AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
doktora orun bence
Bugün takmayayım o zaman
Evet takmanda bir problem olmaz kanama falan durduysa
Zaten geçici dolgu ile kapatmıştır daha sonra tekrar o dolguyu alıp sağlam dolgu ile doldurur geçmiş olsun
Geçici dolgu yapmadı direkt dolgu yaptı 😅
Abooooo ablam o dişçiye bidaha gitme 😂😅
Ya dedi ki bu dişin içi komple çürümüş sadece dış kabuğu kalmış ya çekicez ya kanal tedavi yapıcaz kanal tedavi yaparım ama belki 1 gün belki 1 ay en iyi 1 yıl gider karar ver dedi. Çekilmesine gönlüm razı gelmedi kanal tedavi yaptırdım gitti 😅 10 gün ağrı olmazsa kaplama yaptır dedi hayırlısı bakalım
😂ah ablam ah seni kazıklamış o dişçi
Nasıl kazıklamış
Ablam sana kalitesiz dolgu kullanmış ben defalarca kanal tedavisi oldum 😅az çok anlıyorum genelde işlem her zaman şöyle yürür kanal tedavisi uygulanır geçici dolgu yapılır orada bir cihaz tutarak hızlıca dondurur geçici dolguyu o dolgu 7-10 güne kalmaz kendi kendine düşer o süre içinde ağrı olurda zaten gidene kadar dolgu çoktan düşmüş olucagi için doktor bidaha ne dolguyu sökmek ile uğraşır nede sana ekstra fiyat çıkarır hemde şu var kalıcı dolguların kalitesi var en fazla 1 yıl dediyse o doktor en kalitesiz kalıcı dolgulardan birisini kullanmış benim 1 buçuk yıllık kalıcı dolgum var halâ sapasağlam duruyor
Senin ağrın olursa o kalıcı dolguyu kıracak sonra yine yapacak aynısından 2 tane kalıcı dolgu parası cikicak cebinden durduk yere
Kanka bu ekonomi de özel de yaptırdığımı düşünmen çok tatlı 😂 devlette beleyşe yaptırdım. 1 yıl durur demesinin nedeni de benim diş bitmiş zaten çekmek istedi ben yok dedim o yüzden çok durmaz dedi tabii senin dediğin de doğrudur fakümteye gidecegim bir tur da 😅
Fakülte*
😂o zaman kazıklanmamışsın ben kendimce çok başka yerden bakmışım olaya ben kullandığım ilaçtan dolayı devletteki doktorlar kabul etmiyor benim dişlere dokunmayı o yüzden dişçi diyince benim aklıma özel geliyor
Beni de işkillendirdin 😂 kanal tedavisi sonrası sen de ağrı oldu mu
Yok yok sinirlerin hepsini aldıysa ilk gün veya 2. Gün ağrı olur 3. Günü olmaması gerekiyor bişey yerken içerken ağrı yoksa sıkıntı yok 😂
istersen kaplama için de bilgi verebilirim 😂
Sorun şu ki benim şu anda ağrımıyor 😂 ya doktor kanal tedavi yaparım ama 1 ay zor dayanır deyince biraz korktum direkt çektirse miydim acaba
Düşmeyen dişten ümit kesilmez ablam 😂ha düşmüş ha çekilmiş ne farkediyor sonuçta sen yine şansını değerlendirmişsin
Kaplama yaptırsam biraz adama benzer mi ne dersin 😂
Kaplama yaptırdıgında 0 gıcır gıcır bir diş gibi görünüyor 😂 kendimden biliyorum
Diğerleri yanında altın sarısı gibi kalıyormuş ben şok 😂 normal dişimi az da olsa korur mu ay çekilmesin ya üzülürüm 😂
Normal dişini azda olsa hiç yoktan daha fazla korur evet 😅düşmesi biraz daha zor olur kaplama olunca
Jelibon v. s yiyemiyor muyuz 👉👈
Yoo yersin zaten onlar düşse bile alıp dişçiye götürünce tekrar takıyor
Ama diğer taraf ile çiğnersen daha iyi olur
Diğer tarafa da yapılacak ya doktor bana kanal tedavili tarafınla bir şey yemeyeceksin dedi taç gün sürer bu ben bir an ömürlük sandım 😂
Yok yok 😂 ömürlük değil dolgu iyice sağlamlaşsın soguyarak diye demistir bide kanal tedavisi sonrası bazen diş eti acıyabiliyor yemek değerse fena ağrı tutar bunlar olmasın diye
Ben de tık yok 10 gün sonra kaplama yapılacak sonra soldaki dişe kanal tedavi yapılacak iyice yaşlandım