Bugün 4. günüm... ve ben deliricemmm
Ameliyatliyim arkadaşlar iğrenç iyyyk miyk yazmazsaniz sevinirim çünkü BENCE DE İYYK MİYYKKK YANİ
Tiksiniyorum kendimden ama birkaç güne rahatliycamm. Banyoya bir giricem 8 saat cikmiycam. Nimetmis ya.
Bugün 4. günüm... ve ben deliricemmm
Ameliyatliyim arkadaşlar iğrenç iyyyk miyk yazmazsaniz sevinirim çünkü BENCE DE İYYK MİYYKKK YANİ
Tiksiniyorum kendimden ama birkaç güne rahatliycamm. Banyoya bir giricem 8 saat cikmiycam. Nimetmis ya.
en fazla üç gün, yoksa saçım yağlanıyor... sizede çok geçmiş olsun dilerim en kısa sürede toplarlanırsınız🙏 hastalık hallerinde duşa çok kafayı takmayın iyileştikten sonra alırsınız artık...
Cevap
15Cevap
1 hafta sanırım
Peder su faturası çok gelmesin diye 3 aydan 3 aya izin veriyordu bizim dus almamıza
Ahshdhdhd
Ameliyat kısmını görmesem sallayacaktim baya 😂
Öncelikle çok geçmiş olsun benim 2 gün fazlası uyuyamam dışarı çıkamam
Teşekkürler
Rica ederim
Gecms olsn ben de ameliyatlyken alamamstm
Teşekkürler
Düsünsene sacinda bitler dolasiyor
Susar mısın LÜTFEN
Böyle hareket ediyorlar 🤮
Saka sana gecmis olsun
Ben de diyorum neden kokuyor burası
SUSSS
Teşekkürler
Askerde acemi birliğinde 20 gün kadar alamamıştık
Allahimmm
Çok kalabalıkti duşlari açmamışlardi resmen koktuk
2 gunde 1 alirim yoksa huylanirim ben
Olmasi gereken
1 gün alamazsam ter kokusu gelir burnuma onun için hergun duş alirim
Ve geçmiş olsun idolüm💛
Teşekkürler
Bu arada ağrin var mı nasılsın şu an
İyiyim iyiyim hareket edebiliyorum artık rahatça
İyi şükürler olsun umarim tez vakitte tam anlamıyla sağlığına kavuşursun 🤍
Sirnakta 10 gün almadim sonra sıcak su olayi zor olduğu için Cudi dağının karşısında soğuk suyla donla duş aldim
Ne oluyor yikanmayınca 😄 koltuk altı ve genital bölge köpürt durula deodorant kullan yüzünü yıka bitti
Ya bunlar sabunlu bir duşun yerini tutabilir mi sence... Parça parça temizlik olmaz
İtiraz eden yok ki buna ama öyle iykh denecek bir şey olmaz en azından mis gibi de olursun yani
Geçmiş olsun bebek🌌
Teşekkürler 🌼
Her gün alıyorum mecbur
Geçmiş olsun reis
2 gün
Temiz kizlara bayilirim 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?