Sağlık Parmağıma bişey olmuş ne olabilir bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Güncellemeler1 yıl Patlar mı bu sizce Parmağıma bişey olmuş ne olabilir bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sefacan061 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 1 yıl Klasik tırnak kenarı iltihaplanmış. Toplu iğne ucuyla az bişey aç ve masaj yapar gibi açtığın yere doğru baskı uygula iltihabı boşalt ve tentürdiyot varsa sür yat aşağı 😉😄 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ağrı varsa ılık suda beklet biraz, antibiyotikli krem iyi gelebilir. Dermatoloji görün bir 0 0 Yorumla
moonenurr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Acaba takma tırnak kullanıyor musun ya da tırnak etlerini kesiyor musun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dolama, tırnak batması ya da et kestiyseniz ilhitap kapmış olabilir patlagabiliyorasan temiz iğne ile patlat sonra fucidin sür 1 1 Yorumla Gldn207208 1 yıl Aynen en doğru yorum 👍 Yorumla
obiwan4kenobi Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Iltihap olmus eczaneden ilthap kurutucu kremler var ondan kullan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl enfeksiyon kapmis. benim ayagimda da olmustu aynisi. acile git hemen bi krem yazarlar surer surmez patlar 🥰 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 564 cevap paylaştı. Folama olmuş doktora git yoksa iyice şişer 0 0 Yorumla
King_005 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kara büyü yapmıştım tutmuş artık lânetlendin 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. Pislikten olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi pislik olabilir Tırnağim kısa elimi hep yıkarım Yorumla
can4169 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Dolama elleme 0 1 Yorumla can4169 1 yıl Teremisin sür zonklar Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. Tırnak batması 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoo normal duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Klasik tırnak kenarı iltihaplanmış. Toplu iğne ucuyla az bişey aç ve masaj yapar gibi açtığın yere doğru baskı uygula iltihabı boşalt ve tentürdiyot varsa sür yat aşağı 😉😄
Ağrı varsa ılık suda beklet biraz, antibiyotikli krem iyi gelebilir. Dermatoloji görün bir
Acaba takma tırnak kullanıyor musun ya da tırnak etlerini kesiyor musun
Dolama, tırnak batması ya da et kestiyseniz ilhitap kapmış olabilir patlagabiliyorasan temiz iğne ile patlat sonra fucidin sür
Aynen en doğru yorum 👍
Iltihap olmus eczaneden ilthap kurutucu kremler var ondan kullan
enfeksiyon kapmis. benim ayagimda da olmustu aynisi. acile git hemen bi krem yazarlar surer surmez patlar 🥰
Tırnak enfekyonu intihap
İltihap kapmış
Folama olmuş doktora git yoksa iyice şişer
Antibiyotik lazim. Dolama olmuş.
enfeksiyon kapmış
Kara büyü yapmıştım tutmuş artık lânetlendin
etini yemissindir enfeksiyondur
Pislikten olur
Ne gibi pislik olabilir Tırnağim kısa elimi hep yıkarım
Tırnak batması
Nasır mı la o
Kız eli mi o 😱