Sağlık Ayak neden hep üşür? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ayağım buz gibi hep Güncellemeler1 yıl elim de oyle Ayak neden hep üşür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. kansızlık olabilir vitaminlere baktırın 1 0 Yorumla
MsmRntgnci Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kansızlık felan diyorlarda benim tahliller maşallahi var ama hiç ısınmıyor. Uzun süre dışarda ayakkabıyla dolasinca benim ayaklar üşüyor. Hangi ayakkabıyı giyersem giyeyim. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl benim evde de usuyor Yorumla MsmRntgnci 1 yıl Kan sekerin düşüyordur. Kansızlık vardır Yorumla
sill6321 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Varis, fıtık , şeker , kan dolaşımı olmaması bir çok sebebi olabilir. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl varis fitik seker yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kışın kalın çorap ve ev papucu giymek lazım. Ev terliği yetersiz kalabilir 1 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 347 cevap paylaştı. Kan değerleri ile ilgili olabilir 1 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bilmem bilimsel bir terim vardır illa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Belki çok büyüktür kan yetmiyordur 😅 0 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu arada benim de öyle yaa... Yorumla Soran 1 yıl ne alakasi var buyuklukle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saka yapayım dedim ya kızma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kan dolaşımı olabilir bende kan ve demir eksikliği diye baktım değerler normale döndü ama yine el ve ayaklar bir tık fazla üşüyo Yorumla Soran 1 yıl tum sakacilar toplanmis bir de komik olsa :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Komik olmayabiliriz ama sen çok şapşiksin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benimde öyle kan dolaşimi ve kansizlikttan 0 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karpuz gibi mi? Soran 1 yıl ne karpuzu Cevap sahibi 1 yıl Elin buz gibi p. pun karpuz 🍉 gibi derlerdi ya 😂 Soran 1 yıl ne cıvıksın Cevap sahibi 1 yıl Espiri yaktik niye kiziyonn Soran 1 yıl bir daha espri yaKma o zaman Cevap sahibi 1 yıl Peki getir elini isitiyim
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. Kansızlık olabilir 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Sağlık konusunda 511 cevap paylaştı. Kan oranın düşük 1 0 Yorumla
Nightonr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Benim elim öyle oluyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl elim de oyle Yorumla Nightonr 1 yıl Bir sorun yok hava soğuk olunca normal Yorumla Soran 1 yıl soguk olmasa da oyle Yorumla Nightonr 1 yıl Kan eksikliğin vardır belki.Bir hastalık değil. Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı. Benmde öyle ya 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 453 cevap paylaştı. Ruhuna sor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gece çorapla uyu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayağın çok üşümezdi Yorumla Soran 1 yıl yatarken corap fazlalik gibi geliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fazlalık ama faydalı bişey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
kansızlık olabilir vitaminlere baktırın
Kansızlık felan diyorlarda benim tahliller maşallahi var ama hiç ısınmıyor. Uzun süre dışarda ayakkabıyla dolasinca benim ayaklar üşüyor. Hangi ayakkabıyı giyersem giyeyim.
benim evde de usuyor
Kan sekerin düşüyordur. Kansızlık vardır
Varis, fıtık , şeker , kan dolaşımı olmaması bir çok sebebi olabilir.
varis fitik seker yok
Kışın kalın çorap ve ev papucu giymek lazım. Ev terliği yetersiz kalabilir
Kansizlik derler ondan dolayi
Kan değerleri ile ilgili olabilir
Demir eksikliği diye biliyorum
Pekmez ye yün çorap giy 💋💋👣🥰
Bilmem bilimsel bir terim vardır illa
Belki çok büyüktür kan yetmiyordur 😅
Bu arada benim de öyle yaa...
ne alakasi var buyuklukle
Saka yapayım dedim ya kızma
Kan dolaşımı olabilir bende kan ve demir eksikliği diye baktım değerler normale döndü ama yine el ve ayaklar bir tık fazla üşüyo
tum sakacilar toplanmis bir de komik olsa :D
Komik olmayabiliriz ama sen çok şapşiksin
Benimde öyle kan dolaşimi ve kansizlikttan
Karpuz gibi mi?
ne karpuzu
Elin buz gibi p. pun karpuz 🍉 gibi derlerdi ya 😂
ne cıvıksın
Espiri yaktik niye kiziyonn
bir daha espri yaKma o zaman
Peki getir elini isitiyim
Kansızlık olabilir
Kansızlık vitamin eksikliği filan olabilir