Bence kış daha zor ya geceler uzun mesela gecenin bir yarısı canım mandalina istiyor, ama şeftali istemezdi mesela 😩

Bence kış daha zor ya geceler uzun mesela gecenin bir yarısı canım mandalina istiyor, ama şeftali istemezdi mesela 😩

Sağlıklı beslendiğini değil diyet yaptığını düşünürsen her mevsim zordur yaz kış farketmez çünkü gece yeme alışkanlığın varsa yine yersin bir şey atıştırırsın
Gece yeme alışkanlığı kışın daha online
Yemem ben gece karpuz ama gece mandalina yerim 😂
Dhhdhd
Yazın kolay çünkü sıcak hava zaten iştah kesiyor.
Vücudun kaybettiği su için yerine tüketilen su miktarı da doyurucu his sağlıyor.
Ama kışın bunların hepsi duruyor.
Aynen
Cevap
14Cevap
Yazın zor gezıyosun falan heryerde yıyosun. Daha cok arkadaslar görüşüyorsun buara zayıflatmıyorsa diğerleri şişmanlasın😄😄😄😄
Amin 😂😂
Hiç diyet yapmadım bilemiyorum ama sanırım yazın daha kolay olur 🤔
Yiyip yiyip kilo almayanlar ölsün
Kilo alıyoruz diye yemeyelim mi : )) HG bu arada : ))
Hoş mu geldim 😃
Çok zekisin : ))
Fışkırıyor
Dünyaya bir daha gelmeyeceğiz, can boğazdan gelir : ))
Iste bu cümle bana her şey yaptırır
Göm hemen soğuk baklavayı : ))
Offf ne severim he
Kim sevmez ki : ))
Ben bu yaşıma kadar tatlı nın t sini sevmezdim
Soğuk baklava insanı bu hâle sokuyor işte 😂
Ben ilk duyduğumda soğuk baklava ne dedim ya, baklavanın soğuğu mu olurmuş, ben hayatta yemem demiştim 😂
BİM inde güzel soğuk baklavası
A101'den bir kere almıştım, fena sayılmaz ama bazı tatlıcılar efsane yapıyor : ))
Yaz kış zor bir olay. O kadar güzel yiyecekler dururken diyet yapamıyor insan :D
Yiyip yiyip kilo almasak di mi 😈
Evet ya. Dünyanın en güzel şeyi yemek yemek
Bencedeeeğğ
Kışın zor bence.. Çünkü yazın o sıcaklarda zaten iştah falan kalmıyor..
Katiliyoree
Türk kadınları şişman obezdir hastalıklıdır psikolojik ruhsal ve zihinsel sağlığı bozuktur
Alın bunu burdan
Afferin❤
Kışın vücudun kilo vermesi zor olduğundan daha zordur
. Çünkü vücut kışın kilo almaya meyillidir.
İnsanlar kış aylarında daha fazla enerji harcıyorlar bu sebepten dolayı diyet yapmak zorlaşıyor.
Kesinlikle kışın. Yazın herkes zayıflıyor kışın kilo alıyor. Bende öyleyim
Her ikisinde de kolay. İrade meselesi çünkü
Kışın daha zor her şey de irade değil
@ofecioarăcurată Yoo gayet irade meselesi. İraden yoksa kışın da yersin yazın da yersin. İraden varsa uyguladığın programa kolayca uyarsın
Çok atgözlüğüyle bakıyorsun. Bu işin yeri var işi var suyu var hareketi var her şey yemek değil?
İnsanların geneli kışın kilo alır yazın verir zateeeeen
@ofecioarăcurată at gözlükleriyle bakan ben değilim sanırım karşımda diyet zamanları çikolata diye ağlayan, kendisine hakim olamayan birisi var :D Kışın 1 ayda sporsuz 10 kilo vermiş birisi var karşında. Kalori hesabı yapmayı biliyorsan kilo vermekten kolay bir şey yok. Ayrıca diyet mantığıyla yani onu yememem lazım bunu yapmamam lazım mantığı ile ilerlerseniz canınız her şeyi ister. Önemli olan beslenme alışkanlığınızı değiştirmek olmalı diyet yapmak değil. Diyet sonrası yine yumulacaksınız çünkü. Bazal metabolizmanı öğrenerek kalori hesabı yapmayla başla. Kilo vermek basit bir matematik işlemi sadece.
suyu var hareketi var aynen. günde fazla su içersen ödem atarsın. Hareket diyetle yavaşlayan metabolizmanı hızlandırmaya yarar. İnsanların genelinden bahsetmiyoruz. İnsanların geneli yazın verir kışın alır evet bu fiziksel bir kuraldır zaten ama kışın daha zor demek mantıklı değil.
Valla çok uzatmışsın çok okuyamadım ama tabi önemli kalori hesabı falan. Sadece genel olarak insanlar yazın daha çok kilo verir bu nesnel bi şey. Ki ben zayıflamaya çalışmıyorum 54 kiloyum zaten ne çikolatası ne ağlaması?
@ofecioarăcurată işime gelmeyince ben de okumuyorum 😅 Bence de fazla uzadı. Yazın çok kilo vermesine laf etmedim ki zaten. Yazın terle su atarsın, fazla sıvı alırsın, ağır şeyler yiyemezsin. O yüzden yazın fazla kilo verirsin. Kışın da bu dediklerimi yapabilirsin. Hareket için de dışarıda yapmana gerek yok. Evde kardiyo hareketleri yazarım 2. gün yataktan kalkamazsın 😀 ama çok uzadı sıkıldım
Irade meselesi ama yazın üzüm yememek için kendime hakim olabilirim ama kışın kestane yememek için olamıyorum 😂😂
İşte biz ona irade diyoruz. Demek istediğim bu 🤣
Tamam ben kışın iradesizim yazın daha iradeliyim ışte 😂😂
Yaz ürünlerine iradeli kış ürünlerine iradesiz diyelim 😀
Diyelim 😃❤
Hala anlamamışsın ne iradesi ya
Yav he he şampiyon sensin tamam 😂😂😂
Ne şampiyonu ya ne boş yaptın
Yoruma atlatıp boş yapan sensin. Git soruya istediğin cevabı yaz. Dünden beri hem yorumumda susmadın yetmedi bugün de geldin boş yapmaya devam ediyorsun. Kolay kolay engellemem ama sen başka türlü susmayacaksın anlaşıldı
Yemesini kontrol edemeyene her zaman zor
Diyetteyken 2 kilo aldım 😢
Dayanamyip saldirdin mi noldu 😁
Yazlı kışlı zor meret.
Şerepsiz
Yazin daha zor
Yazın daha zor
Yok kız
Yazin
Igıhh
Yaz mi
Yaz kolay bence 😃
Sıcak bunaltiyo ki
Istah kapanıyor iste
Hmm haklısınızdir
Yazin daha zor bence
Yok be
Yazin giyimin rahat soguk icecekler dondurmalar tatlilar havada ucusuyor kisin bunlari yapmayada yemeyede useniyorsun ordan bak olaya :)
Yooo yazın sıcaktan iştah kapanıyor bence 😃
Valla benim kapanmiyor havuza denize gidiyorsun o bile aciktiriyor :)
Benim için her zaman zor 😅
Benim için de 😂
İradene hakim olursa yaz kış farketmiyor
kışın daha zor bence
yazın bence kışın çok bi alternatif yok ki
Yazın çünkü gezmeler olunca yemekler artıyo
Yaz daha zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?