Gerçekten kadınlar 25 ten sonra yaşlanıyormuş her yerim ağrıyor fitik oluştu yorgun hissediyorum fazla tatlı yiyemiyorum ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende de öyle 22 de bir şey yoktu 25 te başladı her şey
Benim hastalıklar 16 dan sonra başladı... Hala devam
O yaşa kadar hiçbir şeyim yoktu 18 yaşındayım her gün daha kötü oluyorum
Yaşın çok ufak daha benim o zaman hicbir sorunum yoktu
Şu an 18 im bu yaşıma kadar herşeyi yaşadım mesela kalp kapağımda çökme var hafif derecede kan kaçırıyor ama tedavisi yok ilerlediği zaman ameliyat ediyolar, midemde kronik gastrit ve helikobakter pylori var tedavi görmüyorum müsait olunca gidicem doktora teşhis koyulalı 9 ay oldu zaten. :))) Bağırsak sorunum var sürekli kabızım ilaçlar ile yapabiliyorum, Basur ve makat çatlağı var, sağ gözümde ileri derecede miyop var , yarın da idrar tahlili vermeye gidicem bide kan tahlili çünkü idrar enfeksiyonu olabilir belirtilerim uyuyor ve kan tahlili de vermek istedim demirim düşük, anksiyete bozukluğu, panik atak ve OKB hastalığım da var Antidepresan kullanıyorum. :) Bide kalp ilacı beloc zok kullanıyorum, 2 kere intihar ettim önce camdan atladım sonra bileklerimi. kesmiştim hastanede uğraştık ramazan ayında bide... Sonra musallat ile uğraştım gezmediğimiz hoca kalmadı ölüyordum intihar edicektim 50 kilodan 39 kiloya düşmüştüm hiçbir şey yiyemiyordum çünkü izin vermiyodular... Herneyse böyle daha çooook şey yaşadım intihar etsem cennete gidemicem o yüzden yaşıyoruz bir şekilde
Bende de saydıklarınin çoğu var psikolojik problem en kötüsü vücudun bir şekilde ilaç içip düzeltmezse geçiyor gibi oluyor ama psikoloji geçmiyor maalesef bende yaşıyorum bir şekilde öldürmeyi bende düşündüm ama çare değil diyelim ki öldük cehenneme gittik ben ailemi düşünüyorum daha çok zaten cehenneme giderim diye düşünüyorum
Her yerim ağrıyor derken kemik ağrısımı eklem mi? Ne zamandır beri ağrıyor
Eklem yerlerim dış ağrısı boyun duzlesmesi karın ağrısı doktora gidiyorum bir şey yok diyor sonunda ölücem heralde
Kasik ağrısı falan da var
Spor yap şeker ve tuzu azalt dengeli beslen uykunu düzenle hareketli biri ol
İyi bir doktora görün. Sağlıklı beslenmeye çalış
yaşlanıyorsun
maalesef artık eski enerjim olsa da vücudum yaşlanıyor 😢😢
aman enerjini kaybetme aman
Içimde çocuk var hala 😂😂
gençlik enerjisi olsun 😅😅
Gençlikten çok çocuksu oluyorum bazen 😂😂
çokta çocuksu olma ya çekilmiyor bazen 😅😅
Psikolojik olabilir güçlü ol moral önemli
Psikolojik aslında
Evde hasta olan biri olunca kendimi öyle hissediyorum ister istemez birde hemen yaşlanmak istiyorum ve obur taraf
Ay saçmalama valla sinir ettin kızçe beni kalk bir silkelen kendine gel genç arkadaşlarla takıl evde kalma çalışmıyorsan işe gir ya da daha güzeli rutin oluştur hemen böyle olmaz aaa valla beni bile etkiledin şu an 🌸🥰
Pozitif olamıyorum ruhum çekilmiş gibi hicbir şey beni mutlu etmiyor gerçi mutlu edecek bir şey yok arayan yok soran yok iş yok okul yok evde otur babam otur 😂😂
Eğer hepsine sahipmişsin gibi davranırsan olur, dediğimi yap. Tecrübe ile sabit 🥰
Sahipmiş gibi davranınca mutlu olabilir miyim acaba gerçekten meditasyon önerir misin?
Aşırı öneriyorum kesinlikle yap çok iyi gelicek ama rutinde oluştur
Sizinde mi aileniz baskıcı
Aferin kız nasıl anladın 🥰🥰😘😘
ya da istediğiniz hayatı yasayamiyor musun
İstediğim hayatı yaşıyorum sadece bir kaç eksiğim var o kadar onlarda parasal ve duygusal sorunlar şükür başka sorunum yok
En büyük sorunlar onlar zaten
Evlimisin
Yok
Senin birseyin yok. Havadan nem kapiyorsun.
Evli olunca ne fark eder
Evli olunca kadınlar sürekli hasta oluyorlar. Kadınların kendisi bile bu duruma şaşırıyor
Neden ki anlamadım
Aklıma bir şey geliyor amaaaa🙄
Cahilim bu konuda bilmek de istemem 😂😂
Benimki de tahmin tabi ki. Bilimsel bir dayanağı yok
Tatlı niye gı
Fıtık için tavsiyeler verebilirim