Böyle nasıl desem kıtlatsam rahatlayacağım ama asla kıtlatamıyorum boynumu😀🥹
Migrenin ağrısı orayı da etkiler mi acaba?
Böyle nasıl desem kıtlatsam rahatlayacağım ama asla kıtlatamıyorum boynumu😀🥹
Migrenin ağrısı orayı da etkiler mi acaba?
Valla sırtımın sol üst tarafı uzun zamandır kramp giriyor dayanılmaz bir ağrı. Bugün ilaç kullanmaya başladım umarım geçer. kollarım uyuşuyor hatta. Ama yere uzandığım da geçiyor ayağa kalkınca başlıyor 🤣
Cevap
15Cevap
Migren olunca benim gözüm ve kaşım ağrıyor çok kötü bir ağrı Allah şifa versin sana buz tut ensene
bende olmuyor geçmiş olsun
Magnimore plus 👍 1 aylık internet ücretin 😃
Oluyor böyle kalp atışı gibi şişip şişip iniyor dimi
Öyle olsaydı stresten dicektim 😂 seninki yastığın yüksekliği ile alakalı muhmemelen sana reçete veriyorum geçmezse gel yanıma ✍️ su tulumuna sıcak su koy onuda ensene yasla sonra youtubeye gir bir papi culo şarkısı aç (müziğin tedavi etkisi ) ni lullanıyorım burada geçmezse uğra yanıma geçmiş olsun 😂
Genelde ense kökümden başımın arka kısmına doğru vuran bir ağrı oluyor o çok feci dayanılır gibi değil
Geçmiş olsun dilerim. Esneme ve gerinme hareketlerini denemek işe yarayacaktır. Temel fitness hareketlerini denemek gerekir.
Etkiler, sıcak su tutun ensenize. Işıklara hassasiyet varsa kapatın, sıcak su rahatlatır ve melisa çayı
Boyun düzleşmesi veya hörcük başlangıcı olabilir. Mümkün olduğunca ortopedik yastik kullan ve öne çok eğilme.
Gel ben bi ayakla tepinem bak nasıl kıtlıyo hemde bi daha ağrımamak üzere 😂😂
Boynada basılır ya bi daha ne ağrı ne sızı 😂😂
Bebeğim her şey senin sıhhatin için 😂
O kadaar doğru bir tercih ki 😂😂 bak migrense ayağını sıcak suya başına da soğuk bişey koy hemen kesiyormuş
Gergin olduğumda giriyor sadece.
Tansiyonunu ölç yükseliyor olabilir
Tansiyon da olabilir, yüksek tansiyon ense boyun ağrısı yapar, bir de boyun fıtığı ağrı yapar
Boyun egzersizleri var onları yap oradaki kasları rahatlat kasılmıştr
Sen onu sakın yapma felç kalırsın, uzman birisine git.
Tansiyon veya çok yağlanma
Neydi onun adı aklıma gelmedi
Umarım gelir
Kolestrol
Geçmiş olsun
Haber ver
Sonucu yani
Oyie işte
Sorun var sorun var sorular ardinda,,
Hacamat yaptır aksın gitsin pis kan.
Evet çok kötü oluyor bendede var gene de geçmiyor
Soğukta kendini çok kasınca oluyor