Hastaneye gidemiyorum ve aşırı ağrı var, ağrı kesici de içtim bana mısın demiyor
Var mı bildiğiniz koca karı tarifleri
Hastaneye gidemiyorum ve aşırı ağrı var, ağrı kesici de içtim bana mısın demiyor
Var mı bildiğiniz koca karı tarifleri
Çok geçmiş olsun ablam , antibiyotik yoksa bence bol bol vitaminli şeyler tüket. meyve sebze olabilir. birde sıcak içecekler iç. mesela ıhlamur olabilir veya marketten şey alabilirsin adını unuttum ama böyle limon aromalı toz içecek vardı o da iyi geliyor.
Oralet mi
Tayloth
Hee ben huc görmüyorum markette onu eczanelerde vardı bir ara
ondan 1-2 bardak içip uyuyunca iyice terliyorsun iyi geliyordu
Geçmiş olsun 😇Ilık tuzlu su ile gargara yapmak, boğazdaki iltihabı azaltmaya ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilir. Buhar solumak, boğazdaki kuruluğu ve tahrişi azaltabilir. Sıcak bir duş almak veya buhar makinesi kullanmak faydalı olabilir. Bal ve limonun antibakteriyel özellikleri boğaz ağrısını yatıştırabilir. Ilık suya bal ve limon ekleyerek tüketebilirsiniz. Papatya, zencefil veya adaçayı gibi bitki çayları, boğazı rahatlatmaya ve iltihabı azaltmaya yardımcı olabilir.
Tuzlu su gargarası yapmak.✅️
Bol su tüketmek.✅️
Buz yemek veya soğuk kompres uygulamak.✅️
Ballı ılık bitki çayları içmek.✅️
Zencefil tüketmek.✅️
Meyan kökü pastili emmek.✅️
Bulunulan ortamı nemlendirmek.✅️
Sesi zorlamaktan kaçınmak.✅️
Sigara tüketimini sınırlayın.✅️
Cevap
11Cevap
Çay bardağının 3/1’i elma sirkesi kalanı ilik kaynamış su doldur iç. Biraz bogazinda yanma olabilir bu normal bisey
Geçmiş olsun, kozalak macunu ve zencefil macunu al, sonra da bana dua et... Sanırım eczanelerde vardır...
Ihlamur çayı ya da zencefil çayı kaynat bol limon ve bal ekle içip tüketebilirsin , pastil kullan. Geçmiş olsun canım ✨
Sarımsak ye Süvüşüm antibiyotik niyetine. Sirkeli su ile gargara yap. Çok geçmiş olsun 🌸
Yatsam olmaz mı çiğnemek istemiyorum 😀
Teşekkür ederim canım
Yutsam*
Olur Süvüşüm. Yut sabah , öğle, akşam antibiyotik gibi. İyi gelecektir.
Tamamdır
tuzlu su ile gargara yarım çay kaşığı tuz ekle ve ağrı kesici ilaç al ve anti-inflamatuar (ibuprofen olabilir) ilaç al
Ablam geçmiş olsun. Ya aşırı sıcak tüketme tek diyeceğim o😔
Teşekkür ederim canım
Taze zencefil ( yoksa toz ) ve bal ile karıştırıp sıcak iç
Oncelikle cok gecmis olsun.
Ne yazikki bu tur iltihapli hastaliklarda antibiyotik tedavisi disinda hizli iyilesme sansin pek mumkun olmayabilir.
Yine de zencefil icerikli icecekler yapip tuketebilirsin.
Saglikli Günler
Tüm elmayı buharda pisir ikiye böl bademciklerine koy bağla sabaha kadar dursun.. birde sarımsak doğra bal ve biraz limon sık çiğneme yut ara ara
Gargara ve pastil ve ağrı kesici boğaz spreyi lazım ama bunun için de yine eczanenin yolunu tutman lazım
Ilık ve karbonatlı su ile gargara yapmak rahatlatır.
Valla aldır tek çözüm o süvoş yoksa sürekli o kendini sana hatırlatır
Antibiyotik yut ya da boğaz pastili var
Vitamin destekleri al ablam
terle bi sekilde
Biraz acı turşu suyu benimde çok aşırı şişer bu tekte indiriyor
Elma sirkesiyle gargara yap
Sarı kantaron ile gargara.
Zencefilli ballı limonlu çay tavsiye ederim.
Anane ıhlamuru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?