Özellikle sol kulağımda çınlamayı sık duyuyordum. Biri bir şey dediği zaman ilk denince anlamıyor, ne dedin diye soruyordum. Dün KBB gittim ve test yaptırdım. Hatta detaylıca iki test yapıldı ama sonuç süpriz. Oldukça iyi durumda kulaklarım. Hatta doktor ideale yakın dedi. Benim bu durumum psikolojik olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Duymak istediklerine karşı heyecan duymuyorsun beynin kapatmış kendini ilgini çekmiyor bile duydukların
ya da kafanda o kadar düşünce var ki dışarıdan gelen sesleri duymuyorsun
Hiç bu açıdan düşünmemiştim.. İlgi azalması ya da umursamama olabilir. her şey o kadar sıradan ki artık, beyin süzüyor olabilir. Tavsiye ne edersin?
Beynindeki düşünceleri azda olsa sesini kıs ve kuşluk vaktinde olan o mistik sesler ve kokular var ya onu deneyimle gözün kapalı
Kuşluk vakti burası is, duman kokuyor 😅😂
Akupunkturdan muzdarip olduğunuzu düşünüyorum, iç dengenizi değiştirmiş olabilecek duygusal bir şok veya travma mı yaşadınız?
Çok enterasan bir yorum oldu.. Biraz açar mısınız? Akupunktur yöntemin adı değil miydi?
Hayır, tinnitustan bahsediyordum. Ama enerji akışınızı yeniden canlandırmak için belirli noktalara akupunktur seansları yapmanızı önerecektim.
Tabi, nasıl yapılabilir? Hiç bilmediğim bir alan. Enerji akışımda mı sorun var?
Her şey yolundaysa ve işitme fonksiyonunuz normalse bir uzmana görünmeniz gerekir, bu bir rahatsızlıktan kaynaklanıyordur, bu yüzden size duygusal bir şok veya travmaya maruz kalıp kalmadığınızı sordum. Ayrıca hacamat seansları yaptırıp faydasını görebilirsin.
Akupunktur yaptırmanızı, hacamat seansı yaptırmanızı ve uzun vadede hücrelerinizin iç duygusal dengesini yeniden sağlamakla ilgilenen bir kinezyolog bulup bulamayacağınıza bakmanızı öneririm. Sanırım sizi bedeninizden koparan duygusal bir şok yaşadınız. işitsel enerji akışı.
Travmadan emin değilim. Sadece depremi yaşamıştım, keskin bir tarihle olmasa da son iki senedir ortaya çıktı. Peki uzman kim?
Sizi sıkmıyorum umarım
evet travmatize oldun, depremin sende bir tür karışıklığa sebep olduğunu ve duygularının bastırıldığını gördün, olayı bir tür reddetme yaşadın çünkü yaşamak çok zordu, bu yüzden enerjisel olarak bloke olan şey işitme duyundur
Uzun zamandır içimde sıkışan bir şey var doğru. Ben bunun direkt insan bedeninde olacağına ihtimal vermemiştim hiç. Ama genel olarak o enerji kırılması tüm eşyaya nüfuz etti diye düşünüyordum hep.
Yani depremden aylar sonra bile evde hiç olmadık eşyaların kırılması ve ufak kazaların yaşanmasını buna bağlıyordum ama kendimi bu anlamda ihmâl ettim sanırım.
Uzmanı nereden bulacağım?
İçinizde engellenen olaylar var ve onları serbest bırakmadınız, bu yüzden biriktiler ve bir tür dengesizlik yarattılar. Enerjinizi onarmalı ancak aynı zamanda ne olduğunu fark etmeli ve içsel psikolojinizi değiştirerek daha kabul edici ve esnek bir şekilde kendinize bunun geçtiğini söyleyerek beyninizin ve iç işleyişinizin normal döngüsüne geri dönmesini sağlayabilirsiniz ve bu, enerjinin yeniden dengelenmesi için terapötik destek içerir, ayrıca hacamat yoluyla lenfinizdeki travma izlerini dışarı atabilir ve hücrelerinizin kendilerini onarmak için
ve duygusal dengeniz için bir kinezyologa görünebilirsiniz
evet aslında bu her kişiye bağlı bunu bilinçsizce içselleştirenler var ve daha çok zihinsel psikolojik olanlar var veya kişiliği tamamen değişenler var
Hacamat ve kinezyolog.. Hmm?
Hacamat yaptırırım o kolay ama diğerini bulamam, Maraş'ta yoktur, bilemiyorum.
Enerjinizde fiziksel bir etki oldu ve bu sizin işitmenizdedir çünkü bu olayı hafızanızda, içinizde tuttuğunuz seslerle kaydettiğiniz şeyle ilişkilendirdiniz
tam olarak hangi şehirdesin? Uygulayıcılara bakıp görebilirim
Takip isteği atayım mı?
bana hangi şehirde olduğunu söyle, sana verebileceğim herhangi bir adres bulmaya çalışacağım
Eğer anonim kalmak istiyorsanız bu sizin hakkınızdır
İstek attım.
olamaz