Hiç sigara içerken yakalandınız mı ya da aileniz nasıl öğrendi bununla ilgili bir anınız varsa paylaşır mısınız? :)
Cevabın nedir?
Ortaokul son sınıf, çantamda 2 paket monte carlo (o zamanlar fena sigara değildi) ,salak gibi odada sigara içtim , söndürüp izmaritide poşette çantaya koydum, annem bir şey için odaya girdi, peşine ablam :) ablam burası sigara kokuyor deyince kıyamet koptu, o paket sigara nasıl parçalandı bilmiyorum :)), ama sonra lise bitene kadar hemen hemen hiç içmedim, keşke sonrasında içmeseymişsim, şimdi çabala çabala bırakamıyorsun, en son champix adlı ilaçla 1 ay bıraktım , bir gece arabayla hızla giderken 10-15 metre yükseklik uçmaya ramak kala durabildim, kafam o kadar dalgındı ki ne yaptığımı anlayamamıştım bile :) ondan sonra ilacı bırakıp tekrar sigara başladım , uzun oldu ama yaşın gençmiş , şimdiden bırak diye yazdım , muhtemelen en fazla 1 yıldır düzenli içicisindir, ileride bırakmaya çalışıp bırakamayacaksın , şimdiden bırak bence
04 Yorumla- +1 yıl
ama ailen bilmiyorsa günde en fazla kaçtane içebilirsin ki? o yüzden tam başlamış sayılmazsın, inan sonra bırakmaya çalışmak işkence gibi, tam sigara tiryakisi olupta bırakmak her baba yiğidin harcı değil, 1 hafta (hatta bir gün) içme 1 km öteden sigara kokusunu hissedip canın çekiyor,
En İyi Cevaplar
+1 yılBirden özgüven patlaması yaşadım ve baba sigara kullanıyorum dedim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sonra ağzına iki tane çakıverdi :D
- +1 yıl
:)) Öyle olmadı , aksine adam dahada güvendi ...
+1 yılAnnem duş alırken çantamı karıştırmış. Kadın 3 paket bulunca kalbine inmiş zaten.
bir tanesi karanfilli sigaraydı rengide siyah ya bilmiyor kızım sen bununla kafa mı buluyorsun diyor kızıyor neler neler. Bende anne arkadaslarım bir yerde kalacak bana verdiler paketlerini dedim. Şimdi 3 paket olunca biraz yedi. Diğer gün dershanede veli toplantısı tabi annem danışman hocama söylemiş canım (kaltak ) hocamda bende içerken gördüm eceyi demez mi allah kick bokssssss gerisi +18 yaşı küçükler var anlatamam 😂00 Yorumla
orta okulda bi kac defa denemistim. bizim ailede sigara ve alkol kesin tabudur. bense okulu asmis arkadaslara takilmis icmisim. eve giderken beden egitimi cantamdaki esyalari giyinip deodorant sürüp giderim bisey anlamazlar diye düsünmüstümki bizim arabayi okulun önünde gördüm. beni almaya gelmis piknik yapalim diye :) arabada üstüm kokuyordu caktirmiyordum anlamadilar sandim ama garanti anlasilmisti :) annem aldi yanina oturdu anlatti vicdan azabi cekmeye basladim resmen:) son icisim oldu
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
47Cevap
çok kötü olmuştu trajikomikti dersaneye gidiyorum dedilerki gel bir sıgara içelim yok dedim babam gelecek görür falan yok lan bişey olmaz dediler biz bakarız yaahu sen nerden bilcen benim babamı demi 😂😛neyse yaktık bitane bir derin nefes çektim şöyle gerile gerile yolun karsısına döndüm bir baltım orda ben ona bakıyom o bana bakıyo duman içerde kaldı korkudan arkadan eski türk filimlerinin kötü fon müzikleri çalıyo dıd dırı, dıdı dıdi, dıdın, dıd dırı, dıdı dıdi, dıdın, geldedi buraya çagırdı dedim heralde burda yiycek beni,😂😅😅 paket yaptırdı evde yedi 😅
00 Yorumlasigaraya ortaokullu yıllarda başladım binanın arkasında yürüttüğümüz sigaraları gizli gizli içerdik :D bir gün babam yakaladı baya bi kızdı birdaha görürsem yada duyarsam bacaklarını kırarım dedi :D o günden sonra babam birdaha görmedi ve ben lisede başladım sigaraya 6 senedir içiyorum babam bu son senelerde cebimde felan görüyor paketi şakayla soruyor felan cebindeki telefon mu diye dişlerin sararmış sigara içmekden felan diyor :) ben renk vermiyorum öyle takılıyorum saygıdan ötürüde ailemin yanında içmiyorum sigara :D öyle işte :D alsana sigara anısı:D
