Sağlık Kabiz oldum ve anal olarak canım yanıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Normal mi anneme sorduğumda normal dedi çok kötü yanıyor ben ağladım artık Güncellemeler1 yıl Cinsel ne alaka Kabiz oldum ve anal olarak canım yanıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Bir parça kalip sabun şok 10 dakkaya kalmaz patır patır 😂 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Hayır cidden berbat Yorumla isa_3200 1 yıl Yani biraz koca karı tedavisi ama işe yarıyor Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misiniz 😭 Yorumla emoli15 1 yıl Koptum ya sbhdnbxxc Yorumla isa_3200 1 yıl Evet ya bebeklerin falan sokulur öyle Yorumla emoli15 1 yıl Sabun ne İsa dayı Yorumla isa_3200 1 yıl Memoli Dayı senin babandır.. Yorumla isa_3200 1 yıl Hakaret edeceksen niye geldin Yorumla emoli15 1 yıl Dayı dedim ne hakareti Yorumla isa_3200 1 yıl O kadar yaşlı mıyım aw Yorumla emoli15 1 yıl Yaşlı değil de yazdığın cümle dayımsı bi tat bıraktı kdjxd Yorumla isa_3200 1 yıl Dayın değilim bundan şüpheleniyorsan Yorumla emoli15 1 yıl Çok yanlış anladın olayı ya kapatalım Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müshil kullanabilirsin ya da o bölgeye yağ sürmen daha kolaylaştırır. 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı. Normal ve acı yediysen 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Aci yemedim çok zorladı resmen ilac bitirdim şu an bagirsak tembelliği vat Yorumla Blackflights 1 yıl Senin kabızlık çok fazla olmuş ondan canın yanmıştır Yorumla Soran 1 yıl Bir kadının ilişki sonrasi sarkma olduğunu duyunca korktum ama benimki kabızlık...😢 Yorumla Blackflights 1 yıl Anal ilişki mi yaşadın Yorumla Soran 1 yıl Hayır ben değil kadinda olmuş bende kendimi zorlayinca korktum Yorumla Blackflights 1 yıl Yok ya ikisi aynı şey değil sonuçta senin ki farklı Yorumla Soran 1 yıl Evet fark ettim teşekürler Yorumla Blackflights 1 yıl Rica ederim kuru kayısı kullan bol bol Yorumla Soran 1 yıl Denicem Yorumla Blackflights 1 yıl İlk defa mı böyle oluyor Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Blackflights 1 yıl Allah yardımcın olsun ne diyeyim ki Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl anusun yanması neden acı bir şey mi yedin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sanırım ama yemedim perhiz tutuyorfum yemekten kesildim sonra böyle oldum şu an bağırsak tembelliği var Yorumla karaşimşekk0 1 yıl bol yuru ve su iç yeşillik ye birde Yorumla Soran 1 yıl Denicem teşekür ederim 😭 bağırsak tembelliği için dimi bu Yorumla karaşimşekk0 1 yıl evet işe yarar kessinlikle Yorumla Soran 1 yıl Hemen denicem Yorumla karaşimşekk0 1 yıl umarım faydası olur Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı. kabız olunca normal ama agrıması 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Sağlık konusunda 797 cevap paylaştı. Kuru kayısı ye zeytinyağı iç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Parmak at iyi gelir 😂😂 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Komik mi beyefendi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özür dilerim vala güldüm ama 😂😂 cidden belki iyi gelebilir yani parmaklama yöntemi kanalları açar Yorumla Soran 1 yıl 😭😭 evet komik ama acı verici😢 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dedğim yöntemi kullansana Yorumla Soran 1 yıl Ay olmaz hem iğrenç ve hijyenik değil ölürüm falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya niye ölcen saçmalama orta parmağını tükürükle kayganlaştır yavasca sok açılmazsa iki parmak sok ban güven kötü bir şey olmaz Yorumla Soran 1 yıl Tarif verdiniz😭😭 ama cidden olmaz olurum ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cidden ölmezsn ah yanımda olsaydın açardım ben kanalları Yorumla Soran 1 yıl Abaza misinix? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır yardım amaçlı Yorumla Soran 1 yıl Kalsın. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki kayganlaştırı ile birşeyler sok ama Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl doktora git 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gittim ilaç verdiler geçti derken tekrst oldu 😭 Yorumla
