Sağlık Kefir sever misiniz? Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Orman meyveli, çilekli, Ananaslı, Sade vb hangisini seversiniz? Kefir sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. evet severim tabi ki de 1 0 Yorumla
pollyy05 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl No ama diyet yaparken sabah bayilana kadar spor sonra böğürtlenli kefir içerdim. Bir o güzel zaten o da ama şeker 1 0 Yorumla
KayıpZamanınKızı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Orman meyvelisine bayılıyorum ama markadan markaya lezzetleri bence çok değişiyor bana göre en güzeli içimin orman meyvelisi 🤩🤩🤩 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl BayilirimmmHatta dolapta da vardi, dur bi gidip icimm 🫢 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Sağlık konusunda 411 cevap paylaştı. Cook severim oldum olasıii🤤Daha bugün orman meyveli aldım yine 1 0 Yorumla
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bi kez içtim çok önceleri onunda tadını unuttum ama bana göre bişe olmadıgına karar vermiştim 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. bana ayran yeter ya 1 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 358 cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
evet severim tabi ki de
No ama diyet yaparken sabah bayilana kadar spor sonra böğürtlenli kefir içerdim. Bir o güzel zaten o da ama şeker
Orman meyvelisine bayılıyorum ama markadan markaya lezzetleri bence çok değişiyor bana göre en güzeli içimin orman meyvelisi 🤩🤩🤩
Bayilirimmm
Hatta dolapta da vardi, dur bi gidip icimm 🫢
Cook severim oldum olasıii🤤Daha bugün orman meyveli aldım yine
Bi kez içtim çok önceleri onunda tadını unuttum ama bana göre bişe olmadıgına karar vermiştim
Şifalı ve lezzetli olur severim.
Severim tabiii
Çilekli hepsini döver :D
Evde mayalanmışı çok lezzetli.
Çilekli ve Orman meyveli
Evet sade kefiri seviyorum..
Sade sevmem meyveliler güzel
Hiç ısınamadım icemiyorum
Evet muhakkak ki tuketirim
Asla sevmem
Hayır, tükətmiyorum.
Hiç içmedim