Omad tek öğün beslenme ile 1 ayda 7 kilo verilir mi sizce? Cok absürt bir rakam mi 1 aya 7 kilo. Kilom 72 ama 3 kilosu ödem çıktı o 2 3 gune gider muhtemelen. 70 kilodan 63e bir ayda tek öğün beslenme ve yarim saat spor ile dusebilir miyim?
Güncellemeler
1 yıl
Ornek omad menu 1 tabak sebze/et/bakliyat, 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 meyve, 2 dilim ekmek/ 6 yk pilav/makarna şeklinde ya da ayni bu ölçülerde dengede kahvaltı şeklinde
Omad (tek öğün) ile kilo verenler var mi verilir mi?
dukan diyetini incele. kilo veriyim derken kendine zarar verme
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Dukan denedigim ve faydadan cok zarar gordugum bir diyet hem zorlamisti hem de yaparken surekli tansiyon seker düşüklüğü yapıyordum bu diyette kalori ve besin kisitlamasi yok sadece iki uc öğünde yiyecegin seyi tek öğünde yiyorsun
Evet bende bu sekilde oldu atak aşamasında karbonhidrati minimuma indirip proteini arttirmak su atimini yukseltiyor ve bu da hizli kilo vermis gibi oluyor ama yagdan gitmiyor karb tuketilmemesi vucudu yorgun hale getiriyor fazla protein sindirim sorunu yapiyor hem de yiyecek bulmak zorlaşıyor ve bir muddet sonra sürdürülebilir olmaktan çıkıyor
Diyetisyenlerin onerdigi bir sey ki zaten bunda kalori acigi daha fazla oluyor 23 saat aclik olduğu icin vucut yag rezervinden yakiyor ve sporla birlikte yapacağım
Dyt Ayşegül Coruhlu, Dyt Tugba Sengel, Dr Eric Berg, Dr Muhammed Keskin, Prof dr Serdar Akgün... tabii bu sağlık sorunu olmayan kisiler için oneriliyor. Eski insanlara bakarsak da hiçbiri bizim ki asiri tüketim yapmiyordu ve eski toprak dedigimiz insanlar hala cok dinç ve enerjikler. Bu uzmanların yazdiklarini videolarini iceriklerini inceledikce öğün ve yemek sayısı arttikca risklerin de arttigini gordum kilo versem de vermesem de omad düşünüyorum artik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
dukan diyetini incele. kilo veriyim derken kendine zarar verme
Dukan denedigim ve faydadan cok zarar gordugum bir diyet hem zorlamisti hem de yaparken surekli tansiyon seker düşüklüğü yapıyordum bu diyette kalori ve besin kisitlamasi yok sadece iki uc öğünde yiyecegin seyi tek öğünde yiyorsun
dukanı herkese tavsiye edip duruyorum. eğer yan etkileri bahsettiğiniz kadar çoksa tavsiye etmem bundan sonra. biri daha memnun kalmadığını söylemişti
Evet bende bu sekilde oldu atak aşamasında karbonhidrati minimuma indirip proteini arttirmak su atimini yukseltiyor ve bu da hizli kilo vermis gibi oluyor ama yagdan gitmiyor karb tuketilmemesi vucudu yorgun hale getiriyor fazla protein sindirim sorunu yapiyor hem de yiyecek bulmak zorlaşıyor ve bir muddet sonra sürdürülebilir olmaktan çıkıyor
dediğin gibiyse böbreklere de zarar verir
1 ayda çikolata pasta yiyerek 7 kilo verdim omad ne bilmiyorum benim cahilliğim olsun ama seni zorlayacak şeyler yapma
Yani zorlayacak bir şey değil iki ogunde yediğin seyi tek öğünde yiyip 23 saat aclik yapıyorsun ki zaten cogu aksam ve geceye denk geliyor
Bu diyette de yiyecek kisiti yok kalori kisiti yok
Bana pek mantıklı gelmedi kalori açığı oluşturup spor yaparak vermek daha mantıklı hem kalıcı oluyor
Diyetisyenlerin onerdigi bir sey ki zaten bunda kalori acigi daha fazla oluyor 23 saat aclik olduğu icin vucut yag rezervinden yakiyor ve sporla birlikte yapacağım
Hangi diyetisyen öneriyor çok merak ettim hiç duymadım da
Dyt Ayşegül Coruhlu, Dyt Tugba Sengel, Dr Eric Berg, Dr Muhammed Keskin, Prof dr Serdar Akgün... tabii bu sağlık sorunu olmayan kisiler için oneriliyor. Eski insanlara bakarsak da hiçbiri bizim ki asiri tüketim yapmiyordu ve eski toprak dedigimiz insanlar hala cok dinç ve enerjikler. Bu uzmanların yazdiklarini videolarini iceriklerini inceledikce öğün ve yemek sayısı arttikca risklerin de arttigini gordum kilo versem de vermesem de omad düşünüyorum artik
Bilmiyorum araştırıp ona göre yorum yaparım
detaylı konu bu tek şeyle olmaz
Mesela? Aciklar misiniz