Güncellemeler
1 yıl
Hepinize teşekkür ederim ♡
Ilk önce hayirli ramazanlar dilerim myop olduğum icin ve ameliyat olmak icin sizden bilgi almak isterim ameliyat olanlar nasıl geciyor ve agrisi var mı açaba Ben ameliyattan çok korkan birisi oldugum icin sizin sayenizde birazda olsa korkumu yene bilirim inşallah bilgileriniz için şimdiden tsk edrm ❤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok tatlı ve düşünceli birisin senn. Açıklamandan bile belli ediyorsun. Geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde geçer sağlığına kavuşursun ☺️
Cok tsk ederim bu yorumunuz beni mutlu etti inşallah
Öyle misin normalde?
Hyr 😅
Nasıl hayır öylesindir😄
Pek değil aslında
Az da olsa vardır🌸
Var var :)
İlk gün her ameliyat sonrası ağrı ya da rahatsz edici bi durum olur göz de de olur ancak sonrasını düşünürsen o kadar çile çekilebilir bence.
Demi bencede cekilir sonucta kalıcı bir agrı değil tsk edrm
rica ederim geçmiş olsun
İlk gün ağrıyor ÇOK DEĞİL. Ondan sonra normal ama Yaşın kaç 25ten sonra ol
32
1 gün fena ağrı oluyor o kadar
Hadi ya 😔
Göz sulanıyor sürekli
Oda normal sonucta darbe gibi olicak :)
Sonrasında iyi ki olmuşum diyeceksin
O kesin yemin ederim gece bile goremiyorum inanirmisin birisinin koluna girmek zorunda kaliyorum
Çizdirdin mi no touch mu yaptırdın
Yaptıracaksın *
Daha hiç bir şey yaptırmadım ama myop oldugulmiçin galiba cizdirme olacak daha bilmiyorum onun icin buraya geldim :)
Ben no touch yaptırdım 3.5 miyop 3 astigmat vardı bende
Dur bakalim bir randevu alip baktirmam lazim böyle devam ederse eksilere düşmeye devam eder
Yaptır ya hiç bekleme hayat kaliten artıyor
Aynen bencede yaptirmam lazim ama birsey soylimmi gözlerin cok güzel maşallah
Çok teşekkür ederim güzel bakan güzel görürmüş, bence de yaptır ben pişman oldum daha önce yaptırmadığıma
Aynen Yaptircam allahin izniyle yetti gari :))
Göz ağrı yapar diye dusunuyorum
Napalm artik bu gözlüklerden kurtulmanın tek yolu bu ağrida yaparsa dayanicaz allahin izniyle tsk edrm
Geçmiş olsun çok rahatsız etmeyecektir umarım başarılı olur sorun yaşamazsın
Inşallah ama o korku var ya beni bitirir
Pek korkulacak bı durum değil kasma kendini
Uzun sürüyormu acaba ameliyat en son duydugulda 20 mi 30 mu ne saniye suruyormuş
Cizdirme mi
Yes
Oldukça kolay olduğu söylenir düşünme bile
Peki çok saol yorumun icin ♡♡
Hiç ağrımıyor merak etme. Ben de oldum
Uzun sürdümü acaba şu an nasıl br duygu var send3 gözlüksüz :)
Çok kısa sürüyor. Gözlük kullanmamak büyük rahatlık bırakınca anlıyor insan
Demi insallah o duyguyu bende yaşarim gercekten bıktım artık 10 yaşimdan beri gözlük kunlaniyorum ikisi denizin dibinde 2 tane kirildi artik bıktım ya gercektn
Ben de 8 yaşında başlamıştım. 20 yıldan fazla taktım
Yaşarsın inşallah 🤲🙂
Inşallahhhh
Olduğunda ilk başta çok net görmeye başlıyorsun sonradan iyileşme sürecinde görme bozuluyor bu seni korkutmasın tekrar düzeliyor ama. 1 ay içinde nerdeyse tamamen oturuyor
Hmm okeyyy tmmdir ozmaan cok Saol ya gercekten yorumlar beni azda olsa rahatlatti
Merak ettiğin bişey olursa daha sonraki süreçte sorabilirsin
Tabikide :))
👍🙂
Yapıyor