Sağlık Tavanın içinde ki siyah soyulan katman zararlı mı? Sekergibiiigirl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sonradan fark ettim yedim ama zehirlenir miyim? Soyulmuş katmanı Güncellemeler1 yıl Hastanedeyim şu an arkadaşlar zehirleniliyomus Tavanın içinde ki siyah soyulan katman zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. zararlıdır evet 0 1 Yorumla Sekergibiiigirl 1 yıl Sağlık sorunu olur mu ki
SivriDiken Takip Et Yoda Yaş: 44 1 yıl Tavanın türü ne ki? Teflon mu, Teflon kaplama mi, Granit mi? 0 0 Yorumla
SOLANDO Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun demir çıtır oldun artık 0 1 Yorumla Sekergibiiigirl 1 yıl Hahaha teşekkür Yorumla
eren3471 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Tehlikeli olur o tavayı çöpe at 0 2 Yorumla Sekergibiiigirl 1 yıl Atarım da yedim bisi olur mu Yorumla eren3471 1 yıl Umarım olmaz çünkü kanser riski var veya başka bişeyler olabilir Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zehirlenmezsin de dikkat etmen gerekiyor 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 462 cevap paylaştı. tavanın ıcınde sıyah katmanın ne ısı var la 0 5 Yorumla Sekergibiiigirl 1 yıl Ne biliyim ya hiç anlamam ki Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl rutubet fılan dıcem o sıyah degıl yalııtm malzemsı desen okadr asınsa bına coker kablomu goruyon ne yapıyon resmı yokmu Yorumla Sekergibiiigirl 1 yıl Ksodksoso yemek yapılan tavaa Yorumla Sekergibiiigirl 1 yıl Bende okuyorum iki saattir ne alaka tava da eldlwlslwkdkwkdk Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl lan ben evın tavanı zannetım ya Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Artık o tava işe yaramaz at onu 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rutubet 0 1 Yorumla Sekergibiiigirl 1 yıl Tava askm tavaaa Yorumla
Nisaliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl E tabiki 1 1 Yorumla bilinmezlik123456 1 yıl Nasılsın konuşalım mı Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. Tavayı çöpe at 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
zararlıdır evet
Sağlık sorunu olur mu ki
Tavanın türü ne ki? Teflon mu, Teflon kaplama mi, Granit mi?
Afiyet olsun demir çıtır oldun artık
Hahaha teşekkür
Tehlikeli olur o tavayı çöpe at
Atarım da yedim bisi olur mu
Umarım olmaz çünkü kanser riski var veya başka bişeyler olabilir
Zehirlenmezsin de dikkat etmen gerekiyor
tavanın ıcınde sıyah katmanın ne ısı var la
Ne biliyim ya hiç anlamam ki
rutubet fılan dıcem o sıyah degıl yalııtm malzemsı desen okadr asınsa bına coker kablomu goruyon ne yapıyon resmı yokmu
Ksodksoso yemek yapılan tavaa
Bende okuyorum iki saattir ne alaka tava da eldlwlslwkdkwkdk
lan ben evın tavanı zannetım ya
Artık o tava işe yaramaz at onu
Rutubet
Tava askm tavaaa
E tabiki
Nasılsın konuşalım mı
Tavayı çöpe at
Ne alaka nasiil yani
Zararlı