Bitmek bilmeyen sorun ya; sinirlenince titresin, ağlarken titresin, iş yaparken titresin, heyecan yap titresin bu nedir arkadaş tırnak etlerimi keseyim dedim katliyam çıkardım

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤😕
Bitmek bilmeyen sorun ya; sinirlenince titresin, ağlarken titresin, iş yaparken titresin, heyecan yap titresin bu nedir arkadaş tırnak etlerimi keseyim dedim katliyam çıkardım

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤😕
Stres, heyecan, aşırı kafein alımı, fiziksel yorgunluk veya kan şekeri düşüklüğü el titremesini artırırken, bazen ciddi hastalıklar da bu durumu tetikleyebiliyor. Genç, orta ya da ileri yaş fark etmeksizin her bireyde ortaya çıkabilen el titremesi nedene yönelik yöntemlerle tedavi edilebiliyor. El titremesi, stres, korku, sevinç gibi ani gelişen duygu değişimleri, aç ve susuz kalma, kan şekerinde düşüş, uzun süre uyumama, aşırı yorgunluk ve fazla kafein tüketimi yanı sıra parkinson hastalığı gibi nörolojik hastalıklar nedeniyle ortaya çıkan istemsiz el kasılmalarıdır.
Artirit olabilir. Bende artrit var sadece kışın ortaya çıkan ve bahar gelince kendiliğinden geçen bir durum. Önce ellerim titrer sonra dizlerim bazen bütün bir kolum.. Doktora git mutlaka.
Aha dizlerimde titriyor yazmadım shhshs bende ful beden titreme😂 shhshs giderim canım 🥰
Kolaylıkla ve güzellikle şifa bulursun inşAllah🙂🙏
Teşekkür ederim 🙏🤗
Rica ederim
ağır bir şey kaldırmışsam ya da üzerine uzanmışsam oluyor bende sadece.. onun dışında kesinlikle psikolojik bir durum.. çünkü güvenlik sertifikası alırken elleri titreyenlere psikiyatri tedavisi öneriyorlardı.. :/
İlk kez duydum
Kafein çok olabilir
Günde 1 kez 😂
Bilmem belkide 😕
Bu aralar yapmıyorum işim ağır değil kine
Sesli yanıt;
https://voca.ro/1iP1xKKKGTOq
Öncelikle teşekkürler 😊, çocukluktan var ya bu 😕 heyecan yaparken bile el ayak giderdi elden 😂, ama yine bir görünürüm doktora
🙏🫠
Sesli yanıt;
https://voca.ro/1l7UhnQAH0t4
Cevap
13Cevap
Birçok nedeni olabilir doktora gitmek gerekir gadası
Allah korusun Parkinson olabilir
O nedir
sinir stresten olabilir
El titremesi, stres, korku, sevinç gibi ani gelişen duygu değişimleri, aç ve susuz kalma, kan şekerinde düşüş, uzun süre uyumama, aşırı yorgunluk ve fazla kafein tüketimi yanı sıra parkinson hastalığı gibi nörolojik hastalıklar nedeniyle ortaya çıkan istemsiz el kasılmalarıdır.
Bir çok sebebi var tabi. Bazen duygusal etkenler baen fizik etkenler. Tatlı titremeler çok güzel oluyor.
Benimki şekerim düşmediği de, ilacımı içmediği de ve nöbet geçireceğim büyük bir deprem yaşanıyor ellerimde🤭
Elini fazla yorduysan olabilir veya bilemiyorum 🤷♂️ geçer inşAllah
Teşekkür ederim 😊
Aşırı stres sıkıntı sinirsel beyinsel faktör pisikolojik ruhsal gerginlik..
🙂🙏
Teşekkür ederim ❤️🙏
Ay kız benimde öyle sinirlenince horon çekiyorum gibi oluyor
Yaşlı nineler beni görse güler çay içerken üzerimi denizden çıkmışa döndürürüm😂
Hshshshsh ama sen yinede bir hastaneye git
Bencede 😅 teşekkürler
🤗🤗
Fazla heyecan sebep olabilir, açlık sebep olabilir, fazla heyecanlandığım vakit benim de o pamuk ellerim titriyor, ah rahat olamıyorum çok heyecanlandığımda.
Değişir, bir süredir devam eden bir durumda psikolojik olabilir. Hekime ya da terapiste görünmen gerekir.
Sinirsel olabilir anksiyeteye bağlı, fazla yorgunluktan olabilir, sinir sıkışması olabilir, tiroid problemi olabilir
Bagzi insanların elinhep titrer kalp le ilgili olabilir parkinson başlangıcı olabilir dikkat etmek lazim
Sinirden, stresten ya da üzerine yatınca olabilir...
Sinir sıkışması ve tünel sendromu tansiyon düşmesi bunlar olabilir bildiğim kadarıyla
Sinirlerle alakalı olabilir veya psikolojik gibi umarım ciddi bir şey değildir
Sinir stres anksiyete açlık
doktora gözükmen gerekiyor
Ağlayınca direk elleirm ve ayaklarım titriyor
Kolların zayıf mı
Evet 😕
5kg oet şişeyle biraz kas yap geçer
Kaslı insanların elleri titremez mi bu nasıl düşünce 🤦♀️, el titriyor kolum değil
Dediğimi yap
Neyse, teşekkürler
Sorun nedir bilmem ama lütfen ihmal etme arkadaşım
Çok rakı içmek.
Panik atak var
Stresten olabilir
Sinir stress
Kaygı bozukluğun var
strestendir
Stres.. sinir sistemi bozuyor..
Sinirden..
Sinir hastalığı gülüm dikkat et