Merhaba iki bacağım dada aynı yerde var daha öncede çıkmıştı regl dönemine yakın çıkıyor genellikle dahiliye ye gitmiştim 7 tüp kan alıp bir sürü değere baktılar demir eksikliği çıkmıştı oda çok azdı yaşayan var mı
Ciltte oluşan travma dışı morluklar birçok farklı hastalıktan kaynaklanabilir. Bu rahatsızlıkların başında kan hastalıkları yer alır. Pıhtılaşma bozukluğuna bağlı olarak sıklıkla oluşan morluklar, lösemi, lenf bezi hastalıkları ve kemik iliği kanseri gibi ciddi sağlık problemlerine bağlı olarak görülebilir. Vücuttaki morluklara genel olarak fiziksel darbe ya da yaralanma dışında yaşlılık, vitamin eksikliği, yoğun egzersiz, aspirin, hemofili ve lösemi neden olur. Morluklar genellikle geçicidir, vücut sızan kanı yeniden emince renk değişirler ve zamanla kaybolurlar.
Demir eksikliğinden olması çok muhtemel bir de regl dönemindeki hormonal değişikliklerden kaynaklı da oluyor bu durum. Demir takviyesi kullanıyor musun bilmiyorum ama C vitaminiyle alırsan daha hızlı emilir daha hızlı sonuç alırsın
Bir yere vurmadıysan kan alyuvar hücrelerinde eksiklik var yani kansızlık var gibi görünüyor. Halsizlik, ellerde ayaklarda güçten düşme yorulma ve ya erken yorulma gibi sorunlar varsa dahiliyeye gitmen gerekir…
durduk yere olmamıştır ablacım hatırlamadıgın ya da önemsemedigin bir şey yapmıştır ezilmiş bence bilmiyorum ama ki ayagımda böyle morluklar olsa fazla önemsemem geçer yani daha öte bir hastalık olacagını düşünmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Geçmiş olsun çok güzel bacakların var mesaj istersen yapmak isterim 🌺🌹💐❤️