Güncellemeler
1 yıl
Kürtaj dan sonra ise spıral taktırdım işlem sonrasında yanı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
15 gün kanama olması normal zaten kürtaj normal biley değil ki doktorunuz söylemedi mi
Söyledi korkudan tam hatırlayamıyorum panık olmuştum 15 gün sonra kontrole gel dedı ama hemen gıdemıcem küçük bebegım var çünkü ama bıraz uzun gibi geldı bana çünkü azalma veya artma yok hergün aynı sekılde oluyor hıc bıtmıcek gibi yanı bır yandan
Normal küçük bebeğiniz varsa spiral taktırın neden korunmuyorsunuz süt korumaz
Eşimde oldu ama 5 gün felan sürdü ama spral olayı yok
Sonra acaba yakınlaşmada acı vs oldu mu
Bırde işlem sonrasında agırıs ne kadar sürdü
Yok ki ben bu konuda çok hassasım ama lütfen spral olayina dıkkat edin yakın zamanda bir yakınımızı kaybettik bundan dolayı
3 gün felan ama onn işlem narkozsuz yapılmştı
5 gün sürdü dediğim yoğun kanama yanliş anlamayın
Nasıl yakınınız neyden kaynaklı vefat etti
Bakımı yaptrmamış paslanma felan olmuş rahim kanseri sonra tüm vücut
Zaten korkak bırıyım çok korktum şu an bır evladım var allah korusun kaç yıllık kı acaba o ben daha yenı taktırıdm
Allah korusun onun baya geçmiş üstünden kadın koyup unutmuş 13 yıl sizi korkutmak istemezdim dikkat etmeniz için dedm özür dilerim
Yok ben pinpirikliyim yanı senede bır fılan ne zaman aralıgında derse doktorum gıderım kontrole zaten kürtaj dan 15 gün sonra muyaneeye gel dedı daha olmadı 15 gün sızın esınıze de kontrole gel demıs mıydı
İnanın hatrlamyrm 6 yıl geçti ama demese bile ben götürmüşümdr ben dıkkat ederim
Bizim evde de saglıgı ben çok önemserim eşim kolu kırılsa evde oturur ıyılesmeyı bekler tesekkurler size de
Kendim için bende öyleyim ama eşim için öyle değil korktysam özür dilerim amacım dıkkat etmeniz
Sağolun
Ne demek her zaman yazabilirsiniz
Uzun geldi bana