Sağlık Kürtaj olursam hamile kalma olanağı azalıyor mu 😣😭? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Öyle bir şey var mi Güncellemeler1 yıl Kürtajdan başka çözüm yok mu😔 düşük yapmak için ne yapabilirim Kürtaj olursam hamile kalma olanağı azalıyor mu 😣😭? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Hayır öyle bir şey yok. Kürtaj için merdiven altı klinikleri değil, gerçek drları ve hastaneleri tercih et. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama pahalı değil midir ne kadar kürtaj fiyatlari her yerde ayni mi Yorumla birazkülbirazduman 1 yıl Bilemiyorum tel açıp işlem için ortalama fiyat alabilirsin. Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kürtaj sadece bebeği aldırma olayı, hamilelikle hiç bir alâkası yok.. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Emin misiniz ya Yorumla gokantemur 1 yıl Evet.. Hamile kalmamak için korunma yöntemlerini denemen lazım. Yorumla
__dilllannnngece Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hemen kürtajdan sonra olmaz biraz süre geçmesi gerekiyor ama kesin bir şey değil bu yani olanlar da var 1 0 Yorumla
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İlaç var ama sadece bizde hastanede olur yani satılmaz dışarda 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Veremiyor musunuz ya😖 Yorumla Osanqqec 1 yıl Yani normalde verilmez ama bir şey yaparız belki sana Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misin verilmeyen bir şeyi nasıl verecen ki dolandirici değilsindir inş yani Yorumla Soran 1 yıl Eczaci misin Yorumla Osanqqec 1 yıl Hayır değilim ya ne alaka Yorumla Osanqqec 1 yıl boş ver yoruma yazamam Yorumla Soran 1 yıl Özelden yazayim mi peki ilacin ismi ne ne kadar vermem gerekiyor ve işe yarar mi Yorumla Osanqqec 1 yıl Olur Yorumla Soran 1 yıl Yazdim Yorumla
yalansizolmaz35 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 78% 1 yıl Düşük hapı var onu kullanabilirsin ama bunu iyi dusunmelisin 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Sağlık konusunda 797 cevap paylaştı. Bunu doktorunuza sorsana 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sorucam Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Siz bu bilgileri nereden duyuyorsunuz kimden öğreniyorsunuz valla aklım almıyor ya 0 10 Yorumla Soran 1 yıl İnternette biri demişti ya aklima takildi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kürtaj ile düşüğün farkı yokki kürtaj sadece tıbbi müdahale ile düşük yapmak demek Yorumla Soran 1 yıl Kürtaj fiyatları ne kadar peki biliyor musunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 bin 10 bin arası bebek büyüdükçe fiyat artar Yorumla Soran 1 yıl 10 aylık bi bebek çok mu alirlar ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi internetten duyduğun her bilgiye inanmaya devam et o zaman ben de uzaylı gördüm bana da inan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dalga mı geçiyorsun aklınca Yorumla Soran 1 yıl Yo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 10 aylık hamilelik ne peki o zaman canım Yorumla Soran 1 yıl Ay 10 aylik değil 10 haftalık Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 380 cevap paylaştı. Soruya bak kafa bir milyon 2 0 Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl üst üste 2 veya 3 kere alıdırırsan evet 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır. Küretaj kalıcı değildir 0 0 Yorumla
AmedSpor_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bakireyim ama Ginede hamileyim teolcu seni 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% 1 yıl Sağlık konusunda 490 cevap paylaştı. Her kürtaj hamilelik oranini düşürüyor 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. 10 yıl hamile kalma olasılığı bitiyor 0 0 Yorumla
sertenaygulumser Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 93% 1 yıl Yattigina sor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl yanımda bile değil şu an Yorumla sertenaygulumser 1 yıl Nerende Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Sağlık konusunda 319 cevap paylaştı. Kaç haftalık 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 11 di oldum kürtaj Yorumla 2001amircan 1 yıl Geçmiş olsun. Tekrar gebelik olur ilerde sıkıntı yok Yorumla
FrankkCastle Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Hayir oyle bir sey yok, hamile. misin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 yıl Sağlık konusunda 665 cevap paylaştı. Alakası yok 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var elbette 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 822 cevap paylaştı. İhtmial var 0 0 Yorumla
caner22828 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Riski var tabii ki rahim duvarları zarar görebilir 0 0 Yorumla
Gelbanasende Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. Hayır azalmaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hayır öyle bir şey yok. Kürtaj için merdiven altı klinikleri değil, gerçek drları ve hastaneleri tercih et.
Ama pahalı değil midir ne kadar kürtaj fiyatlari her yerde ayni mi
Bilemiyorum tel açıp işlem için ortalama fiyat alabilirsin.
Kürtaj sadece bebeği aldırma olayı, hamilelikle hiç bir alâkası yok..
Emin misiniz ya
Evet.. Hamile kalmamak için korunma yöntemlerini denemen lazım.
Hemen kürtajdan sonra olmaz biraz süre geçmesi gerekiyor ama kesin bir şey değil bu yani olanlar da var
İlaç var ama sadece bizde hastanede olur yani satılmaz dışarda
Veremiyor musunuz ya😖
Yani normalde verilmez ama bir şey yaparız belki sana
Ciddi misin verilmeyen bir şeyi nasıl verecen ki dolandirici değilsindir inş yani
Eczaci misin
Hayır değilim ya ne alaka
boş ver yoruma yazamam
Özelden yazayim mi peki ilacin ismi ne ne kadar vermem gerekiyor ve işe yarar mi
Olur
Yazdim
Düşük hapı var onu kullanabilirsin ama bunu iyi dusunmelisin
Bunu doktorunuza sorsana
Sorucam
Bakiresin bide. Tam olarak nerene bosaliyordu da kaldin
Siz bu bilgileri nereden duyuyorsunuz kimden öğreniyorsunuz valla aklım almıyor ya
İnternette biri demişti ya aklima takildi
Kürtaj ile düşüğün farkı yokki kürtaj sadece tıbbi müdahale ile düşük yapmak demek
Kürtaj fiyatları ne kadar peki biliyor musunuz
3 bin 10 bin arası bebek büyüdükçe fiyat artar
10 aylık bi bebek çok mu alirlar ki
İyi internetten duyduğun her bilgiye inanmaya devam et o zaman ben de uzaylı gördüm bana da inan
Dalga mı geçiyorsun aklınca
Yo
10 aylık hamilelik ne peki o zaman canım
Ay 10 aylik değil 10 haftalık
Rahim duvarın incelir ama böyle bir durum söz konusu olmaz.
Soruya bak kafa bir milyon
üst üste 2 veya 3 kere alıdırırsan evet
Bazen hamile kalmayı zorlaştırıyor
hiç duymadım evli misin
Hayır. Küretaj kalıcı değildir
Bakireyim ama Ginede hamileyim teolcu seni
Her kürtaj hamilelik oranini düşürüyor
10 yıl hamile kalma olasılığı bitiyor
Böyle şey yok. Hamile yine kalırsın.
Yattigina sor
yanımda bile değil şu an
Nerende