Sağlık Basur ameliyatı olan var mı? tavsiye eder misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 hangi doktoru tavsiye edersiniz? ve hangi yöntemi tavsiye edersiniz? Basur ameliyatı olan var mı? tavsiye eder misiniz? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kalasimvar Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Aktara git sana bı karışım yapsın ya da ben sana göndereyim hayrim olur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl valla hocam beni iyilestiricek bir deva verin dileyin benden ne dilerseniz Yorumla Soran 1 yıl aciyi yasayan bilir allah kimsenin basina bu ve buna benzer acilar vermesin, dusmanima bile vermesin o derece soyluyorum sana Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden olacaksın ki kremler var 1 21 Yorumla Soran 1 yıl krem fitil kullaniyorum ama faydasi yok maalesef 🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim dediğimi al bana dua et üç günde hafifleyecek Yorumla Soran 1 yıl ne oneriyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anestol benimki öyle iyileşti kullanan herkes de bana dua etti Yorumla Soran 1 yıl eczanede var mi acaba? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eczanede satılıyor zaten dediğimi söyle onlar verir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onun iyi gelmediği insan Görmedm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birde elinden geldiğince ısırgan otu kaynat o yaprakları var ya bir tülbente koy agrıyan kısma bırak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hafif sıcak haliyle koy sonra kremi sür Yorumla Soran 1 yıl cok tesekkur ederim deneyecegim allah razi olsun Yorumla Soran 1 yıl ne kadar sure isirgan otunu koyayim 10dk falan yeterli mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 5 6 dk yeter soğuduğu gibi bırak hafif suyuunu hisset sıcaklığı hisset ama krem en etkilisi bunu unutma başlarda saat başı sür uyuşuyor ya krem sayesinde asla acı ve sızı olmuyor Yorumla Soran 1 yıl peki kaynattiktan sonra suyunu dokeyim mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Suyu az bişey iç o da şifalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zararı yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama emin ol diğer türlü herşeyi deneyen biri olarak en etkilisi bu ikisi bana dua edeceksin eminim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende çok çektim asla ameliyat olma bunlar sayesinde iyi olacaksın Yorumla Soran 1 yıl allah razi olsun, deneyip yazarim size Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizden de inşallah şifa olur Yorumla Soran 1 yıl insallah cok tesekkur ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aktara git sana bı karışım yapsın ya da ben sana göndereyim hayrim olur
valla hocam beni iyilestiricek bir deva verin dileyin benden ne dilerseniz
aciyi yasayan bilir allah kimsenin basina bu ve buna benzer acilar vermesin, dusmanima bile vermesin o derece soyluyorum sana
Neden olacaksın ki kremler var
krem fitil kullaniyorum ama faydasi yok maalesef 🥺
Benim dediğimi al bana dua et üç günde hafifleyecek
ne oneriyorsunuz
Anestol benimki öyle iyileşti kullanan herkes de bana dua etti
eczanede var mi acaba?
Eczanede satılıyor zaten dediğimi söyle onlar verir
Onun iyi gelmediği insan Görmedm
Birde elinden geldiğince ısırgan otu kaynat o yaprakları var ya bir tülbente koy agrıyan kısma bırak
Hafif sıcak haliyle koy sonra kremi sür
cok tesekkur ederim deneyecegim allah razi olsun
ne kadar sure isirgan otunu koyayim 10dk falan yeterli mi?
5 6 dk yeter soğuduğu gibi bırak hafif suyuunu hisset sıcaklığı hisset ama krem en etkilisi bunu unutma başlarda saat başı sür uyuşuyor ya krem sayesinde asla acı ve sızı olmuyor
peki kaynattiktan sonra suyunu dokeyim mi?
Suyu az bişey iç o da şifalı
Zararı yok
Ama emin ol diğer türlü herşeyi deneyen biri olarak en etkilisi bu ikisi bana dua edeceksin eminim
Bende çok çektim asla ameliyat olma bunlar sayesinde iyi olacaksın
allah razi olsun, deneyip yazarim size
Sizden de inşallah şifa olur
insallah cok tesekkur ederim
Rica ederim