Diş teli varken resimdeki şeker ( Konya'nın meşhur hurma şekeri ) yenilebilir mi? ( Şekerin dışı hafif sertlikte şeker kaplı, içinde ise yine hafif sertlikte çikolata var. )
Diş teli olanlar veya önceden yaptırmış olanlar soruma cevap verebilir mi?
Yeni takındın galiba. Emin ol bıkac ay sonra zaten öğreniyorsun neyi nasıl yıceksin nekadr baskı uygulayacaksın. Lokumu bile tellere yapıştırmadan yemeyı ogrenıyorsun bıraz sabret sadece.
İzmir'de okuyorum ve doğma büyüme Konya'lıyım, kız da benim sınıfımda. Ara tatilden dönerken onun için sınıfa şekerleme vb. bir şey getirmek istiyorum, ama kız yiyemezse getirmem de bir anlam ifade etmez.
hayir yememen gerekir. yapiskan ve sert oldugu icin telleri oynatir, bu sana rahatsizlik verir. bu tarz dis tellerine yapisacak, arasina girecek, oynatacak yiyeceklerin yenilmesi onerilmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Diş teli varken bunları yıyemezsın maalesef ısırıp kırman çok zor ve braket zarar gorebılır
Anladım, teşekkür ederim.
Peki lokum yenilebilir mi?
Ben yerdım ufak ufak ama oda yasak. Yapıştığı için telleri yerınden oynatıyor hep
Peki diş teli varken yenilebilecek şekerleme türü bir şey yok mu?
Yeni takındın galiba. Emin ol bıkac ay sonra zaten öğreniyorsun neyi nasıl yıceksin nekadr baskı uygulayacaksın. Lokumu bile tellere yapıştırmadan yemeyı ogrenıyorsun bıraz sabret sadece.
Ben kendim için sormuyorum, hoşlandığım kız için soruyorum. 😂
😂😂peki
İzmir'de okuyorum ve doğma büyüme Konya'lıyım, kız da benim sınıfımda. Ara tatilden dönerken onun için sınıfa şekerleme vb. bir şey getirmek istiyorum, ama kız yiyemezse getirmem de bir anlam ifade etmez.
O yüzden onun da yiyebileceği bir şey olmasını istiyorum.
Ama hatırladığım kadarıyla dönem başında da dişlerinde tel vardı ve ona jelibon vermiştim, ayrıca Ülker Napoliten çikolata almıştım ve yemişti.
Gofret türü her şey olur
Yani diş teli varken o tür şeyler rahatça yenilebilir mi?
hayir yememen gerekir. yapiskan ve sert oldugu icin telleri oynatir, bu sana rahatsizlik verir. bu tarz dis tellerine yapisacak, arasina girecek, oynatacak yiyeceklerin yenilmesi onerilmez
Valla benim diş telim varken her şeyi yiyordum küp seker bile yediğimi hatırlıyorum bu ne kadar sert bilmiyorum bişey olmaz heralde
Temizlemesi zor olur
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Yenir