sırtımın sağ kısmında işaretlediğim noktada bi yerde arada bir sancı gibi bir şey oluyor boynumu eğince şiddetleniyor veya bana öyle geliyor bilmiyorum mideden mi kaynaklı başka bi şeyden mi anlamıyorum bazen kendiliğinden geçiyo bazen yine oluyo yaşayan var mı acaba? 5 ay önce kan tahlili yaptım saframda böbreğimde bi sorun yok gibiydi yine ağrıyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kasla ilgili bir sıkıntı olabilir veya omurga eğriliğin varsa ondan dolayı olabilir
skolyoz da ağrı yapar mı orada
Tabi ki yapar
Stres kaynaklı olabilir daha çok
çoğu insan öyle diyor ama stres böyle ağrı yapıyor mu ya
Ohoo stres bana neler yaptırdı bir bilsen 😂
çok stresli biriyim antidepresan kullanıyorum 🥲
Benim esas antidepresan kullanma sebebim zaten şiddetli kalp ve göğüs ağrısı idi 🥲 Sporu bıraktıktan sonra yoğun stres hasta etti beni
panik atak mı var
Evet bende stresten dolayı nefes darlığı oluyordu ve sonrası panik atak ve anksiyete bozukluğu oldu
milyarlarca insanın arasından bizi anca panik atakla anksiyete bulabilirdi zatem
Maalesef öyle ve bu dediğim olay 6 yıl öncesiydi sonradan yine geldi ve bu sefer ilaçlar yardımıyla kendi kendime çözdüm bir şeyleri
benim de senelerdir var allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah
Panik atağın en etkili çözümü hiç oralı olmamak ve aynı komularda takılı kalmamaktır bunu zamanla alt edersin Allah'ın izniyle
haklısın işte insan düşünmeden edemiyo
Düzelecek eminim ✨
🙏🏻🌸
😇🌸🙏🏻
Fibromiyalji araştır
fibromiyalji buralarda ağrı yapar mı
Psikolojik sorunlar varsa , mide rahatsızlıkların varsa normal. Mide ilacı kullanıyor musun?
doktor verdi de pek kullanmıyorum psikolojik sorunlarım da var mide sorunlarım da
Tedavisiz hastalıklar silsilesi
Psikiyatriste gittin mi hiç
hayır gitmedim herkese aynı ilaçları veriyorlar
Ama bence hafif bir antidepresan çok iyi gelir eğer gitmezsen anksiyete fena çarpar seni
kullanıyorum
Etkisi olmuyor mu
eskisi gibi değilim ama gece gelen iç sıkıntısı bi türlü geçmiyo
Maddi durumun iyi mi peki , sosyal misin , istediğini alıp giyebiliyor musun ya da yeme içme konusunda rahat misin.
her konuda rahatım bi sorunum yok allaha şükür
O zaman sana tavsiye çok sosyal ol ve stresten olabildiğince uzak ol
deniyorum
Büyük şehir de mi yaşıyorsun? Ve çalışıyor musun?
psikiyatri önerisinde bulunacaksan bulunma
Hayır , bende 13 yıldır çekiyorum o yüzden sessiz kalacağım
sen neler yaşıyorsun
Mide sorunları , psikolojik sorunlar ve sırt ağrısı.
sırt ağrısı tam olarak nerde
Tam kalbimin arkası gibi
benim de sağ tarafta oluyor