01 Yorumla1 sene boyunca içtim bi gün kardeşimle konuşup anneme söyleme kararı aldım anneme gittim korka korka anne ben sigara içiyorum dedim annemde ney ney dedi içine çekiyonmu falan dedi bende evet dedim bi gün boyunca adam akıllı konuşmadık söz verdim ama hâlâ içiyordum benim arkım anneme içerken video atmış annem ben otururken yanıma geldi elinin tersiyle vurdu hani içmeyecektin falan bende ondan sonra hiç içmedim dedim (yaw hehe) annem bi daha içmiyicen dedi içersen tehdit falan bende anne söz veremem dedim oda yine tehdit sonra barıştık ve hâlâ içiyorum ve bi daha 17 yaşıma gelene kadar söylemem asla sizde demeyin şu an 15 yaşındayım❤
01 Yorumla13 yaşında falandım arkadaşla geziyorduk çıkardı cebinden sigarasını şaşırdık tabi ne yapıyon diye sonra bizde ondan göre göre başladık.Direk evdeydim sigara içiyordum annemde sigara içer gördü beni saklamadım içiyorum dedim birşey demedi sanırım o yaşlarda böyle şeylerin olabileceğini biliyordu.4 sene içtim sonra bıraktım dahada ağzıma koymam.
00 Yorumlahiç saklamadım sayılır.yani hep cebimdeydi.ablam hala söyler ortaokul yıllarında az mı gördüm eşofmanının cebindeki pakedini filan diye.annemin elindeki yarım sigarayı filan alırdım.ama abimden çok çektim.çalışmaya başlayana kadar etmediğini bırakmadı.hep derdi kendin kazandığın parayla ne bok yersen ye benim paramla sigara içemezsin diye.ama haklıymış şimdi anlıyorum onu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam dedemi seneler önce sigaranın yol açtığı akciğer kanseri yüzünden kaybetmişti..Ve 53 yıldır ağzına sigara vurmadığından ben balkonda içerken kokusunu alıp yanıma gelmişti.Gözleri dolu dolu bakıp sen de mi deden gibi olucaksın? dediği vakit sigarayı bıraktım.
50 YorumlaAptallık edip sigara çöpünü atmayı unutan bir evladı olduktan sonra kolay öğreniyorlar ya :D Ama bana öyle bir baktılar ki bir daha elime bile süremedim. o.O
11 Yorumlavalla ben 16 yasındaydım babam eve geç gelıcektı bende gec gelıcek nasılsa dıye cıktım balkona ıcmeye basladım bırden asagıya bı baktım babam :)
ne lan o dıye bagırdı cıktı balkona elımden paketı aldı sıgaraları kırdı attı bıdaha görmıyım dedı ama halada ıcıyorum :)00 Yorumla11 yaşında ilk içişim oldu,dersten kaçıp dışarlarda içiyordum en sonunda müdür yarcımcısı görmüş söylemiş anneme ispikçi zırtapoz oda rahat insan ne yapabilirim iççeği varmış diyecek kadar , bizimkisi hiçbir zaman bir aile olamadık
01 Yorumlatatildeydik ben denize gitmiştim çantam annemlerin yanındaydı annem de toka arıyormuş çantamı karıştırırken buldu:D
20 Yorumla14 yaşımdayım bu yaz sigara içeçektim merdivende içiyordum açık alan tabi yandada kapı var arkadaşla görüntülü konuşuyorduk 3 veya 4 fırt çektim tam alıyordum baktım kapıda gizlice izliyor korku geldi tabi sonra yemin ettirdi dedim anneme söyleme bakim söylemiş annem bişey demedi bir daha görmicem dedi tabi bundan önce 2 kez yakaladı anı oldu ya
00 Yorumla
+1 yılyaşım 16 aslında daha dün yakalandım camda sigara içiyorum annem içerde uzanıyor pat diye içeri girdi sen napısun demeye başladı yalanlamaya çalıştım ama bı ise yaramadı sonuçta görmüştü bağırdı etti hemen babamın yanına gitti kizin sigara içiyor dedi beni sardı bir korku çünkü babam korkilmiyicak biri değil sınırlı tarafı efsanedir adam kalktı yanıma geldi bir ton bağırdı tehdit etti oho bir ton şey bide annemden dayak yedim Allah kahretsin başladığım günü
00 Yorumlasigara paketimi kayettim cebimdeydi en son korktum annem almıştır die akşam üstü eve döndüğümde babam oğlum kötü bir yoldasın bizi üzme şu sigarayı bırak flan dedi biraz üzüldüm ve söz verdim ama sigarayı bırakamıyorum...
