dunden beridir oyle hissediyorum mesela sol elimle telefonu cok tutunca kolum titremeye basladi bi kere sonra her ikisinde de gucsuzluk oldugunu hissettim ama bi seyleri tutabiliyorum sadece hafif titreme var anlayamadim gucsuzluk olsa nasil olur ki? msin belirtilerini de arastirmak istemiyorum ck korkuyorum of
Ms diye bi hastalik. Ellerimde uyuşmayla başladı giderek artan 1 ay falan sonra iyice gitti elim tamamen hiç hissetmedim. Şu an da da yazdığın belirtileri yaşıyorum. Vucudumda da seğirme falan oluyordu elektrolit dengesizliginden. Her gün bi sade soda içiyorum düzeldu segirmeler
geçmiş olsun ya benim bu el titremelerim sanki içten geliyor dışta titreme yok tek elimle telefon tutunca kolum titriyo hafif sence ms boyle mi yoksa benim baska bisi mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sürekli olan bişeyse nöroloji + dahiliye de kan testi yaptır
dun basladi diyorum ya
Detaylı okumadım aşırı stres sinir halleri de etkili olabilir
tesekkur ederim
Aynı şeyleri yaşıyorum bende. Benim nörolojik hastalığım var onunla ilgili oluyor. Sizde neden olur bi fikrim yok
ne hastaliginiz var baska belirtileriniz var mi
Ms diye bi hastalik. Ellerimde uyuşmayla başladı giderek artan 1 ay falan sonra iyice gitti elim tamamen hiç hissetmedim. Şu an da da yazdığın belirtileri yaşıyorum. Vucudumda da seğirme falan oluyordu elektrolit dengesizliginden. Her gün bi sade soda içiyorum düzeldu segirmeler
gecmis olsn canım bende onlar yok da dün elimde gucsuzluk hissediyodm gecti sanirim
kac yasndan
15 16 yaşlarımda başladı bunlar
şimdi kacsin
18 e gireceğim
geçmiş olsun ya benim bu el titremelerim sanki içten geliyor dışta titreme yok tek elimle telefon tutunca kolum titriyo hafif sence ms boyle mi yoksa benim baska bisi mi
Valla tam bi fikrim yok ama benimde titremeler telefon falan tutunca tek oluyor birakinca telefonu bisey yok
Ben ms den olduğunu düşünüyorum benimkinin ama tabi ki farklı şeyler de olabilir sizin vitamin falan da olabilir
ms tanisi aldin mi almadin mi
Almasam niye konuşayim. 1 seneden fazla oldu
Takviyeler kullan magnezyum gibi
recetesiz veriliyo mu
Evet
Tombala çek
nediyon
Shaha
Demir eksikliği olabilir
demir eksikligi kanda nasil belli oluyor sembolu ne
Tahlillerin varsa bakayım