Güncellemeler
1 yıl
Sonunda aldim 7 gun sonunda
Cok zor durumdayim ne yaptiysam olmadi 4 gundur ugrassamda cikmiyor 4 5 tane var galiba sıkışmış yutkunurken cok aciyor batiyor ya almaya calistikca kaniyor tahris oluyor tas girunuyor zaten ama cikmiyor asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ablacığım bunun için hastaneye git çok tehlikeli bir şey Eğer mikrop kaptırırsan orası şişer nefes alman ı engeller.. Hatta boğazını delip oradan nefes aldırmak zorunda kalabilirler.
Ayrıca oradan hangi sinirler hangi damarlar geçtiğini bilmiyorsun birine yanlışlıkla Dokunursan Durduramazsın kanamayı
Dun yuzeysel kanadi ama hep kendim aldim bu zamana kadar fakat bu sefer olmadi acile gittim acildeki doktor bende kendim aliyorum birsey olmaz dedi kbbye gittim cerrahi desede ordaki tasi almadi antibiyotik verdi gecti ama sadece 1 ay koruyor acilede gitsem aile hkimine de gitsem sen bademcigi goremezsin bademcik tasi imkansiz gorunmuyor deyip halbuki gorunuyor kimse inanmadi pes ettim kendim yapsamda kaniyor valla
Ama bu sefer alamadim 4 gundur hala daha var ya gunumu mahvediyor cidden cikmiyor sinunda kurdan yapcam son care
Bunu hastane ortamında yapmak için çabala bak tehlikeli bir iş yapıyorsun.. kürdanla uğraşırken o kürdan kırılabilir daha ileride bir yere batabilir.. battıktan sonra refleks gereği Sen yutkunacaksın daha kötü sonuçlar oluşabilir.. eczaneye Danış başka hastaneye Danış bunun bir spreyi vardır bir şeyi vardır Onu yok edecek.. yani o taşı oradan gevşetip kendi kendine çıkmasını sağlayacak bir ilaç vardır illaki sprey benzeri..
Aile doktorun ilgilenmiyorsa e-devlet'ten gir aile doktorunu hemen değiştir kendi sağlığın için biraz araştırma yapman gerekiyor Bu sürekli oluyorsa bunu kökten çözmen gerekiyor.. ameliyatsa ameliyat gerekirse bademcikleri aldırma ameliyatı
Evet bademcikler alinacak zaten 3 gunde bir tekrarliyor ama parmagimla aliyordum hep fakt demem gibi bu sefer olmadi sıkıstı galiba cikmiyor suanlik sadece bogaz spreyi sıkıyorum ama yinede tahris oldu gibi yine deneyecegim ama cikmazsa gidecegim tesekkur ederim zaten surekli şiş ve kizarik
Cikacak gibi tas ama cikmiyor ya islak pamukla mi alsam acaba baska turlu cikmaz gibi hassas birde dun kanayan yer iyice korkuyorum
Hafif kanli kalmis hatta sanirsam ordaki damar patladi ama yuseysel kanadi sonucta
Evet alınır bizim bir arkadaş alıyordu
Gecen aldim kanadi baya o yuzden cesaret edemiyirum ucu sivri ama galiba son care kurdanla almak
Ama onunki kanamadan aliyordu ya da belki kaniyordu o kadarini bilemem
Yok artık hayır
Neden ama 1 hafta olacak sıkıstı cikmiyo