00 Yorumla12 yasındayım arkadaslarıma kandım sigara ya basladım arkadaslar bunu gormus ve ogreetmene soylemiş. ardından hoca bizi cagırdı içtimiz kişilerle ve sorgulamaya basladı sınıfa gitimizde gulerek girdik. neyse ben kurtarayım derken herklez ozguven patlaması yasadı birbirini suc atılar ve 1.2 gune kalmaz pzt si ailemizi arıcaklar napmalıyız offff babam orenirse ben bitim
03 Yorumlaben kendimi yalniz hiss etdiyim icin ara sira iciyodum.. en son cok aptallik yaptim yakalandim... pencereyi acmayi unutmusum, koku cikmamis.. annem anlamis hemen esyalarimi karistirip buldu sigara bakedini.. cox utandim.. ve ne soyleyeceyimi bilmiyorum,, yardimci olun lutfen...
01 YorumlaOrtaokulda Din Kültürü Hocamız ayin yeri olarak seçtiğimiz evi bastı . Heves falan öyle içiyorduk da artık kullanmıyorum toplasan 2 paket yapmaz zaten içtiklerim .
00 Yorumlaaskerde başladım tam 11 senedir bilmediklerini biliyorum .oğlumun yanında bile içmiyom ama şüpeleniyo.
10 Yorumla
+1 yıl"anneeeeaa ben bi paket marlboro aldım,tadını beğenmedim ama atmaya kıyamadığım için hepsini art arda içtim. o yüzden deli gibi kusup, baş ağrısı içinde tövbekar oldum." dedim
01 Yorumla- +1 yıl
steven spielberg bile bu kadarını hayal edemezdi
arkadaşım bizde kalıyodu yeni başladık tabi her 2 dkda bi yakıyoruz gece bu saatlerde kapıyı bi açtı her yer duman altı cam açık ama 2 kişi 2 dkda bi içerse çıkmaz tabi elimde sigara içmiyorum diyorum hala hahaha:D
00 Yorumla
+1 yılYakalanmistim evet. 16 yasindaydim, bilgisayar basinda idim masada kulluk yayilmisim babam girmisti iceri o da hic o saatte gelmez gelecegi tutmus abimle kiz arkadasi onu sakinlestirmeye calisirken kacmistim hemen
00 Yorumla15 yaşımda başladım 17 yaşımda evlendim ailem hç bir zaman karışmadı babamla beraber sigarada içerim oturup birlikte bara da gideriz gazinoyada gideriz bi sıkıntı yok.
03 Yorumlabu yasima kadar agizima koymamisim , bundan sonra asla koymam. Yok yere sagligimdan olmaya hic niyetim yok
00 YorumlaHiç saklamadım, direk söyledim ben içiyorum dedim :))
02 YorumlaGeçen yanımdaki kadın çok ince bi sigara içiyodu. Dumanının kokusu bile çok iyiydi. Bilen var mı dostlar
01 YorumlaBanyoda 2 tane arka arkaya içtim ve ben çıkarken annem kapıda çamaşır sepeti ile belirdi :D
11 Yorumla- +1 yıl
banyoda içilir mi hiç, koku uzun süre kalır len.
+1 yıliçmiyrm ama arada arkadaş ortamında içiyrm bi tane ne kokuyo senin üstün der arkadaşlardan sinmiştir derim :D
00 Yorumlaİnternet cafenin önünde yakmış cigara içiyordum bir baktım peder solda izliyor sonra geldi tokat attı sonra tüm kafe ayağa kalktı dışarı fırladı kavga var diye sonra hepsi geri kaçtı sonra 10 lira harçlık vermedi :( :(
00 Yorumla
+1 yıllisedeki hademe bizim köylüymüş babamı tanıyomuş babama söylemiş pezevnk
70 Yorumlaorta okul yıllarında sabah uyanmış okul için hazırlanıyordum, ben sabahları tek gözü kapalı kalkarım ve ne yaptığımı bilmem, sigara yakmış babamdan cep harçlığı istemeye gitmiştim o sıra öğrenmiş sigara yüzünden ilk tokatımı yemiştim babamdan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTahminen 10 kez felan yakalndım 15 yaşımda 18 yaşıma kadar her seferinde dayak ve azar yedim 18 yaşıma geldim hala devam ediyorum hala yakalasalar aynı şey aynı dayak kafayı yicem artık ögrenseler rahatlasam diyorum ama ogrendiklerinde hep aynisi inat ettiler ben oyle yakalayinca ne halin varsa gor veya seni bundan vaz geciremem iciyosan hep icersin diyen insanlar degil sen ictikce ben doverim diyen insanlar ne yapcagimi bilmiyorum galiba askere gidene kadar boyle gizli icmeye devam
10 Yorumla
+1 yılSöylemedim de kıyafetlerimden anlaşılıyor ne kadar içtiğim.
