Doktorumun dediğine göre ömür boyu ilaçlarımla mutlu mesut yaşayacakmışım...
Psikiyatri hastası olunca ya manyak muamelesi yapıyorlar ya da ezik...
Neden böyle peki?
Doktorumun dediğine göre ömür boyu ilaçlarımla mutlu mesut yaşayacakmışım...
Psikiyatri hastası olunca ya manyak muamelesi yapıyorlar ya da ezik...
Neden böyle peki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psikolojik rahatsızlığı olan insanlar daha zeki oluyor... Belki de kıskanıyorlardır ha 😆
Aslında bunun bir nedeni bazi hastaların fiziki gücünün çok kuvvetli olması ve güçte. Korkuyorkar
Söylemezsen yapamazlar
söylesin bu normal bişey dimi yüzünde siccilçe çıksa doktor ilaç yapar
Bizim milletimiz çok meraklı bilmiyor musun... Çıkarırsın tableti çay ocağında başlarlar be kullanıyorsun diye... :((
@Bunalmaktanbunaldım söylersin de psikiyatriye gitmektense bunalımda yaşamayı insanlara zarar vermeyi sevenlerle dolu her yer
toplulumuz ne yaziki gelişmio
@Bunalmaktanbunaldım kisel gelişim sıfır bizde
ayn öyle kisel ğelişim olsa böyle olmazdık zaten
@Bunalmaktanbunaldım acıların çocuğu gibi dolaşmaktan (ki dolaşmaya bile mecalin kalmıyor) iyidir aslında
en azından iyleşiyosun olaya öyle bak hiç gitmesen hastalığını bile bilmucen şey gibi düşün yüzünde sivilce çıkıo seh umursamıyosun yüzünün hepsi doluyor en son gitmeye çalışıosun ama artık geç kalmış oldun fizikselik için nasıl gidiyorsak pskilojikmende büyüyor içimizde erken teşhis önemli oluyor bu konuda bunu farketmek ve gitmek çok önemli
Dm yazabilirseniz neler yapılır bakardim
@Bayramist doktor musun?
Tamamlayıcı tib
@Bunalmaktanbunaldım Koruyucu tedavi alıyorum, tam iyileşme olmuyor, alevlenme dönemleri var vs
Enerji terapisti
anladım iyleşme olmuyor ama seni dizginleyor bu ilaç öylemi
@Bunalmaktanbunaldım dizginlemek demek yanlış olur...
Nefes almaya mecalim yokken normal hale getiriyor...
duygu bozukluğu derken peki mesela birden mutlu olup üzgünmü oluyosun özele gelirsen iyi olur
Tedavi edilebilir geliyo bana
Psikiyatri bırakmadan tabi
@Bayramist pskiloğmusun
@Bunalmaktanbunaldım Hayır, mesela Patron bağırdığı zaman haftalarca kendime gelemiyorum... Ya da kız Arkadaşım terk ettiği zaman vs...
Yani olayları kolay atlatamıyorum
kız arkadaşın terk etiğinde zaten bi süre toparlanmaman normal değilli ben iki yıl kendime gelememiştim zamanla geçiyor
@Bunalmaktanbunaldım aslında değil...
3 gunden fazla suren uzuntuler normal kabul edilmiyor diye biliyorum ( yanılıyor olabilirim)
o zaman kimse normal değil öyle bişey olabilirmi
@Bunalmaktanbunaldım Ben uzman değilim...
Ama kişilikler konusunda uzman olan doktorlar var. Etrafındaki insanların neden öyle davrandıklarını ( her nasılsa) anlatırsan belki bir tanı koyabilirler..
Hatta ben eski sevgilimi götürmüştüm bundan olur mu hesabına :))
yaa ozaman benim çoğu çevre gider hahaha
@Bunalmaktanbunaldım bence özellikle görücü usulu ise çok mantıklı arada doktor görüşüne başvurmak...
gelmezler ama geneli
@Bunalmaktanbunaldım gelmiyorlarsa sakladıkları bir şey var demektir... Öyle değil mi?
neyin var
Duygu durum bozukluğu
olabilir ne güzel iyleşmek için gitmisin çoğu kişi. gitmio bile