Kan testinde prolaktin seviyem 17 çıktı normali 15 miş neden böyle sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doktora git bence
Sana tavsiyem hipofiz emarı çekil benimde öyleydi prolaktin seviyem olduğundan yüksek çıkıyordu ve tümörüm olduğunu öğrendim
Bnmki 15 olması gerekiyor 17 çıktı çok mu fazla
Yani erkek icin bence normal gelmedii böyle bi 3 4 hafta dur endokrin bölümüne randevu al sorununu belirt tekrar kan tahlili yapılsın eger yine yüksek cıkarsa bir sorun var demektir
Pasfm onun etkisi olur mu
Olabilir ama sen dediklerimi yap
Bu tümör zararlı mi
şu an nasılsın tedavisi falan nasıl
Boyutuna ve türüne göre değişiyor sen de mide bulantısı bas agrısı bulanık görme falan var mı benim suanda iyi huylu ilac kullanıyorum
Hiçbir belirti yok , gözlerim bozuk ama miyopum zaten onunla alakasi yok herhalde
O zaman korkmaa doktor ne dedi bilemem amaa sen dediğim gibi endokrine git 3 4 hafta dur böyle cinsellikle alakalı bisey yapmadan tahlili ver
Deme den glsene bi ordan sorucam bişey
Doktor benim tstislerin röntgenine baktı ağrı var diye hap yazıp yolladı , kan ertesi gün çıktı ama ben isimden dolayı gtmedim yani kan sonuçlarını almaya e devletten gördüm sonuçları 15 olması gerekiyor yazıyor benim 17
Aslında cok yüksek değil de bilmiyorum erkek icin yüksek geldi yani belki bir sorun yoktur ama sen lütfen temkinli ol
Sadece biraz yüksek ama bu pasflik mevzum yüzümden mi oluyor acaba, lisede ne güzel normal erkektim sanki büyü yaptılar pasf oldum , 10 tane ilişki yaşadım, bırakmak istiyorum pişman oluyorum ama tekrarda ilişki olunca hoşuma gidiyor çok karmaşık bir durum
Tahlil vermeden önce ilişki oldu mu
2 aydır 6-7 kere ilişkim oldu , tahlilden hemen önce olmamıştır ama bir iki hafta önce olmuştur
Bilmiyorum etkiler bu daaa
Bu durum kısırlık falan yapar mı , bazıları içime flnda boşaldı
Evet yapar ama senin o kadar yüksek değil gibi yaa
Evet üst sınır 15 benim 17 öyle bakınca bir tık fazla gibi ama bu artar mi acaba yani daha kötüye gider mi kalır mı yerinde
Mesela kolumdaki vücudumdaki kılları 2 ay önce almıştım seyrek çıktı , bu hormon kılları azaltıyormus herhalde
Dediğim onu tahlillerle anlarsın biraz daha dur tekrar test yaptır benim hep yüksek çıkıyordu normal değil 29ken benim ki 43 cıkıyordu sürekli basım dönüyor kusuyyordum o yüzden sen korkma ama dikkat et
O kadar ilişkiye girdim erkekliğim gtti diye üzülmedim bi test sonucu böyle çıktı diye 2 gündür kafayı yiyorum
Sakin olll bisey yoktur bu belirtilerin yoksa
Tahliller 1 ay önce çıkmış ben daha 2 gün önce gördüm, dediğin gibi o belirtiler bende 1 aydır yok ama ilerde olur mu bilmem
Ben de son 5 6 sene yoğunlaştı korkma ama stres yaparsan bu hormon yükselir
Hayatımda gayet neşeli gamsız biriyim ama bu pasflik mevzusu var sadece, belkide onu kafama takıyorum, mesela sürekli erkek aleti düşünüyorum buda stres yapar mi
Bu arada cvp verdiğin beni teselli ettiğin gerçekten çok teşekkür ederim
Ama yaa simdi seni yargılayamam ama iste olmus olan tabiki asırı stres kendini kabullenememe bunlar da yapar
Kimseye kötü bsey demem yapmam merhametliyim kedi köpek severim içki kumar yok , tek bu pasflik işi canımı sıkıyor , bazen keşke kumarbaz falan olsaydimda böyle olmasaydm diyorum resmen hastalık bağımlılık, 1*2 ay soğumuştum ilişkiyi birak sanal bile yapmıyordum yine bişey çekti beni başladım
Öyle deme yaaa kumarda cok kötü ben sevgilimden bu yüzden ayrıldım bence sen bunu dizginleyebilirsin zamanla yani hastalık ama sanki bırakabilirmissin gibi geldii biraz daha mı ugrassan ama kendini rencide etmeden kibar ve nazik davranarakj
Ben zaten kumarı kabul etmiyorm tabiki kötü ama bnmkide çok kötü bişey olunca insan keşke başka illet olsaydı diyor hepsi pislik zaten , valla keşke bırakabilsem ama cnmda istiyor bide evlenirsem napcam bilmiyorum
Evlenme bu sekildeyken valla ya da senin gibi birini Bull onunla evlen
benim gibi biri nasıl olurki
Yani lez olur sonra hetero olur bu tarz kızları tercih et
Lez pasifi napsin ki hahah
Bence onlar icin iyi bir seceneksin
Kizlar genelde pasfleri seviyor diyorlar doğru mu
Ama ben aşko kusko gibi pasf değilim sadece alet yemeyi seviyorum tipim falan erkek gibi yani konuşmam vs. Sadece popom biraz büyük ve şekilli
Bir arkadaşım var hipofiz bezinde tümör olduğu için prolaktini sürekli yükseliyor mutlaka doktora görün.
Normali 15 miş benim 17 çok skinti olur mu
Bilemem yani doktor değilim sonuçta ama bir anormallik varsa doktorun gerekli testleri yapar.
Pasfm onunla alakalı olabilir mi
Sağlık konularında burada her kafadan başka ses çıkar.
Doğru söylüyorsun
Doktor bilgi vermedi mi?
E devletten baktım tahlil için gitmedim doktora
Hmm anladım
Stres yapıyorsun birşeyleri
Geçmiş olsun
Skintim ne peki