Ablam sayesinde ögrendi bizimklier..
Sen sigar*içiyorsun diye her akşam soruyordu.00 YorumlaSigaraya 12 yaşımda başladım yaklaşık 10 yıl oluyor daha 3 yıl önce öğrendiler onuda zaten ben öğrenmelerini istediğim için öğrendiler yadeyse hayatta öğrenemezlerdi
00 YorumlaKardesim soylemisti o gun biraktim bir daha da icmedim simdi kardesim iciyor ben hala icmiyorum
00 Yorumlasigara içmediğim için öğrenebilme durumlarıda olmadı=))
10 Yorumlaburam burak sigara dumanı sağolsun. annem bok iç dedi.
01 Yorumla- +1 yıl
:D:D:D çok güzelmiş ya :D
dumanın kulaklarımdan çıkaya başladığı anda babam öğrendi oda duman altı soru şu sigaramı içiyon len :))
10 YorumlaBabam la aynı sigarayı içiyoruz sıkıntı olmuyordu lisede ondan çalıyordum hatta bigün sigarası yoktu yolda kalmıştık bendede 3 dal vardır biraz tartakladı ama şimdi babamla pes bile oynuyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D :D
+1 yılIciyorum annem yakaladı dövdü ama bırakacam deyip söz verdim hala içiyorum artık karışamaz
00 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vapurda yakaladı sene 1997 vapurdan atar dediydim ama atmadı
00 Yorumlaiçiyodum bıraktım ailem içiyodu bende başladım çok şükür bıraktım oh :D
10 Yorumlayakalanmadım, soylemedim de annem aglayarak uzattı aldım.yaktım.ictim.
00 YorumlaSağlık konusunda 322 cevap paylaştı. Hiç içmedim , birisi içtiğimi söylese bile inanmazlar biliyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
ben de ağzıma dahi koymadım
+1 yılannem sigara içtikten sonra çiğnediğim sakızı agzına atmış kadında ki hissiyata bak.yemin ettirdi bida içmedim
00 Yorumlahiç içmedim bu yüzdende öğrenmediler içmeyide düşünmüyorum
01 Yorumlayakalandım kimsede bir şey demedi annem ve abim öğrenmişti sigara içiyomuşsun dediler kahve yaptılar birlikte içtik
00 Yorumla
+1 yılSigara içtiğim gün anneme kendim söyledim ki olay daha dün yaşandı kadının kalbine iniyordu hakkını helal etmedi ama yarım saat önce gel bir sarılalım dedi alisir zamanla sigara içmeme
00 Yorumlaben daha bugün yakalandım iş için evden çıkmadan önce içtim annemde uyanıp benim odaya gelince kokuyu almış akşama ne olucak allah kerim terlikler havada uçucak o kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgılımle denedım ılk sıgarayı.ve annemde blıyo.cnku bagımlı dglm sadecetadına baktık:D
00 Yorumla
+1 yılAnnem sigarayla gördü sen sigaramı içiyorsun dedi yok yav dedim
11 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılsigara kullanmam.alkol ve nargileyi konuşurken kendim anlattım öyle :D
00 Yorumla
+1 yıl17 yaşındayken evde tam söndürdüm babam geldi dumandan anladı tabi :)
00 YorumlaAz önce balkonda sigara içerken gecenin bu saatinde anten tamiri yapan komşumuz gördü ne b*k yicem hiç bilmiyorum * .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılannem evin karşısındaki parkta içerken gördü. o ne hiii b...k iç dedi :)
00 Yorumla
+1 yılZaten 4 yıldır içiyorum , saklamadım ki ...
03 Yorumla- +1 yıl
36 yaşındayım canım ben
çok şükür sigara falan kullanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen başladığım gibi söyledim
10 Yorumla
+1 yılSigara kullanmıyorum...
00 Yorumla
+1 yıldaha öğrenemedi.. çünki içmiyorum..
00 YorumlaAlıştıra alıştıra yakalandım :D
00 Yorumla25 yaşındayım hiç öğrenemedi
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri