İlacın etken maddesi ulipristal asetat'tır ve tek doz halinde ağız yoluyla alınır. İlacın kullanımı mümkün olan en kısa sürede, en fazla 120 saat içinde gerçekleştirilmelidir.
Dün akşam bişeyler oldu içmem gerekti bende içtim 24 saat geçti üstünden ilacı içeli bugün akşam da yediğim bişey dokundu midem bulanıyor ama kusarsam ya ilaç etki etmediyse diye korkuyorum
Hayır Ella bir acil durum hapıdır, regl düzensizliği için kullanılmaz, rutin korunma için değil, acil durumda, gerektiğinde kullanılır. Yıllık herhangi bir sınırı yok ama böyle lütfen yanlış yönlendirmeyelim🙏😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlacın etken maddesi ulipristal asetat'tır ve tek doz halinde ağız yoluyla alınır. İlacın kullanımı mümkün olan en kısa sürede, en fazla 120 saat içinde gerçekleştirilmelidir.
Ella 5 güne kadar kullanılabiliyor ama ne kadar erken alınsa o kadar iyi, eğer hemen aldıysan çoktan etkisini göstermiştir
Ne oldu
Yediğim yemek dokundu 🥹
Yemekle onun ne alakası var kız
Demi ilaç çoktan etki etmiştir
Ya kusarsam ilaç da gelir diye korkuyorum
Ella regl düzensizliği ve korunma için kullanılır
Dün akşam bişeyler oldu içmem gerekti bende içtim 24 saat geçti üstünden ilacı içeli bugün akşam da yediğim bişey dokundu midem bulanıyor ama kusarsam ya ilaç etki etmediyse diye korkuyorum
Ne gibi şeyler oldu
Sevgilim içime boşaldı içmek zorunda kaldım
Niye söylemiyorsun bunu neden çekildin
Ya etki etmiştir demi çoktan
Etmiştir Canm
Kussam da bişey olmaz yani 🥹🥹🥹🥹
Neden kusacaksin
Çok bulanıyor midem çok yedim sanırsam o dokundu mideme kussam rahatlicam
Anldim ilk kez mi ilişki yaşıyorsun
Yani sayılır bu 4. Birlikteliğimiz
Bilgin yok mu hiç
Sevgilim sağolsun anlatıyor benim ilk ama onun değil
Ama içine boşalmış
Çok fenaydı 3. posta da geldi yetişemedi emin de olamadı iç ilaç dedi komple boşal o zaman dedim öyle boşaldı içime
Hiç ağzına boşaldı mi
Yok daha 4 . Kız tam 1 hafta oldu hatta kızlığımı alalı
Anladım yaş kaç senin
22
Dmden knslm olur mu
Olur
Hayır Ella bir acil durum hapıdır, regl düzensizliği için kullanılmaz, rutin korunma için değil, acil durumda, gerektiğinde kullanılır. Yıllık herhangi bir sınırı yok ama böyle lütfen yanlış yönlendirmeyelim🙏😊
niye kusuyon
Yediğim bişey dokundu yemek olarak
ella neden atiyorsun peki
Onu dün akşam içmem gerekti içtim etki etmiştir herhalde bu akşam da yediğim bişey dokundu midem bulanıyor
iliski mi yasadin
Evet içime geldi
iyi etmis. Kondom taksaydiniz ya madem kontrol edemiyorsunuz..
Planlı bi birliktelik değildi anlık gelişti yanımız da da yoktu kondom
Neden disari gelmedi peki
Yetişemedi çıkarana kadar geldi saha çıkarma ilaç alırım dedim bende
Yani bilemicem ama cok kotu degilsen kusma yaa
Zor duruyorum ama 🥹
o zaman kus bir daha al ne diyim sen daha iyi bilirsin knk
Tutmaya çalışıyorum bakalım
hadi bakalim. Sevgilinmiydi bu arada
Evet sevgilim
Sikinti..
Neden
degil mi
Yok ya niye olsun
ya hamile olursan
İlaç içtim işte olursam da aldırırız
ne kadar rahatsiniz
Yani doğuramam şuanlık😂
dogurma zaten de korunma yok ilaci almissin kusacan diyon hamile kalirsam da aldiririz nolacak diyon bu rahatlik salvarda yok