Sağlık Profil fotoma bakin acil? lalalalalaalala Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 tam bu büyüklükte diger boynumdadq var çok mü büyük bana çok büyük geliyor korkumdan bu nedir korkuyorum bunlar lenf ve şiş kalmışlar hasta bile değilim ben zayıfım ama alakası var mıdır (SİZDEDE VAR MI HİSSEDİYORMUSUNUZ BOYNUNUZU CEVİRİNCE) Güncellemeler1 yıl Guncel Güncellemeler1 yıl guncel acil Profil fotoma bakin acil? Cevapla Nedir Soruları Fotoğraf Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl mödüller olmazsın kanser olma iyi huylu kötü huylu modüller var oralar da git baktır 0 8 Yorumla lalalalalaalala 1 yıl nodul degil ya lenf bezi lenf besi Yorumla lalalalalaalala 1 yıl sence cok mu büyük Yorumla yaralıdavsan 1 yıl burada resmi çekilip koca karı tedavisi mi arıyorsun doktora git ciddi bir şey çıkarsa helvanı yeriz artık Yorumla lalalalalaalala 1 yıl hayir tedavi falan aradigim yok merak etme sadece dusuncenizi merak ediyorum ne büyüttünüz ya Yorumla lalalalalaalala 1 yıl sanki boykumda portakal gibi sislik var ne abarttın mercimek gibi sis bisey var allahım ne gıcıksınız ya Yorumla yaralıdavsan 1 yıl kanser gözle görünmüyor ama dna parçalıyor yenilenmesini engelliyor öldüürüyor küçük olan şeylerden kork git baktır kulakburun bogaz git işte Yorumla lalalalalaalala 1 yıl bu kadar bilgi biliyosan lenfler niye siser onuda bilmen lazımdı hayret neyse Yorumla yaralıdavsan 1 yıl her şeyin cevabını ben veremem her doktorun neden farklı branşları var neden bir öğretmen bütün dersler ile ilğili eğitim vermiyor gibi düşün Yorumla
İℓєяι_göяüşℓü-мιуσρ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl vitamin eksikligi olabilir belki 0 2 Yorumla lalalalalaalala 1 yıl nasıl ya ne alaka lenfler enfeksiyonda siser Yorumla İℓєяι_göяüşℓü-мιуσρ 1 yıl morarik gibi geldi bana Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Acil doktora gitmelisin 0 6 Yorumla lalalalalaalala 1 yıl zaten panigim ne diyorsun Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Doktora git diyorum Yorumla lalalalalaalala 1 yıl ben o nedir diyorum sen ne diyorsun doktora gidilicek onu bizde biliyoruz Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Vücudun alarm vermiş sen hala burada ergenlere soru soruyorsun bunun yanıtını doktorlar bilir buradakiler değil Yorumla lalalalalaalala 1 yıl vucudum yanit vermis onu anladik ben sana anlatayim bilmiyorsan lenfler enfeksiyondan dolayi siser bogaz enfeksiyonu gibi siser sonra geri inerler Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl neyse sen iyi biliyorsan sıkıntı yok o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok fena acil doktor 0 2 Yorumla lalalalalaalala 1 yıl ne diyorsun ya sen Yorumla lalalalalaalala 1 yıl cok fena falan Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yağ bezesi gibi mi yçfındık kadar 0 10 Yorumla lalalalalaalala 1 yıl fındık kadar mıııı 😞 mercimek gibi degilmi ya kucucuk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman dans Yorumla lalalalalaalala 1 yıl ya nolur ben cok panigim duzgunce bisey soyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mercimek kadarsa çorba yap da yiyelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende var ama fındık kadar yağ bezesiymş Yorumla lalalalalaalala 1 yıl benim profile tıklasana bak ordan büyüklüğüne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bildiğin fındık Yorumla lalalalalaalala 1 yıl ne fındıgı ya sen hayatında fındık görmedin heralde Yorumla lalalalalaalala 1 yıl benim morelimi daha fazla bozma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben fındık görüyorum iç fındık ben fındıkçıyım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bisey olmaz optur gecer 0 1 Yorumla lalalalalaalala 1 yıl ne alaka ciddi bisey ya baksana büyüklüğü cokmu büyük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
mödüller olmazsın kanser olma iyi huylu kötü huylu modüller var oralar da git baktır
nodul degil ya lenf bezi lenf besi
sence cok mu büyük
burada resmi çekilip koca karı tedavisi mi arıyorsun doktora git ciddi bir şey çıkarsa helvanı yeriz artık
hayir tedavi falan aradigim yok merak etme sadece dusuncenizi merak ediyorum ne büyüttünüz ya
sanki boykumda portakal gibi sislik var ne abarttın mercimek gibi sis bisey var allahım ne gıcıksınız ya
kanser gözle görünmüyor ama dna parçalıyor yenilenmesini engelliyor öldüürüyor küçük olan şeylerden kork git baktır kulakburun bogaz git işte
bu kadar bilgi biliyosan lenfler niye siser onuda bilmen lazımdı hayret neyse
her şeyin cevabını ben veremem her doktorun neden farklı branşları var neden bir öğretmen bütün dersler ile ilğili eğitim vermiyor gibi düşün
Biliyosan niye millete soruyosun bide terslemiş insanları ergen😂
vitamin eksikligi olabilir belki
nasıl ya ne alaka lenfler enfeksiyonda siser
morarik gibi geldi bana
Acil doktora gitmelisin
zaten panigim ne diyorsun
Doktora git diyorum
ben o nedir diyorum sen ne diyorsun doktora gidilicek onu bizde biliyoruz
Vücudun alarm vermiş sen hala burada ergenlere soru soruyorsun bunun yanıtını doktorlar bilir buradakiler değil
vucudum yanit vermis onu anladik ben sana anlatayim bilmiyorsan lenfler enfeksiyondan dolayi siser bogaz enfeksiyonu gibi siser sonra geri inerler
neyse sen iyi biliyorsan sıkıntı yok o zaman
Çok fena acil doktor
ne diyorsun ya sen
cok fena falan
Yağ bezesi gibi mi yçfındık kadar
fındık kadar mıııı 😞 mercimek gibi degilmi ya kucucuk
O zaman dans
ya nolur ben cok panigim duzgunce bisey soyle
Mercimek kadarsa çorba yap da yiyelim
Bende var ama fındık kadar yağ bezesiymş
benim profile tıklasana bak ordan büyüklüğüne
Bildiğin fındık