Sağlık Koreli burnumda kemik varmış napıcam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 7-8 aydır burnum hergün tıkalı otrivine dışında hiçbiri açmıyor doktora gittim doktor kemik var dedi ameliyat olmak istemiyorummm🥺(doktora gideli 3 ay oldu) Koreli burnumda kemik varmış napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. ameliyat olabilirsiniz 0 0 Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 1 yıl Ameliyat olursan bu şekilde yaptır fazla abartamasınlar 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Hayır bu benim burnum Yorumla budahaneki 1 yıl Tamam işte senin burnun ameliyat sonrası. yine bu şekil yaptır diyorum bende😂 Yorumla Soran 1 yıl Şeklinde bir değişiklik olmuyormuş dkdkdkxkkxk Yorumla budahaneki 1 yıl Nasıl be kemik kırılacak alınacak falan nasıl olmuyomuş😂 Yorumla budahaneki 1 yıl Ee milletin hep bunumda et varmış da onu aldırırken mecbur yaptırdım lafları yalanmıydı😂 Yorumla Soran 1 yıl Yaptırmıycam zaten 1 ömür boyu otrivine ile yaşarım dkskdkkkxk Yorumla budahaneki 1 yıl Ama onu birkaç günden fazla kullanmak zararlı daha çok tıkanır ki Yorumla Soran 1 yıl Diğerleri açmıyor 🥲 Yorumla budahaneki 1 yıl Amiyiyat ol nılacek ki Yorumla
tahaxt Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Koreli burun nasıl oluyor? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Benim burnum gibii Yorumla tahaxt 1 yıl Korelilerin burnu ince uzun hafifte tontiş değil mi? Yorumla Soran 1 yıl Benimki hokka gibi Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sinüzit falan var mı kank? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yoooookkkk Yorumla ax2akrep 1 yıl ozamana ameliyat olacaksın kank Yorumla ax2akrep 1 yıl sağlık öenmli Yorumla Soran 1 yıl 1 yıl oldu dkdkdkkxkxkx Yorumla Soran 1 yıl Benim burun tıkanıyor ama her ayda tıkandı diyemem Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Sen nerelisin 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla Darkknightforever 1 yıl Burnun koreliymiş Yorumla Soran 1 yıl Evett ama dkxkdkkdkxkxk Yorumla Soran 1 yıl Gözlerimde biraz çekik Yorumla Darkknightforever 1 yıl Gözlerin japon sen nerelisin söylesene artık Yorumla Soran 1 yıl Söylememmm Yorumla Darkknightforever 1 yıl Neye uzatıyon o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ameliyat olabilirsiniz
Ameliyat olursan bu şekilde yaptır fazla abartamasınlar
Hayır bu benim burnum
Tamam işte senin burnun ameliyat sonrası. yine bu şekil yaptır diyorum bende😂
Şeklinde bir değişiklik olmuyormuş dkdkdkxkkxk
Nasıl be kemik kırılacak alınacak falan nasıl olmuyomuş😂
Ee milletin hep bunumda et varmış da onu aldırırken mecbur yaptırdım lafları yalanmıydı😂
Yaptırmıycam zaten 1 ömür boyu otrivine ile yaşarım dkskdkkkxk
Ama onu birkaç günden fazla kullanmak zararlı daha çok tıkanır ki
Diğerleri açmıyor 🥲
Amiyiyat ol nılacek ki
Koreli bu değil
Koreli burun nasıl oluyor?
Benim burnum gibii
Korelilerin burnu ince uzun hafifte tontiş değil mi?
Benimki hokka gibi
sinüzit falan var mı kank?
Yoooookkkk
ozamana ameliyat olacaksın kank
sağlık öenmli
1 yıl oldu dkdkdkkxkxkx
Benim burun tıkanıyor ama her ayda tıkandı diyemem
Çok 😍💓 güzelsin
Sen nerelisin
Neden ki
Burnun koreliymiş
Evett ama dkxkdkkdkxkxk