Sırt bel arası olan kısımda inanılmaz bi ağrı ve göğs ucuna kadar gelen acı (ağrı değil acı, batıyor gibi) normal mi?
Ne çektim 5 gündür ağzıma etti

Sırt bel arası olan kısımda inanılmaz bi ağrı ve göğs ucuna kadar gelen acı (ağrı değil acı, batıyor gibi) normal mi?
Ne çektim 5 gündür ağzıma etti
Geçmiş olsun canım bu aralar bu tür hastalıklar salgın evet bu tür hastalıklarda özellikle ateşle birlikte kas ve eklem ağrısı görülür bazen bu acı ya da yanma şeklindede görülebilir ilaçsız tedavi edilmesi mümkün değil eski griplere soğuk algınlıklarına benzemez bunun için doğru ilaçları alman ve düzenli kullanman çok önemlidir eğer damarlar boyunca meme ucuna kadar acı ağrı gibi şeyler varsa genelde bu kanda enfeksiyon olduğuna işarettir bazen çok cildin hassas yerleri gözler ve dudak gibi hassas yerlerde yanma batma acı gibi şeyler normaldir yüksek ateştede görülebiliyor ayrıca eğer doktora gitmediysen mutlaka bir doktora gitmelisin buna ek olarak bol bol sıvı tüket özellikle içinde yüksek miktarda C vitamini barındıran sulu meyveler tüket kendini hiç aç bırakma çünkü kendini aç bırakırsan bağışıklık sistemin dahada zayıflar ve daha uzun süre hasta kalmana sebep olur
Evet, influenza (grip) gibi viral enfeksiyonlarda sırt kas ağrıları ve göğüste batma hissi yaygın görülen semptomlardır. Bu tür ağrılar, vücudun enfeksiyonla savaşırken verdiği tepkilerden kaynaklanır. Ancak, göğüsteki batma hissi ciddi bir durumun belirtisi de olabilir (örneğin, zatürre veya kalp ile ilgili bir sorun). Eğer şikayetlerin şiddetliyse, nefes darlığı, yüksek ateş veya uzun süren ağrılar varsa, en kısa sürede bir doktora başvurman önemli. Bol sıvı tüketmek, dinlenmek ve ateş düşürücü ilaçlar kullanmak, hafif semptomlar için faydalı olabilir.
Cevap
11Cevap
Normal canım domuz gribi aşırı ateş hali yorgunluk vs hepsini yapıyor ve bu influenza 5 grip çeşidini içine alıyor biz her sene aşısını vuruyoruz adı influvac tetra diye tavsiye ederim kasıma kalmadan eylül ekim gibi yapılmalı
Benden tutuldum buna birde kötü üşütmüşüm zature başlangıcı dedı doktor iki gündür hastanedeydım yeni çıktım. Heryerin ağrıyor çok zor gerçekten geçmiş olsun
Geçmiş olsun kuzum💐🥺
Ben bu hastalığı geçirmedim çevremde de olmadı.
Teşekkürler canım 🥺❤️
💜💜
Hemen doktora git geçmiyor yoksa bende yaşadım geçen hafta iyileştim şükür
Ay sorma ben kaç gündür cekiyom ölüp ölüp diriliyom nasıl bu öksürük her yerlerim açıyor ağrıyor çok kötüyüm geçmedi ilaç hava hiç bir şey fayda etmedi
Aynen ya çevremde de var sırt ağrısı mide ve baş ağrısı çekiyorlar
Evet normal bizde de salgın vardı kendine dikkat et.
Bildiğin korona. Söylemiyorlarmiş insanlara. Zaten herkese bulaşıyor evde.
Bütün kemiklerim ağrıyor gibi hissediyordum ben bol bol dinlen ilaçlarını iç 🥺
oha göğüs batması bende de var korkuyodym ben de saatlerdir neden oluyo diye sağ göğüsle koltuk altı arası bi yerde sızlıyo batıyo sanki
Geçmiş olsun. Bir hastaneye git istersen belki ciddi bir sorun olabilir.
normal artık grip yok grip mutasyona uğradı influenza oldu o da adama yataklara düşürüyor
normaldir doktora git bence
geçmiş olsun edoğ vitamine aban
Geçmiş olsun
Normal değil ateş ve öksürük var mı
feçmiş olsun🙏
Normal değil.
Zatürre mi bu
Bende geçirdim normal
Domuz gribi
Hemen doktora git
Dr git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?