AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır satılmaz
sakın alma, kullanma, almayın-aldırmayın-kullanmayın-kullandırtmayın.
Neden açıklayabilir misin
knk bu uzun konu ama sana şöyle söyleyim psikiyatri insan sağlığı düşmanı daha genel çercevede modern sağlık sistemi de öyle. o yüzden mümkün oludğunca ilaçlardan uzak durup doğal yöntemlerle kendini iyileştirmen lazım. peki neden yaşamda sorun yaşıyorsun? sistemi insan zihni yaratır, toplumsal sistemler devletler, hukuk, ekonomi, adalet vs akla gelebilecek her şey ama bunlar insan "doğasını kısıtlar" yani doğaya bu sistemler ters çalışır o yüzden insanlar sorun yaşarlar, sorun yaşayınca birbirine zarar vermeye başlarlar.. bunu yaşamaman için kötü insan olman lazım, ama bunu manipulatif yapman gerekli eğer böyle değilsen doğal insana yakın bir insansındar hayatın boyunca sorun yaşama ihtimalin çok fazla.. tabi bundan kurtulman için okuman ve gerçeği anlaman gerekli.. sistem "boz, tamir et" döngüsü yaratır, psikolojin bozulur ilaçla seni uyuşturur ve biyolojini bozar, sonra bozduğunu tamir etmek içni başka ilaçlar verir. sonra bakarsın sistemin elinde oyuncak olmuşsun ve seni bitiriyor.. bu kısır döngüye girmemen lazım. çok merak ediyosan danış
İlaç almasam kötüleşiyorum depresyon hastasıyım ben
işte kendini ruhen ve zihnen güçlendirmen lazım bu durumda zayıfsın, ama ilaçlarda zararlı zira beyninde aslında bir sorun yok ve beyin kimyasına müdahale edip seni uyuşturuyorlar ve tabi sadece uyuşmakla kalmıyosun bu akıl almaz ve uzun vadede kalıcı zararlar veriyor.. yani bir şekilde seni yaşamda nelerin rahatsız ettiğini bulman lazım. bunu bulmadğında ilaçlar seni tedavi etmez ancak bitirir.
Lustral yeşil reçete değil uyuşturucu özelliği yok ben öyle biliyorum öyle deniliyor
knk onlar hepsi yalan, yapay zekaya şöyle sor "bana antidepresanların kalıcı, geçici zararlarını en detaylı şekilde beyinde ve biyolojide en uzak ihtimal olarak bile ne tür zararlar verebileceğini yazarmısınız?" cevabı verecektir.. yan etki dedikleri şey aslında etki.
Benim ilacimi bıraktığım da oldu yapamadım eski kötü halime döndü ruh halim tekrar başladım
Ne yapalim ilacsiz olmuyor ya uyusturması kötü bir şey mi illaki
knk dediğimi yap.. duygularını köreltiyor bu iyi ve kötü duygular hepsini kapsar, seni sakinleştiriyor iyi hissediyor sanıyorsun ama aslında algılarını, zekanı herşeyi kapatıyor.. "zombi" oluyorsun "yaşayan ölü" peki bunu neden yapıyor? tabi bunun bir nedeni var stres var, kaygı var, acı var (bu çok önemli) buna duygular neden oluyor ve o duyguları ilaçlarla bastırıyor yani normalde olması gereken hassasiyetin kayboluyor. insan olma özelliğini yitiriyorsun yani.. peki bunlar hep var olup hemde yaşayabilirmisin? evet hemde tam olarak ilaç kullanmadan inanılmaz doyurucu, tatmin olduğun hayat yaşayabilirsin ama sistem buna müsaade etmiyor. (farkında olduğun bir şey değil ama yaşam içinde durum bu) özetle doğal olmayan insan zihninin yarattığı yaşam içinde doğal bir insan olarak ciddi zorluklar yaşıyorsun ama bu normal.. yani sen normalsin yaşadığın yaşamı insan zihni yarattı , "yaratıcı değil" normalde kuşlar kadar özgürsün.
Doğru söylüyorsun valla haklısın da işte ilacı da ondan kullanıyoruz iyi hissettiğimizi sandırsın diye yoksa niye kullanalm
knk içsen bile zararlarını bil öyle iç, ve toksik yani sende kötü etki bırakan insanları gerçekten düşün zihninle bunları tespit et ve uzaklaşma ihtimalin olanlardan uzak dur, değilse olumsuz etkilenmeden nasıl aralarında kalabilirim diye düşün. ama ilaç kullanmaya başlayınca bunuda yapamazsın çünkü seni rahatlatınca düşündürmüyor aynı zamanda..
