Aslında uyuyacaktım Almanya'dan arkadaş ile derbi biletlerini ve takımı konuştuk bir yandan kripto yayını izlerken Youtubetan bu saatlere kaldık ve sabah 7.30da evden çıkmalıyım iş var
Uykusuzluk demek. Düşünmek demek. Düşünmek demek sıkıntı demek. Bu saate kalan kimse keyiften kalmıyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Yorgunluktan anam ağladı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
erken uyumak lazım
00 dan önce uyuyan var mı bu ülkede
Gençler uyumuyor bence
knk herkes birbirinden dertli sık>ntı adami uyutmuyirki...
Aslında uyuyacaktım Almanya'dan arkadaş ile derbi biletlerini ve takımı konuştuk bir yandan kripto yayını izlerken Youtubetan bu saatlere kaldık ve sabah 7.30da evden çıkmalıyım iş var
Uykusuzluk demek. Düşünmek demek. Düşünmek demek sıkıntı demek. Bu saate kalan kimse keyiften kalmıyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Yorgunluktan anam ağladı.
Sizde de sabah iş var gibi vücut yorgun ama zihin uyumayı engelliyor bazen
benimde ya... gozlerim agriyo...
Arkadaşlar daha güzel günler görmemiz dileğiyle sizlere iyi geceler diliyorum Allah'a emanet olun iyilerle karşılaşın daima🙏
Amin. Siz de Allah a emanet olun. Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın.
Amin güzel insan insAllah 🙏
knk erken kalmadığın için yorulmuyon ondan birde her sabah yürüyüş yaparsan kortizon hormonun daha az salgıpanır daha rahat ve konforlu uyursun :)
Leyla'nın selamı var
Yaa nerede aylardır onu arıyorum bi ulaşsın lütfen Leyla'ya ihtiyacım var tam bu zamanlarda özellikle adameager tg ulaşmasını rica ediyorum
Kanka Leyla Viyanaya yerleşti 15 bin dolardan BTC alıp 110 binde sattı birkacimiza daha tavsiye etti grubu vardı
Grubu devam ediyor mu onu söylesen en azından sen kuzeni miydin yanında mı şu anda
Kapattı her yeri kanka voliyi vurdu kız 2 milyon ile girmişti
İlk yorumunda selamı var deyince yanında zannettim siz nereden tanıyordunuz beni
Ben burdan tanistim da burada başkasıyla sexting yaptın mı hiç dedim seni söylemişti görürsen selamımı ilet demisti
Anladım sen yine de bana ulaş hocam konuşmanız yakın zamanda mı geçti yoksa
Telegram hesabını hatırlıyor musun sadece buradan mı konuştunuz
Aynı bensin sen usta
overthingsel