az once tam uyuyacakken saniyelik panik gibi bi sey yasadim normalde sakinlesirdim ama simdi gecmedi bi tuhaf oldum tam uyuyacakken sanki titriyomusum gibi hissediyorum sacma sapan şeyler görüp birden irkiliyorum midem bulaniyomus gibi hissediyorum üşüyo muyum emin değilim kusacakmis gibi hissediyorum sanki her an bana kötü bi şey olacakmış gibi hissediyorum anksiyetemin başladığı ilk gün gibi oldu umarım tekrarlamaz çok korkuyorum panik yaptim uyuyamıyorum ya resmen sacma bi sekilde uyanıyorum tuhaf şeyler görüyorum rüyamda ellerim ayaklarım buz kesti uyuyacağım esnada tuhaf bi sıkıntıyla irkiliyorum lütfen bilen varsa yaşayan varsa yardım etsin hasta mı oldum yoksa başka bi şey mi gece gece of
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Astrale geçis yapacakken geri çekiyorsun kendini :) irkilme, kendini kasma ve akışına bırak. Derin derin nefes al. Aklına güzel seyler getir. Bir yaz havasi hayal et. :) Astral seyahat korkulacak bir şey değil.
ya ben istemiyorum öyle seyler zaten psikolojim normal degil
Bende yoktu bu biliyor mjsun bende de yeni başladı bı anda elektrik carpiyords irkiliyorsun gibi benim psikolojimi bozdu srfsiz kız yoruldum ben artık ya
ya sanki böyle titriyomus gibi hissediyorum birden kafam calkalaniyomus gibi uyaniyorum
Bende cidden yoktu bu biriyle tanıştıktan sonra olmaya başladı normal titreme değil
stresten dolayı mı acaba
Olabilir çok şey yaşadık
allah yardım etsin hepimize kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Yok be çok şey yaşamış ben kötü bişey yaşasın istemiyorum mutlu olsun kimseye malzeme olmasın yeter
iyi şeyler yaşatmışsa iyi şeyler yaşar zaten
Rabbim kimseye kötü şey yaşatmasın ben herkese hakkımı helal ettim ben ettiysem rabbim daha merhametli oda etmistir
https//www. acibadem. com. tr/ilgi-alani/uyku-teroru/
www.acibadem.com.tr/ilgi-alani/uyku-teroru/
uyuduktan bi saat sonra değil ki 2 dakika geçmeden uyanıyorum
Çok telefonla vakit geçiriyormusunuz, birde gün içinde yorulmamanız söz konusu mu?
evet maalesef
Tavsiye ekranı anlatın, göz korneası sürekli ışıga maruz kalırsa bedensel olarakta bir yorgunluk olmadığı için bu tarz beyinde uyarilmalara sebep oluyor.
Düzeltmek için birgun hiç uyumayın gece uyuyamiyorsanız diğer gün çıkın bi koşu yapın, ya da spor, ev işi vs bişey bedeninizi yorun. Akşamına saat on buçuk onbir gibi uyuyun, uyku düzeniniz ve dahi vucudunuzda toparlamış olur.
Win, win olayı yani...
düzelmek için mecbur dediklerinizi yapıcam teşekkür ederim
Rica ederim, ek tavsiye uyumadan önce besmele, felak, nas, fatiha ve ayetel kursi okuyup yatınız. Sağ tarafınıza doğru dönüp cenin poziyonunda yatmakta peygamber sünnetidir. Hayırlı geceler.
her şeyi yapıyorum teşekkürler
Bu bende Bi ara hergun oluyodu 2 haftadır falan olmuyo böyle olduğumda birden ışıkları aciyodum allahtan ışıklar yanımdaydı çok kötü Bi his dua et bol bol
tek olmadığıma sevindim gerçekten acayip iç daralmasıyla uyanıyorum
Çok feci bisey gercekten kalkip agliyodum hep bu ne zaman bitecek diye ama bitiyo bol bol dua et yatağa girdiğinde hep dua et içini ferah tut korkma hiç ve muhakkak odanda biri olsun biriyle yat
ben tam atlatmıştım ama meğer öyle sanıyomuşum :( çok sinsi bi şey bu anksiyete hiç beklemediğin anda yakalıyo
Bi psikologa falan gorunmen iyi olur bende gitmek istiyodum ama siciline falan isliyprmus bende polislik okumak istiyorum gidemedim
benim ailem de ilerde işime engel olur diye pek sıcak bakmıyolar
Panik atak geçiriyorsun
inşallah öyledir
Ne gibi rüyalar görüyosum
ateşin yükselince sacma sapan uyanıklıkla rüya arasında olursun ya tuhaf konuşma gibi şeyler ama sorun şu ki ateşim yok fakat dişlerim titriyo
Nezamandir böyle oluyo ne sıklıkta
işte ilk anksiyetemin başladığı gün olmuştu bi de şimdi oldu ne güzel düzelmiştim
Sinirsel olarak piskolojikmen oluyor sevgilin falan yokmu
hayır kimsem yok
Seni rahatlatacak kafanı dağıtacak şeyler yap gece uyurken mutlu uyumayı düşün güzel şeyler düşün
uyurken resmen hiçbi şey düşünemedim beynim mi bana oyun oynuyo bilmiyorum çok saçma bi rüya gördüm sadece
Düşünmedim sanıyorsun ama düşünüyosun güzel. seyler düşün
insallah duzelir
Söylemek istediklerimi anladın dimi birde yatağında ekmek bisküvi vs yemiyosun demi
ceviz kırıntıları vardı sadece
Üşütmüşte olabilirsin. papatya çayı falan iç
inşallah üşütmüşümdür
Papatya çayı falan içersen belki sakinleştirir rahatlatır
umarım ya teşekkür ederim
İnş canım takma kafaya bişe rahat ol
Rica ederim
🫶🏻🙏🏻🤍
Panik atak mı
bilmiyorum
İstemeden Astralseyahat olcakken korktun galiba
ya korkutma şimdi nasıl uyiycam cidden ruhum bedenimden ayriliypmus gibi hissettim
Yok korkulcak bisey merak etme her insanda olur
😭😭
Astral seyahat istemeden olmuyo ki neden öyle dediniz
Bilincsiz de olur ama neyin ne oldumu annamayiz o odar