İnsanlarla alaksı yok herkesle aram iyidir
insanlarla aran iyi olması onların sen farketmeden ruhuna zarar vermediği anlamına gelmez, belki çok "ödün" veriyorsun insanlarla aranın iyi olması için bu senin ruhuna zarar verir depresyona girersin.. önemli olan senin ruhun ne zaman iyi oluyor ve özgürleşiyor yan itam olarak hangi insanların içinde iyi hissediyorsun.. çoğu insan insanlarla arasının iyi olmasını ister (toplumda böyle algı yaratılır , hatta ailede) önemli olan bu edğildir önemli olan sensindir ve sen kimlerin arasında iyi hissediyorsun yüzün gerçekten gülmeye başlıyor ve ruhunu biraz özgür hissediyorsun ve en önemlisi gerçekten "yaşamayı hissediyorsun" bu önemli.. yoksa yüzlerce insanla aranı iyi yapmaya çalışırsın ama seni "tüketirler" işte o zaman ilaç kullanmaya başlarsın.
Doğru söylüyorsun evet
bak toplumun ve ailenin sana dayattığı "iyi insan ol, çok arkadaşın olsun, herkes tarafından sevil" bu kalıpların hepsini aşman lazım zira insanlar temelde kötüdür (birçok insan) bu yüzden sen toplumun ve ailenin istedği gibi olmaya çalıştıkca kendinden "ödün vermeye" başlarsın ve bu seni çok yıpratır, strese sokar, depresyona girersin. ve sonra ilaçlarla çok daha büyük zararlar görmeye başlarsın ilaçlar hiçbirşeyi düzeltmez. sadece kötü insanların ve toplumun ve ailelerin dayattığı olmanı istediği şeyleri yapmakta ruhsal olarak zorlandığın için stres, kaygı, mutsuzluk, depresyon gibi sonuçlar ortaya çıkar ve onları seni "zombi" yani "yaşayan ölü" hale getirerek seni hayatta tutarlar.. ama onlarda hem beynine , hem biyolojine kalıcı zararlar verir.. biraz araştırmacı olman lazım.. sen iyi insansın , doğal insansın ve kendini başka insanlara uydurmaya çalışma sen kimle kendini iyi hissediyosan onlarla olman lazım, kötü hissettirenlerden uzaklaş ya da onların yanında olumsuz etkilenmemenin yolunu bulman lazım bu asla ilaçla olmamalı geçici kullansan bile aklının bir ucunda mutlaka ilacı bırakıp normal yaşama dönmeyi düşünmek olmalı ama ilacın kötü tarafı seni uyuşturur ve yaşamdan uzaklaştırır ve düşünemeyecek halde olduğundan toksik insanları algılamamamaya başlarsın.. yani zarar veren insanları algılatmaz ilaçlar sana tabi bunun daha sonrası var orası cehnenem! akıl hastanesine kadar , işlevsiz vasi atanacak insana kadar bu işin yolu var aman dikkatli ol.
Tamam teşekkür ediyorum
merak et, sormaya çekinme böyle olursan bence bu durumdan yırtarsın.
Lustral ne yahu ne kaçırdık yine. 🫨
Neden ne alaka
Hyor antidepresan o
Biri evet demiş
Git bakalım alsın o o zaman
Çoğunlukla hyr diyor
E hayır zaten
Tamam teşekkürler
Ne için lazım
Ben kullanıyorum da biterse yüzden yazdırmaya gerek varmıdır diye sordum
Niye kullanıyon
Depresyon hastasıyım o yüzden
Kim soktu seni depresyona
Biri sokmadı
E niye bozuldu
Nedenini bilmiyorum böyleyim hep böyle yaşıyorum artık alıştım
Ne zamandır böylesin
1 senedir
Antisosyal misin
Hayır
Tamam sanırım pek konuşmak istemşyorsun
İstemiyorum zaten kim konuşmak istediğimi söyledi bir soru soruyoruz abartıyorsunuz aq ya
Ya hadi ordan
Bi git
Satılmıyor diye biliyorum
sen paradan haber ver.
hayır
Evetv
Ne ilacı o
Antidepresan