Benim goguslerim çok sarkık ve yaşımdan büyük gösteriyor, durmadan büyüyor (maşallah) ve bir gün aldığım sutyen öbür gün küçük geliyor.
Özel hastane için hiç param yok, devlet hastanesinde bu ameliyat mümkün mü? Ucret alınır mı?
Riski var mı?
Benim goguslerim çok sarkık ve yaşımdan büyük gösteriyor, durmadan büyüyor (maşallah) ve bir gün aldığım sutyen öbür gün küçük geliyor.
Özel hastane için hiç param yok, devlet hastanesinde bu ameliyat mümkün mü? Ucret alınır mı?
Riski var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Heyet raporu verirlerse, devlet hastanesinde ameliyatını gerçekleştirebilirsin; sigorta karşılar. Risk mevcut.
Bizim memlekette bir hanımefendi yaptı ve vefat etti , haberde başka kadın aynı ameliyati yaptı ve hayatını kaybetti
Doğrudur, Allah rahmet etsin. İstediğin sonucu alırsın, inşallah.
Çok teşekkür ederim
Bence hiç küçültme millet imreniyor zaten büyük göğüslere. Güncel olarak ölçü ve cup ne sende
Ölçü mesele değil goguslerim deforme oldu göğüs değil başka bir şeye dönüştü
İyice merak ettim o ne demek ya deforme oldu? Nasıl bir şey göğüs göğüstür yani büyüklük standardı ne bunun mevcut ölçülerin ne şu an
Bilmiyorum belki şu an 95
Göğüs olmasa hani şurada fotolu sorsan keşke diyecektim de özel bölge olunca haliyle sıkıntı
görmek lazım bakalim nasıl, devlet hastanesi yapar ama sağlığın risk altında ise,
ücret alınır illaki
Bacım acaba nasıl durmadan büyüyor yarsını bana verebilsen keşke
kıyma onlara :/
Kaç yaşındasın?
23
Büyümesi artık duracaktır ama şu anki hali sırt ağrısı yapıyor mu?
Özel daha mantıklı devlette şansa bağlı gibi..
Durmuyor inan bana çok deforme oldu , sırt ağrısı çok göğüs alti pişik çok, kambur gösteriyor
Ohhoo ozelin parasını biriktirene kadar kim bilir kaç yaşında olurum. Oysa ben genç yaşımda kendimi sağlıklı görmek isterdim
Can sıkıcı onlar.. daha detaylı konuşalım istersen
Kalsin oyle iyisin boyle
Hayır rahat değil anlamıyorsun mahvoldu her yerim pişik oldu
Ciddi misin istek atsana konusalim
Hala büyüyor muuu