Güncellemeler
1 yıl
….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyin tümörü nasıl olur çok korkuyorum başımda bazen uyuşma oluyor benim :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen panik ayaksın aynı ben ya googleden araştırma falan yapmaaa o stresten ve yorgunluktan oluyor her gün bana olur
Çok kötü oldum elim ayağım titriyor yerimde duramıyorum midem bulanıyor tüm belirtiler var :(
Korkma yaa kalp krizi falan geçirmiyorsun aynısı banada oluyordu panik atağın var tedavi görmen de gerekiyor ben Antidepresan kullanıyorum çok belirti yaşadım böyle kalp çarpıntısı, mide bulantısı, ek ve ayak titremesi, ağlamalar, sol kolum her gün ağrıyordu ve uyuşuyordu artık ağrısından ağlıyordum hiç geçmiyordu o derece, sırtıma vuruyordu ağrısı kalp krizi sanıp daha çok panik yapıyordum, bazen sol bacağım ağrıyordu geceleri asla uyuyamıyordumm sürekli kalbim küt küt vuruyordu rahatsız ediyordu ve bir süre sonra kalp teklemesi başladı durup dururken kalbim bir anda sertçe vuruyordu o an sanki ölüp geri geliyordum erken atım oluyordu bu çok rahatsız edici stres yapmaya devam edersen sende de olabilir ama bir anda olmaz benim kalp kapağımda çökme var biraz kan kaçırıyor ondan dolayı oluyor , bide hiç yürüyemiyordum tuvalete gitmek için kalksam hemen kalbim hızlanıyor çarpıntı oluyordu elim kalbjmde geziyordum sürekli nabzımı ölçerdim
Ve tansiyonum çıkardı bi ara ölüyordum büyüğü 19 a küçüğü 12 ye çıktı çok ciddiydi. hastanede falan yattım of of aklıma geldikçe üzülüyorum yani çok şeyler geçirdim böyle her akşam babam işten gelince hastaneye gidiyorduk gidip geldikten sonra yine fenalaşıyordum. kalp krizi gibi belirtiler olunca korkuyordum mesela bir süre sonra da oturduğum yerde ileri geri ya da sağa sola bir anda sallanıyordum heralde cin musallat oldu onlar sallıyor diye kafaya takmıştım vallaha her şey psikolojikmiş şu an Antidepresan kullanıyorum ALLAHA şükür iyim Bide kalp için beloc zok içiyorum kalbim yavaş atıyor yani hiçbir sorunun yok bana güvenebilirsin yaşamış birisi olarak diyorum insanlar seni korkutur benide korkuttular ondan böyle oldum araştırma falan yapma kafanı dağıt insanlar ile konuş arkadaşlarını ara ya da ailenle sohbet et anca öyle geçiyor ama kesin pskiyatriye git. ilerliyor çünkü daha kötü şeyler yaşıyorsun ilerlemeden pskiyatriye gitmen gerekiyor kalbini de baktır ama hiçbir şeyin yok merak etme kalp krizi olsa anında ölür gidersin kalp krizi geçiren yakınlarım var anlık geliyor ve bayılıyorsun yani duramazsın nefes alamazsın doktor dedi kalp krizi olamaz dedi bende inanmadım ama doğru psikolojik
Çok zor seni anlıyorum benim şimdi beyin tümörü korkum başladı
Askim korkma beyin tümörü falan da değilsin kanser kolay kolay hemen oluşmuyor uzun yıllar sürüyor ve o zaman belirti veriyor zaten genetik değilse yani aile öyküsünde yoksa boşuna kafana takma beyin tümörü herkeste olmaz
Çok korkuyorum ben bende boyun eğriliğine var sürekli kafam uyuşuyor
Kollarinda uyusma vs varsa doktora gitmen lazım
Oluyor anksiyetem var