Trossard07 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl aga be gg geçmiş olsun. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sağolun 😭 Yorumla Trossard07 1 yıl aglama be Yorumla Soran 1 yıl Elimde değil 😢 Yorumla Trossard07 1 yıl olsun yinede Yorumla Soran 1 yıl Doğru söylüyorsunuz 😢 Yorumla Trossard07 1 yıl eline al o zaman :D Yorumla
Kalasimvar Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Zeytin yağı iç bir yemek kaşığı 0 15 Yorumla Soran 1 yıl İse yarar mı cidden Yorumla Kalasimvar 1 yıl Evet rahatlarsın biraz rahat cikarirsin Yorumla Soran 1 yıl İcicm teşekür ederim 😭 Yorumla Kalasimvar 1 yıl Geçmiş olsun can Yorumla Soran 1 yıl Sağolun Yorumla Kalasimvar 1 yıl Ne zamandır böyle Yorumla Soran 1 yıl 4-5 gündür Yorumla Kalasimvar 1 yıl Baya olmuş sağlık ocağına gitseydin keske Yorumla Soran 1 yıl Gittim beter oldum Yorumla Kalasimvar 1 yıl Zor durum benim de başıma gelmişti yani çok zormala kendini Yorumla Soran 1 yıl Denedim ölsem daha iyi diyorum Yorumla Kalasimvar 1 yıl Çok iyi biliyorum bu hissi Yorumla Soran 1 yıl Allah bir daha yaşatmasın diyelim 🙂😭 Yorumla Kalasimvar 1 yıl İnşallah ☺️ Yorumla Kalasimvar 1 yıl Ama dediğimi yap fazla da icsen zarari yok Yorumla
Wetphoto Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Normal artik 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Nasil yani? Bu bana sorun çıkarır mı sağlık açısından Yorumla Wetphoto 1 yıl Anal yazdığından cinsel Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Wetphoto 1 yıl Yok sikint olmaz zorlanmadan olur o Yorumla Soran 1 yıl Sagolun ama berbat bir seydi Yorumla Wetphoto 1 yıl Kolay değil aç karnına soğuk su iç Yorumla Soran 1 yıl Denedim ise yaramadı o Yorumla Wetphoto 1 yıl Sabah uyanınca yap Yorumla Soran 1 yıl Denicem tekrar oneriniz için sağolun Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zeytin yağı sür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaç günlük kabızlık? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 4-5 bugün yine oldum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bol su ile kuru kayısı tüketmeni öneririm çok hızlı etki ediyor Yorumla Soran 1 yıl Denicem çok teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl oldun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bir parça kalip sabun şok 10 dakkaya kalmaz patır patır 😂
Hayır cidden berbat
Yani biraz koca karı tedavisi ama işe yarıyor
Ciddi misiniz 😭
Koptum ya sbhdnbxxc
Evet ya bebeklerin falan sokulur öyle
Sabun ne İsa dayı
Memoli Dayı senin babandır..
Hakaret edeceksen niye geldin
Dayı dedim ne hakareti
O kadar yaşlı mıyım aw
Yaşlı değil de yazdığın cümle dayımsı bi tat bıraktı kdjxd
Dayın değilim bundan şüpheleniyorsan
Çok yanlış anladın olayı ya kapatalım
Müshil kullanabilirsin ya da o bölgeye yağ sürmen daha kolaylaştırır.
Normal ve acı yediysen
Aci yemedim çok zorladı resmen ilac bitirdim şu an bagirsak tembelliği vat
Senin kabızlık çok fazla olmuş ondan canın yanmıştır
Bir kadının ilişki sonrasi sarkma olduğunu duyunca korktum ama benimki kabızlık...😢
Anal ilişki mi yaşadın
Hayır ben değil kadinda olmuş bende kendimi zorlayinca korktum
Yok ya ikisi aynı şey değil sonuçta senin ki farklı
Evet fark ettim teşekürler
Rica ederim kuru kayısı kullan bol bol
Denicem
İlk defa mı böyle oluyor
Evet
Allah yardımcın olsun ne diyeyim ki
anusun yanması neden acı bir şey mi yedin
Sanırım ama yemedim perhiz tutuyorfum yemekten kesildim sonra böyle oldum şu an bağırsak tembelliği var
bol yuru ve su iç yeşillik ye birde
Denicem teşekür ederim 😭 bağırsak tembelliği için dimi bu
evet işe yarar kessinlikle
Hemen denicem
umarım faydası olur
kayısı ye kuru kayısı
kabız olunca normal ama agrıması
Fitil alacaksın mecburen
Kuru kayısı ye zeytinyağı iç
Parmak at iyi gelir 😂😂
Komik mi beyefendi
Özür dilerim vala güldüm ama 😂😂 cidden belki iyi gelebilir yani parmaklama yöntemi kanalları açar
😭😭 evet komik ama acı verici😢
Dedğim yöntemi kullansana
Ay olmaz hem iğrenç ve hijyenik değil ölürüm falan
Ya niye ölcen saçmalama orta parmağını tükürükle kayganlaştır yavasca sok açılmazsa iki parmak sok ban güven kötü bir şey olmaz
Tarif verdiniz😭😭 ama cidden olmaz olurum ben
Cidden ölmezsn ah yanımda olsaydın açardım ben kanalları
Abaza misinix?
Hayır yardım amaçlı
Kalsın.
Peki kayganlaştırı ile birşeyler sok ama
doktora git
Gittim ilaç verdiler geçti derken tekrst oldu 😭
aga be gg geçmiş olsun.
Sağolun 😭
aglama be
Elimde değil 😢