Ya OCHOVHOHVOHV
Göz tansiyonu olabilir dicem bilemem doktora sormalısın
Bilmiyorum Bayadir göz doktoruna gitmedim zaten
Gitmelisin ciddi bişey olabilir
Haklısın inşallah göz numaram da artmamistir
Umarım artmamıştır bilemem ama
Ağlarken gözünü atanlara yumruk atmak istemem sadistçe mi
Bana diyorsan ağlarken atmadım öyle bir huyum da yoktur sadece göstermek istedim ne kadar sistigini çok anormal bir şekilde fazla şişiyor 😂
Ağlarken atsaydın sana derdim shshsh
Ağlamak kötü bir şey değil erkek kız herkes ağlayabilir bana ağladığı zamanda gözünü çekip atan olmuştu hiç yadirgamadim çünkü her insan ağlayabilir çok doğal bir şey bu bu algidan çıkalım artık
İlişki bazında bakarsan eğer ağlarken gözünü atanlar genelde acitasyon yaptığı için otomatik olarak tepki doğuyor
Yok ilişkimiz yoktu erkek arkadaşımdi çok cesur olduğunu düşünüyorum o öyle acitasyon yapacak derdini anlatacak bir adam değildi bana derdini anlattı üzüldü ama sonra yine hayatına devam etti
Güçlü irade , sadece bir anlık paylaşmak istemiş ondanda pişman olduğuna eminim.. güçlü bireyler paylaşıma kapalıdır bunun için güçlüyüz zaten
Pişman olmadi çünkü yanında oldum
Güçlü irade sadece paylaşıma kapalılık değildir insanlara karşı olan güvensizlikten hiç bir şeyi paylaşmak istemeyen bir bireye dönüşebilirsin güçlülük ağlayıp gözünü silen ve ayağa kalkmaya çalışan rehavete kapilmayan insandır
Güçlü olmayan insanlar ise çevremde öyle insanlar var hayatındaki her şeyi anlatıp ağzından laf almaya çalışan insandır
Buz koy
Teşekkür ederim ☺️
Yeşil diye nazar değmiştir
Yok kız herkes arada ağlar ve ağladım şişti ama baya şişiyor gözüm normal değil başkası ağlayınca hiç aglamamis gibi durur ama ben biraz bile ağlasam belli oluyor
Neden ağlıyosunlı en güzel çözüm aglamaman
Bir anda uzun süre sonra ağlıyorum çok feci ağlıyorum ama bu sefer çok uzun sürmedi ağlamam hayatta bazen bazı şeyleri içime atıyorum ve bir anda kendimi ağlayarak buluyorum
Haklısın
Bazen belirsizlik insana kafayı yedirtiyor
Değişmiyor mantıklı bir yaklaşım
Teşekkür ederim ☺️
Aglatan ile değil güldüren ile ol o zaman geçer 😂
Aşk değil ki mesele kaç sene oldu bunun için aglamam öyle ağlamıyorum ağlamıyorum en son baya kötü ağlıyorum durmuyorum
Neden ki
boş ver teşekkür ederim yinede
Rica ederim
Arkadaşa ilgisini verin
Teşekkür ederim zaten ilgi veriliyor bana istemez
Ağlama
Ağlamazsan şişmez
Aglama brom
Neden ağlıyorsun onu sormak lazım önce
boş ver bazen öyle ağlarız gelişine hayat bazen bizi çok yorar
Dinlemek istiyorum ben
Buz koy