Bende gitmeyi düşünüyorum. İlaç almayı aşırı düşünmeyi bırakmak istiyorum. Tabiki ilaçlarla kilo alma gibi bı amacim olmasa gitmezdim. Aranızda giden var mı? Gittiyse ne yapıyorlar ne diyoruz orada? Birde ilaçlar gerçekten fayda ediyor mu? Zararları yararları ne?
Güncellemeler
1 yıl
Psikiyatriste gitmek ileride problem yaratır mı meslek hayatında? İlaç kullanmak?
Sen anlatıyorsun onlar dinliyor, sonra ilaç verip gönderiyorlar. İlaçlar bana fayda etmedi yani ben görmedim görenler olmuştur elbette
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Kilo aldin mi
Cevap sahibi
1 yıl
Ben askerde gittim 83 kiloyken hastaneye yattim 120 çıktım hastaneden. 33 gün yattim jdjdjjd
Soran
1 yıl
Geçmiş olsun. Ya hastaneye yatmalik değil. Söyle bikac ay kullansam kilo alsam diyorum. Çok zayıfım
Cevap sahibi
1 yıl
Yaa kullandığın ilaçlara bağlı ben bipolardım ve çok yemek yediriyordu doymuyordum ki hastanede gece mutfağın kapısını kırıp ekmek zeytin yiyordum sen düşün jsjdjdjdjjd Şu an ilac kullanmıyorum iyileştim ben, 90 kiloya geri düştüm sağ ol. Kilo için psikiyatri hapı kullanma kuzum zarar verir beynine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gittim, pek konuşmuyorlar direkt ilaç yazıyorlar. İlaçlar bende kilo aldırdı
İlaçların yan etkileri neler. Böyle psikolojik acidan ne gibi yararı oldu? Birde ne kadar kullandın ve kilo aldin
6 sene kullandım, rahat sakin biri oldum.
Ben okadar kullanmam ya. Bikac ay kullansam kilo alamaz mıyım
alırsın ama ilk bir ay iştahın kesilebilir vucut alışana kadae
Sen anlatıyorsun onlar dinliyor, sonra ilaç verip gönderiyorlar. İlaçlar bana fayda etmedi yani ben görmedim görenler olmuştur elbette
Kilo aldin mi
Ben askerde gittim 83 kiloyken hastaneye yattim 120 çıktım hastaneden. 33 gün yattim jdjdjjd
Geçmiş olsun. Ya hastaneye yatmalik değil. Söyle bikac ay kullansam kilo alsam diyorum. Çok zayıfım
Yaa kullandığın ilaçlara bağlı ben bipolardım ve çok yemek yediriyordu doymuyordum ki hastanede gece mutfağın kapısını kırıp ekmek zeytin yiyordum sen düşün jsjdjdjdjjd Şu an ilac kullanmıyorum iyileştim ben, 90 kiloya geri düştüm sağ ol. Kilo için psikiyatri hapı kullanma kuzum zarar verir beynine
Kral. ciddi bisey yoksa gitme s. Ettt
Neden
Antidepresan ile kilo almak için mi
Evet
Aşırı düşünüyorum kaugılanıyorum de
Evet öyle yapacağım da ilaçların yan etkileri va rmidir
Ya elbet vardır
Şikayetin ne
Kilo alamıyorum bide çok düşünüyorum kaygılı biriyim
Ne olmak istiyorsun
Özellikle benden ayrılacak korkusu beni sevmiyor korkusu geçmiyor içimden
Neden öyle düşünüyorsun