Doktora gitmeye de korkuyorum ama bende kis mi var ya?

Küçüklükten beri kabizlik problemim vardı ama son bir iki senedir çok affedersiniz ama gaz çıkarırken bile zorlanıyorm büyük tuvaletimin bir ay gelmediği oluyor gelincede kabız olarak geliyor bende zor durumda açlık otu çayı içiyorum tuvalete çıkartıyor ama eskiden ictigimki gibi bağırsaklarimin hepsi bosalmiyor sanki onceden içince şişkinlik inerdi dümdüz olurdu şimdi ise şişkinlik oluyor tam bosalmiyor bağırsaklarım öyle hissediyorum küçükken iki ayrı doktor iki ayrı teşhis koymuştu biri damar çalışmıyor ama önemli değil demişti biride kis var demişti ama sonraki gittiğim doktorlar biseyi yok bağırsak tembelliği var demislerdi ya psikolojik mi ne bu gene gitmek istiyorum doktora ama korkuyorum kis olsa o çayı icincede tuvalete çıkamam diyede düşünüyorum bilmiyorum ( bu konu için 10-15 sene önce gittim doktora)
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada şu an çok hareketsiz yaşıyorum bide çay çok içiyorum hep evdeyim yani bir iki senedir öyle diyim size hareketsizlik mi yaptı böyle diyede düşünüyorum iki senede dışarı çıktığım toplam 50-60 keredir yani
Doktora gitmeye de korkuyorum ama bende kis mi var ya?