Sağlık YYatakta üşuyorum gerçek anlamda ne yapmam lazim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Battaniye yorgan var hala üşüyorum, kansizlik var ev zaten isitmalida yinede zayif ve kansızlık tan üsüyom Güncellemeler1 yıl Donuyorum YYatakta üşuyorum gerçek anlamda ne yapmam lazim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kazak ve iki pijama giy 1 23 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalın çorapta giy Yorumla Soran 1 yıl Giydim de corooppa yatillaz diye biliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Temizse yatılır ayakların sıcak kalır sen tavsiyemi yap Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçek anlamda dediklerimi yap Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim bacım Yorumla Soran 1 yıl Iyi geceler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iyi geceler her gece böyle yat uyu Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Melekler seni korusun Yorumla Soran 1 yıl Saol abi ya hiç boyle denmemisti Yorumla Soran 1 yıl Bana kardesinmi var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben derim yeterki sen üşüme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Battaniyen varsa yorganın altına koy Yorumla Soran 1 yıl Yaptim aynen zaten Yorumla Soran 1 yıl Iyiyim Şu an anneme dedim kucuk kardesim yanima geldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Simdi ısınırsın üşümezsin Yorumla Soran 1 yıl Evet iyiyim teşekkür Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hadi iyi uykular Yorumla Soran 1 yıl Sizede Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağol prenses Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Yastığa sarıl 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Olmuyo Yorumla Çapkınkurt34 1 yıl Ozaman yaramzlık yap belki yanar vucudun Yorumla Soran 1 yıl Yook Yorumla Çapkınkurt34 1 yıl Başka yapacak bir şey yok elektrikli battaniye al Yorumla Soran 1 yıl Tm evet düşünüyorum onu Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Acil evlenmen lazım 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Daha çok var ona Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Yaşın kaç ki Yorumla Soran 1 yıl 188 ;D Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl Oo sen o zaman Osmanlı döneminden kalma'sın Yorumla Soran 1 yıl 18 Yorumla Soran 1 yıl Dedim Yorumla ÇölAslanıı 1 yıl He o zaman pekmez yemeye devam Yorumla Soran 1 yıl Evet teşekkür Yorumla
MertttA1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl İlaçlarını alman gerek ☺️ 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla MertttA1 1 yıl Yani ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kazak ve iki pijama giy
Kalın çorapta giy
Giydim de corooppa yatillaz diye biliyorum
Temizse yatılır ayakların sıcak kalır sen tavsiyemi yap
Tamam
Gerçek anlamda dediklerimi yap
Teşekkürler
Rica ederim bacım
Iyi geceler