Hayat hikyem ve nf hastalığı yardım?

selam herkes bunu burya yazma amacım içimdekleri dökebilmektir çünkü ben çok yanlızım inanın bu acı yaşayan bilir dayanılmaz acı çekiyorum kime ne anlatcagım bilmyorum korkuyorum diş dunydan herşeyden korkuyorum kendime soryorum neden ben başkası diğilde neden bunca yaşdıgım acı olaydan sorna neden ben neden başkası diğilde ben neden hep bunu sordum hergün ağlıyorum nf hastalgın yazıların okurken küçüklüğümden beri yalnızım arkadaşlarımdan dişlandım öğretmenlerim bile istemedi beni yakınlarım bile nefret ediyor bunu bilyorumu çünkü annem hasta hiç birşey bilmiyor bebek gibi anne sevgis büyüdüm babam desem öl diyor bana kardeşime artık dayanamıyorum nf hastalık konuldu astım ve bır sürü hastalık beni buldu artık dayanamıyorum bu hastalığın geçmez mı kurtulmama yardım edin ne olur inthar bile etmye çalıştım benimde arkadaşım olsun derim verim yardım alacağım iyileşmek yeni biri olmak sokta her gecen bu bitli demsesi ediyorlar ne olur yardım edin dayanamıyorum her yerinde lekeler var baş ağrsı 2 yıldır geçmiyor hemen sınırlenıyorum yardım edin nf hastalgın veya sadce bır umut leklerden veya baş ağrsıdan kurtlmam yolu var mı?
Hayat hikyem ve nf hastalığı yardım?