Sağlık Dişime dolgu yaptım ağrıyor normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Bu ağrıya ne iyi gelir arkadaşlar ne yapmalıyım?😭 Dişime dolgu yaptım ağrıyor normal mi? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Dolgu da bikac saat oluyo genelde bir gun icinde gecmesse doktora git bence 1 27 Yorumla Soran 1 yıl Damağımda iltihap var ondan da ağrıyo Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Doktora soyledinmi iltihap oldugunu Yorumla Soran 1 yıl Evet dolgudan sonra iltihap kurutucu verdi Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Genelde iltihap varsa işlem yapilmaz derlerde kullan biraz bekle Yorumla Soran 1 yıl Bu dişçi merdiven altı :)) Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Nerden buldun burayi dikkatt et sıkıntı iltihap kapabilir daha fazla Yorumla Soran 1 yıl Devlet yapmıyor bende bunu buldum Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Devlet dolgu yapiyor ben yaptirdim oldugun şehir yogunsa sıra bulmak zor olabilir Yorumla Soran 1 yıl Üç şehir hatta dört şehirde gittim nice diş hastanelerine gittim hiç biri biz yapamıyoruz dedi biz uzman değiliz dedi Yorumla Soran 1 yıl Hepsi* Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Dolgu degil mi allah allah farkli bir durumsa bilemem değişik bir durum Yorumla Soran 1 yıl Kanal tedavisi üstüne dolgu Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Ben Kayseri de yaptirdim bu dediklerini Yorumla Soran 1 yıl Büyük diş ama benimki Yorumla Kaan_basar38 1 yıl İşte ondanda olabilir dişe gore degişir Yorumla Soran 1 yıl Üniversite hastanesinde yapmam gerekiyormys Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Ordada stajerler oluyor kendileri yapamassa asil hocaya yonlendiriyorlar Yorumla Soran 1 yıl Bende merdiven altı buldum istee 😂 Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Üzülme belki duzelir bu son olur inş oyle yerlerede gitme bir daha Yorumla Soran 1 yıl Başka çarem kalmamıştı... Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Olan olmuş sık dişini buda gececek 😊 şaka şaka Yorumla Soran 1 yıl 😂👍🏻 Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Dinlen istersen yorulma sen bu arada burdan exper gucum yetmiyor biri ozelden yazinca cevap verebiliyo muyuz Yorumla Soran 1 yıl Kim Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Biri bana mesaj atti diyelim exper puanim yetmiyo ben cevap verebiliyo muyum biliyomusun Yorumla Soran 1 yıl Ben bu uygulamayı hiç bilmiyom kimseyle de mesajlasmiyom o yüzden bilmiyom🙏🏻 Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Korkma mesaj at demedim bana 😊 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Sağlık konusunda 493 cevap paylaştı. evet normal 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 813 cevap paylaştı. Degil 0 6 Yorumla Freedown54 1 yıl Rakı koy Yorumla Soran 1 yıl Komik şey seni Yorumla Freedown54 1 yıl Ciddiydim Yorumla Soran 1 yıl Rakı nerden bulim ben imanlı bir kızım 🤲🏻 Yorumla Freedown54 1 yıl Ne bileyim ben Yorumla Freedown54 1 yıl Ozman ağrı kesici ic Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Hava aliyordur 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani ağzım hep kapali Yorumla fenrirt 1 yıl Ya agzin kapali olsada aliyor o aciklik varsa Yorumla Soran 1 yıl Dolguda açıklıktan mi bahsediyorsunuz Yorumla fenrirt 1 yıl Evet hava aliodur diye baska neye dedigimi sandin ki Yorumla Soran 1 yıl 😭😭😭😭😭😭Yeterrr çok sıkıldım bu diş ağrısından hepsini sokecegim Allah'ın belasi disler Yorumla fenrirt 1 yıl Iyisini bulmak zor Yorumla Soran 1 yıl Siz dış doktoru musunuz Yorumla fenrirt 1 yıl Hayir Yorumla Soran 1 yıl 😭👍🏻 Yorumla fenrirt 1 yıl 👌👌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dolgu da bikac saat oluyo genelde bir gun icinde gecmesse doktora git bence
Damağımda iltihap var ondan da ağrıyo
Doktora soyledinmi iltihap oldugunu
Evet dolgudan sonra iltihap kurutucu verdi
Genelde iltihap varsa işlem yapilmaz derlerde kullan biraz bekle
Bu dişçi merdiven altı :))
Nerden buldun burayi dikkatt et sıkıntı iltihap kapabilir daha fazla
Devlet yapmıyor bende bunu buldum
Devlet dolgu yapiyor ben yaptirdim oldugun şehir yogunsa sıra bulmak zor olabilir
Üç şehir hatta dört şehirde gittim nice diş hastanelerine gittim hiç biri biz yapamıyoruz dedi biz uzman değiliz dedi
Hepsi*
Dolgu degil mi allah allah farkli bir durumsa bilemem değişik bir durum
Kanal tedavisi üstüne dolgu
Ben Kayseri de yaptirdim bu dediklerini
Büyük diş ama benimki
İşte ondanda olabilir dişe gore degişir
Üniversite hastanesinde yapmam gerekiyormys
Ordada stajerler oluyor kendileri yapamassa asil hocaya yonlendiriyorlar
Bende merdiven altı buldum istee 😂
Üzülme belki duzelir bu son olur inş oyle yerlerede gitme bir daha
Başka çarem kalmamıştı...
Olan olmuş sık dişini buda gececek 😊 şaka şaka
😂👍🏻
Dinlen istersen yorulma sen bu arada burdan exper gucum yetmiyor biri ozelden yazinca cevap verebiliyo muyuz
Kim
Biri bana mesaj atti diyelim exper puanim yetmiyo ben cevap verebiliyo muyum biliyomusun
Ben bu uygulamayı hiç bilmiyom kimseyle de mesajlasmiyom o yüzden bilmiyom🙏🏻
Korkma mesaj at demedim bana 😊
1-2 gün normal
evet normal
Degil
Rakı koy
Komik şey seni
Ciddiydim
Rakı nerden bulim ben imanlı bir kızım 🤲🏻
Ne bileyim ben
Ozman ağrı kesici ic
Hava aliyordur
Nasıl yani ağzım hep kapali
Ya agzin kapali olsada aliyor o aciklik varsa
Dolguda açıklıktan mi bahsediyorsunuz
Evet hava aliodur diye baska neye dedigimi sandin ki
😭😭😭😭😭😭Yeterrr çok sıkıldım bu diş ağrısından hepsini sokecegim Allah'ın belasi disler
Iyisini bulmak zor
Siz dış doktoru musunuz
Hayir
😭👍🏻
👌👌
Normal