Odyologa nasil gidebilirim ve Odyologa bunun için gitsem olur mu?

Üst kat komsularim yuzunden en yfak tik sesine bile fazka tepki gosteriyor seslerdene hemen etkilenip ofkelenip duruyorum kimsualr hayvan olunca yasala olarak cozumj olmuhor yks mezun senem psikiaytri ve psikologu cok kez denedim hatta uyku icin ilac da aldım fakat faydasini göremedim ve cok hafif ilac almama ragmen (bebeklerde uyku bozukluklari icin kullanılıyor) yan etkiker ve o yan etkilerin yarattigi psikolojik korkuyla ugrastim daha sonra cocukken gittigim beni elilepsiden kurtaran norologuma sordugumda ilac bundan sonra kesinlikle almamamı söyledi kisacasi iyice cikmmqzq girdim kafayi yemek uzereyim gecen gun de internette karsima ses teralisi cikti psikiaytri ve psikologlardqn beni uzak tutun herkeste olunlu etmi yaratmiyirlae benim daha cok psikolojimi bozdular ustune 1 taneye giderek bunlari söylemiyorum istanbuldaki nereseyse her yeri denedim neyse ses terapisi odyoliglar psikiaytristler vb tarafından da yapılıyor vb yazıyordu altta ben de ondan sorayim dedim osyologa randevu alsam olir mu ilhilenirler mi ve odyologq nasil gidebilirim
Odyologa nasil gidebilirim ve Odyologa bunun için gitsem olur mu?