Güncellemeler
1 yıl
Negatifim çok şükür kınayanlar aman siz çok temizsiniz zaten kimse vermemistir size verse köp*ek olurdunuz,
Hiv testi oldum genital sigilden dolayı, eger pozitif çıkarsa napicam tedavi de olsam karşı tarafa bunu söylemeden nasıl cins yasayacagim, herkes benden kaçacak bütün. Hayatim bitti gibi :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Görüşmez tabi, görüşmemektede haklılar sadece görüşmemek değil evlilik hayatında olmayacak. Daldan dala atlamadan önce düşünecektin bunu.
Pozitif çıkarsan evet olmaz ve bunu kimseden saklayıp sakın yapma
Negatife donermi
Hayır
Evet ablam yaşamazlar ve bu konuda da haklı lar bir an önce tedavi ol gerisini sonra düşün önce sağlık
Pislik erkeklerden bulaşmıştır hepsi esc peşinde
Evet , kendimi kirli bir mikrop gibi hissediyorum
Henüz belli değil umutsuzluğa kapılma
Siğil varsa HPV vardır test sonucu yanlıştır
Gitti sigillee
Gitmesi bişey ifade etmez sende HPV var git smear testi yaptır HPV testi yaptır
Ay sende ne konularıma hpv var sende yazıp duruyosun Bi defol be hepsi temiz sigil de yok diyoruz
Sana şaka yapmıyoruz burada ciddi bişey söylüyoruz dinle adam gibi. Şuanda siğil olup olmaması önemli değil. Eğer siğil çıktıysa 1 kere bile olsa sende HPV var demektir tüm HPV türleri siğil yapmaz ve aynı anda 5 6 tane HPV türü taşıyor olabilirsin
Of napim aman herkes de vardır hpv , dikkat ediyorum iste yapacak bise yok
Herkeste vardır ama evlenirsen dikkat et oral yapma. Senede 1 kere kontrole git. Siğil çıkarsa yaktır
Korunmadan yaparsan olacagi bu
Nasil kaptin 😟
Kesin bisey yok sadece test verdim
İnsAllah negatif olur yaa
Insalah sürekli araştırıyorum dünden beri ağlıyorum
Kiyamam ya birden fazla dedigin kac kisi ile girdin cins iliski normalde 2 de filan olmaz
Korunmak çok önemli hayatın mahvoldu
Korunmasız birden fazla ilişkilerim oldu bilincsizdim:(
Korunmadan yapmak çok zevkli o sıcaklığı hissetmek ama böylede hayatını mahvediyor, en incesini kullanmalıydın
Temiz çıkmana çok sevindim