Halsizlik, yorgunluk, uyku hiç bir şey yapmasam bile halsiz hissediyorum Bunun için bir hap falan var mıdır acaba (ama kilo aldırmayacak)
Önerileriniz nelerdir, ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Halsizlik, yorgunluk, uyku hiç bir şey yapmasam bile halsiz hissediyorum Bunun için bir hap falan var mıdır acaba (ama kilo aldırmayacak)
Önerileriniz nelerdir, ne yapmalıyım?
Keşkek yemek 40 kişilik kuvvet verirmiş insana her sabah aç karna 21 siyah kuru üzüm yemelisin her aç karna 3 yemek kaşığı bal ye bir günde bir yemek kaşığı olacak uyumadan önce şunları oku bismillahirrahmanirrahim velhamdülillahi hamden kesiran tayyiben mübareken ala külli hal allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim teslimen kesiran tayyiben mübareken fihi cezilen cemilen daimen bi-devami mülkillah Sübhanallah 33 kere 33 kere elhamdülillah 34 kere Allahu Ekber 1 kere la ilahe illallahu vahdehu la şerikeleh lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şey'in kadir 10 kere el-kerim celle celaluhu 1 kere raditü billahi rabba ve bil islami dina vebi muhammedin sallallahu teala aleyhi ve sel-le-me rasulen nebiyya amenna billahi vebi rusulih allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka nasiril hakkı bil hakk vel hadi ila sıratıkel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil azim allahümme ya rabbi bi-cahi sahibil vesileti seyyidina ve nebiyyina ve habibina ve kurrati uyunina ve nuri ebsarina ve habibike muhammedinil mustafa sallallahu teala aleyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellem ve rasulikel murtaza ve nebiyyikel mücteba havvil halena ila ahsenil hal ya muhavvil-el havli vel ahval azze caruke ve celle senaüke ve la ilahe ğayruke Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ezvacihi ümmehatil müminin ve ala alihi ve ashabihi salaten tüslihu biha ehvalena allahümme salli ala seyyidina muhammedin nebiyyil ümmiyyit tahiril mütahhiri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bicahin nebiyyil muhtar amine amin elfu elfi amin ya rabbel alemin amin. Uyumadan önce bu şekilde düzenli okursan kısa zamanda daha iyi olursun İnşaAllah
Teşekkürler
Genel de B ve D vitamini düşüklüğünden oluyor. Ben de hep öyleyim. Bir ara B vitamini iğneleri yazdı doktor bomba gibi oldum 1 hafta içinde. Ama pek vücutta kalmıyor maalesef. B ve D al ama hapların işe yaradığını söyleyemem.
Oncelikle yeterli uyku, beslenme ve su tüketimine dikkat etmek önemli.
Vitamin eksikliği, stres veya uyku kalitesi de halsizliğe sebep olabilir.
Bir doktora danışarak gerekli testleri yaptırmak en sağlıklısı olur. Kilo aldırmayan takviyeler konusunda da bir uzmandan öneri alabilirsiniz.
Çoğu şeyi stres yapıyorum ama vitamin eksikliği de olabilir.
Cevap
5Cevap
Vitamin değerlerin düşük veya depresyon anksiyete felan var. B12 demir d vitamini gibi şeyler kullanabilirsin
Doktora gidip kan testi hormon testi gibi şeyler verin mutlaka bi yerde eksik kalan yerler bunu yapar tabi birde sigara alkol uyuştucu vs de yapar
Telefonla mı yatıyorsun veya yatma ve kalkma saatlerin ne
Evet telefon genelde başucumda olur. Erken uyurum aslında 23:00 ile 00:00 arası olur sabahta erken kalkarım 8 9 gibi
Yatmadan önce telefonu bırabilirsin 1 saat önceden. Genelde işe yarar. Telefon başucunda yatma
Teşekkürler bir deneyeyim
Vitamine baktır kan tahlilinde. Demir eksikliği olabilir.
Demir ve d vitamini eksikliği kanına baktir
B 12
Vitamin al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?