Bu aralar salgın falan bir şey olduğuna inanıyorum çünkü eskiden böyle sorular çok görmezdim ancak ben yaşamaya başladığım anda böyle sorular arttı bazen kolumu tam uzatamıyorum mesela eklemlerim izin vermiyor

Bu aralar salgın falan bir şey olduğuna inanıyorum çünkü eskiden böyle sorular çok görmezdim ancak ben yaşamaya başladığım anda böyle sorular arttı bazen kolumu tam uzatamıyorum mesela eklemlerim izin vermiyor

Eklem kalp sıkıntım yok ama benim kalbim hızlı atıyor her zaman böyle normal bir insana göre biraz hızlı atıyor ama bazen durup dururken hıp hızlı atıyor sesini duyabiliyorum vücudum titriyor neyse bazen çok hafif fiziksel bir aktivite yapsamda olabiliyor bu ya da çok sıcak havadada olabiliyor ya da sinirlenince ama hiç bir şey olmuyor sadece kalbim hızlı atıyor nefes alamama baş dönmesi ağrı halsizlik göz kararması vb hiç bir şey olmuyor
Ben gece uyurken eklem ağrısı hissetmem ama sadece 2 defa şey oldu uyku felci geçirdim yani gözüm açık etrafı görüyorum ama kalkamıyorum hareket edemiyorum konuşamıyorum bu bana 1 kere oldu ben uyuyordum sonra uyandım ama hareket edemiyorum kalkamıyorum konuşamıyorum odada kap karanlık neden bilmiyorum ama korktum bağırmak istedim bağıramadım sonra kendime geldim kısa sürdü 2. Defa ise daha kısa sürdü onda pek korkmadım ve 2. Defa 1. Den 2 gün falan sonra oldu
Birdahada olmadı
Kalbin hızlı atma durumu normaldir bazı insanlar sürekli stres halinde olur ve nabızları yüksek atar, Uyku felci durumu ise beyin yarı uyanık yarı uyku haline geçer ancak beden tamamen uyku halinde kalır hatta o durumda karşına korktuğun herhangi bir şeyin belirdiğini düşünseydin gerçekten uyanık olduğun halde düşündüğün şey karşına dikilecekti ve tamamen uykudan uyandığında düşündüğün şey gitmiş olacaktı, Ben de eskiden 4 gün falan üst üste karabasan olayı yaşamıştım en sonuncusunda bu durumu bu gece onu pataklayarak çözüyorum demiştim ve kurtulmuştum, Gerçi 2 hafta önce falan tekrar geldi ancak eskiden gördüğüm kadar güçlü değildi daha çok bir şey anlatmaya çalışıyordu gibi, Karışık konular işte
Karabasanla uyku felci aynı şey mi yani ve iyi ki korktuğum bir şey düşünmemişim ben korku filmi falan konusunda korkağım biraz ama obir konularda aksine cesurum neyse yakın zamanda korku filmide izledim kötü olurdu sanırım bu sefer cidden uyanıp ananı s*kim diye bağırırdım
Peki korktuğun şey yerine sevdiğin bir şeyi düşünsen
Karşına ne çıkar mesela direk dansçısı
Evet son bir haftadır özellikle kalp ciğer neyse gogsumde sürekli dolaşan bir sızı var nefes darlığı da yapıyor. Ufak ağır bişey kaldırsam sızlıyor. Eklem desen zaten romatizmam var kalp krizi geçircem die korkuyorum
Panik atak değil bu panik atak yaşadım oda var bende panik atakta çarpıntı eşlik ediyor çarpıntı yok
Cevap
0Cevap
bu salginda eklem agrilari da var
Hayir yaşamiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?