Merhaba arkadaslar kiz arkadasimin regli 9 gün gecikti ve hamile olma riski var diye tahmin ediyoruz kürtaj yaptirsak nasil bir sorunla karsilasiriz veya zor bir sey mi oldugu gun ailesine gidebilir mi hemen? (İnsan degilsiniz bilmem gibisine seyler yazacaklar yazmasinlar lütfen her insanin basina gelebilecek bir sey bu)
Yasal süreyi geçmeden yaptırırsanız herhangi bir sorun olmaz ama yasal süreyi geçmeme dikkat edin bir dahaki sefere de önleyiciler kullanırsanız sizin için daha iyi olur ertesi gün hapları prezervatif ve benzeri
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Şu an reglin gecikmesinin 10. Günü daha hocam bildiğim kadarıyla önümüzde iki haftalık büyük bir zaman dilimi var
Nerede nasıl kürtaj yaptiracaksiniz? Devlet hastanesinde yasak. Kızı umarım merdiven altı bir yere goturmezsin. Kürtaj sonrası biraz musehadede tutup taburcu ediyorlar. Sonra biraz ağrısı olur ama normal hayatına devam edebilir.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Merdiven altimi sacma bence cok seviyorum kendisini tutupda sacma sapan yerlere ve devlete asla goturmme
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Her insanın başına gelebilecek bir şey diye yapacağınız vahşeti savunamazsınız 2 dklık zevk için Allah'ın verdiği cana kıyamazsınız evlat hasreti ile hayatı kararmış insanlar var her anı gözyaşı ile geçen ben daha ne diyeyim katil olacaksınız
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Hanimefendi şu an burada din açısından konuşmuyoruz evet haklısınız iki dakikalık zevk için ama kınamayın bakın altını çizerek söylüyorum kınamayın biz de zamanın da çok kınadık başımıza geldi kesinlikle kınanacak bir durum değir Allah hepimizi ıslah etsin.
Ben 11 haftalık hamilesin demişti doktor ama göbeğim bile çıkmamişti süreyi de geçmiştim üstelik zor doktor buldum özel bi klinikte olmuştum aileme haber gitmesin vs diye e nabızda felan gözükmesin diye
Evet olabilir. Eczaneden alın evde kendisi yapsın kız arkadaşınız. İdrarı ile. Üzerinde f. b. i yazılan küçük damla testler var ondan alın evde yapın. Üzerinde nasıl kullanmanız gerektiği yazıyor
Rica ederim. Test yaptırırsanız ailesi bilecektir. Kayıtlarda kalacaktır çünkü. Umarım hamile olmaz. Ama gelecek sefer dikkatli olun ve hap falan kullanın