Eskiden sağ elimin yüzük parmağını cam parçası kesmişti çok fazla derin kestim. Elim çok fazla kanıyordu. Pıhtılı şekilde kanıyordu atardamar ve tamda damara denk gelmişti. Ne kadar kan kaybettiğime pek emin değilim. yerlerde çok yoğun ve oldukça pıhtılı kan vardı. 5 dakika içinde kanamam durdu yavaş akış oldu. 30 cm gibi yüzeysel düz zemin çok pıhtılı kan vardı. damlalar şeklinde bile vardı
Kanama şöyle gerçekleşti sağ elimden aşağıya akıyordu çok koyu kırmızı ve pıhtılı kandı. 500 ml ya da 1000 ml (1 litre) kan kaybetmiş olma ihtimalim var mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Koyu kırmızı kan benim bildiğim "kirli kan" yani toplardamardan gelen kan... Ayrıca o kadar kan kaybetseniz bayılırsınız.
Rengi barbebü sos renginde olur kirli kanın...
Bayılmak için az zamanım kalmıştı biraz başım dönüyordu. Kolumdan tutup banyoya getirdiler soğuk su ile yüzümü yıkadım sağ elime pansuman yapılmıştı
Sakin ol ve hala yaşıyorsun artı birde buraya soru yazabiliyorsun
Yerde 30 cm düz zemin olacak şekilde çok yoğun kan kaybetmiştim. çok yoğun kanama olmuştu. vücut ısım 38 derece olmuştu biraz başım dönüyordu banyoda yüzümü soğuk su ile yıkamıştım.
Bir litre bile kaybetsen zor syakta durursun güzelim
Biraz başım dönüyordu vücudum aşırı sıcaktı midem çok bulanıyordu
Yok be bir litre değil merak etme
Kan bağışı yapanlar yarım litre veriyorlar ordan kıyas yap
Zaten bayılacak gibi olmuştum soğuk su içtim soğuk su ile yüzümü yıkadım. Yanlışlıkla olmuştu.
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum 🌷🌹🌹🌹
Ricalar
Muhtemelen 100-150 ml
Yuh insanda zaten 5 kg kan %20sini kaybetmezsin bi parmak kanamasiyla
çok derin kestim damarım koptu
Olaydan önce hastanede kan tahlili vermiştim doktor dedi ki " sende çok fazla kan var "
Ekim 2015 tarihinde çok fazla kan kaybettim tamda damarımı kestim yanlışlıkla. bende bilmiyorum ne kadar kan kaybım var. Kanım biraz azalmış doktor söyledi 4 yıl önce. Birde trioid hormonum yüksek çıktı regl düzensizliği vardı. Şu an gayet iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum. Sağ elimdeki damarım, vücudum daki 1 cm et kopmuştu. Uzvumu bile kaybetmiştim.
3 litre en az
Bir soru sorabilir miyim? 3 litre olduğunu yerdeki düz zeminden anlamış olabilir misin. belkide daha az kan kaybettim. kolumdan aşağıya çok fazla kan akıyordu su dökülmüş gibi. Çok yoğun kan kaybı yaşadım. Biraz başım dönüyordu vücudum aşırı sıcaktı ateşim 38 derece olmuştu.
Sağ elimi çok fazla derin kestim cam kesmişti. Uzvum bile kopmuştu doktor dedi ki " senin uzvun ve damarın kopmuş " kan tahlili verdim kanım azalmış çok yoğun kanamadan dolayı
. Biraz başım dönüyordu çok az. Vücudum aşırı sıcaktı midem çok bulanıyordu, acıyordu. Gözlerim kararıyordu. Kolumdan tutup banyoya getirdiler yüzümü soğuk su ile yıkadım meyve suyu içtim kendime geldim
O zaman 7 8 litre vardır
Teşekkür ediyorum
Ne zaman oldu
Ekim 2015 tarihinde olmuştu, çok pıhtılı siyah gibi oldukça koyu kan vardı yerde
Çok zaman geçmiş. Neden soruyorsun bunu
Merak ettim çünkü
Yerlerde duvarlarda çok fazla kan vardı
sadece birazcık başım dönüyordu bayılacak gibiydim banyoda soğuk su ile yüzümü yıkayıp meyve suyu içmiştim
Bu soruyu uydurdun mu
Hayır uydurmadım gerçekte olmuştu
Nasıl kendine geldin peki
ilk olarak biraz başım dönüyordu yatağa uzandım meyvesuyu içtim kolumdan tutup banyoya getirdiler çok soğuk su ile yüzümü, kollarımı yıkadım. kan gördüm ama bir anda unuttum. ilk önce tamı tamamına hatırlıyodum şu an çok az hatırlıyorum. Yaşadıklarımın çoğunu unutmuşum neredeyse hiç hatırlamıyorum
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum
Rica ederim
Sana soru sorabilir miyim
Evet sorabilirsin
Nasıl sorayım. Gizlisin
?
Yoktur