Bu ne diye sordum önemsiz boş ver, doktor biseyin yok ama kısa süreli kullan dedi"
Dedi. Bende ustelemedim sonra araştırınca öğrendimki antidepresan. Benden gizli psikolaga gitmiş. Cok üzüldüm ve neden kullandığını bilmiyorum. Bu ciddi birseymi?
Bu ne diye sordum önemsiz boş ver, doktor biseyin yok ama kısa süreli kullan dedi"
Dedi. Bende ustelemedim sonra araştırınca öğrendimki antidepresan. Benden gizli psikolaga gitmiş. Cok üzüldüm ve neden kullandığını bilmiyorum. Bu ciddi birseymi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazıları bu ilaçları sadece kafası güzel olsun diye kullanır
Benim erkek arkadaşım öyle biri değil., sigarası bile yok icmez
Öyledir demedim zaten. Öyle insanlar da var dedim. Ayrıca sigara kullanmayıp böyle şeyler kullanan kişileri de tanıyorum
🫤
Panik bozuklukta kullanılır genelde
Ciddi birseymi peki🙄
Yanında başka ilaç da vermişlerdir düzenli kullanırsa düzelir
Düzelmez diyorlar , böyle bir adamla evlenme bosanirsin birkaç aya diyorlar🫤
Kim bunu diyen
Onun çok yakın bir arkadaşı
Sen de gözü mü var o şahsın
Ne alaka, sadece beni korumak için, sevgilim son zamanlar da zaten çok garipti, sekste soğuktu, iletişim zayıftı, kadın gibi davranıodu, bide kızlara meyli artmıştı. kendisi yaşlı olmasına rağmen kızı yasindakilerle oturup sarkiyordu, arkadaşı bunu farketmiş beni aradı, ama bizim görüştüğümüzu bilmiyor, anlattı işte kızlarla gezmisler etmişler, ben senin yerinde olsam uzak dur çünkü akli dengesi yerinde değil belli dedi
Bu ilaçla bu anlattıklarının hiç alakası yok mesela
İşte boş ver uzun hikaye yaaa
Bilmeyen insanların fikirlerini dinleyip aklını karıştırma
O zaman kısa ve net sorim
Bu tehlikeli mi, çünkü bunu kullanan birinin neyle savaştığını bilmiyorum. ya da içinde başka birimi var benim görmediğim. Sonucta bu bi antideprasan
Yanında ne ilaç içtiğini dd öğren ve de panik atak durumlarında Xanax atağı keser bu zararlı bi şey değil diğer ilacı da kullandığı sürece bu tedavi edilebilir bi şey
Himm anladım teşekkür ederim cevapların için 🙂
👍🏻
En ağır ve en etkili ilaçlardan biri.
En ağır derken🥹🫤🙄
Ağır derken şizofreni ya da ona benzer hastalıklar felan değil korkma. Çoğu insanda olan kaygı ve anksiyete bazı insanlarda daha fazla oluyor. Benzer ilaçlar içinde en iyisi demek istedim ağır derken. Zaten yeşil reçete yani en ağır ilaçlar kırmızı reçeteler oluyor
Bende kullanıyorum mesela Paxera ismi.
Geçmiş olsun o ne için kullanilio