Sağlık Dünden belli çok kötü uyuyorum yaa? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Benim gibi olan var mı çok kötü uyku düzenim yataga yatıyorum uyumaya çakıyorum Olmiyor… napicam? Uykuya dalamiyorum …Norodol damla kullandım oda birseye yaramiyor Dünden belli çok kötü uyuyorum yaa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Hiç bişey kullanman gerek yok vücudun uykuya ihtiyacı olmadığı için böyle iyice uykun gelene kadar uyuma 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Tesekkür ederim🤍 ama hep böyle yaaa Yorumla COLDHERO 1 yıl Gün içinde yorucu ya da enerji harcayacağın birşeyler yapmıyosan böyle olması gayet normal aynı durum bende de var o yüzden biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Ok takintiliIm mesela bugün uyuyabilirmiykm acaba diye soru soruyorum böyle oluyorum uyukusuzluk çekiliyorum Yorumla COLDHERO 1 yıl Çalışıyor musun dinlenme modunda mısın Yorumla Soran 1 yıl Çalışmıyorum evdeyim Yorumla COLDHERO 1 yıl Tek nedeni bu, bende yıllık izindeyken veya iş döğiştirdiğimde bir gün uyumadığımı bilirim çünkü vücut yorulmuyo uykuya ihtiyaç duymuyo Yorumla Soran 1 yıl Ama abi yaaa bu piskolijik bende yaaa bu ne böyle …. Yorumla COLDHERO 1 yıl Yok be yaaa psikolojik filan değil yorulmayan vücut uykuya ihtiyaç duymaz net, ama uyuyamama sana psikolojikmiş gibi geliyo olabilir Yorumla Soran 1 yıl Çok Tesekkür ederim yaaa iximi ferahlatin ama norodol damla kullandim … napicam :/ Yorumla COLDHERO 1 yıl Bir daha kullanamazsın olur biter Yorumla Soran 1 yıl Sıfır uyukum yok yaaa offf Aglicam vallah … hiç yok ama resmen … gözünü kapatıncada dalamiyorum bu ne böyle Yorumla COLDHERO 1 yıl Yarın yapacağın önemli bir işin yoksa uyuma takıl kafana göre ne zaman uykun gelirse gelmezse de hiç uyuma cidden ben böyle yapıyorum Yorumla Soran 1 yıl Yarın davetliyiz gözlerim de çok kırpıyor ışık görünce öyle tuhaf olyurm Yorumla COLDHERO 1 yıl Telefondan bişeyler okumaya başla uyursun dene bi Yorumla COLDHERO 1 yıl Ha yok yine uyuyamam diyosan gel ninni söyleyeyim😅 Yorumla Soran 1 yıl Tekrardan Tesekkür ederim🤍 Yorumla COLDHERO 1 yıl Ne demek rica ederim Yorumla
343n68lmz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Melatonin takviyesi al 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ise yaramıyor onlar bende Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kaç saat uyufun dünden buyana 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 3saat Yorumla Zuzummm06 1 yıl Kaçta yatip kalktın Yorumla Soran 1 yıl Sabah 9-12 ye kadar Yorumla Zuzummm06 1 yıl Aslında Şu an bayılman lazım bende uyuyamıyom gecelerı belki bu saati geçtigi için uyuyamıyo olabilirmisin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende hiç uyumuyorum o daha kötü boş ver 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden ama Yorumla
enesmngl Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Boşluktandır 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Heee Vallah Öyle deee ama sabah ışıklara gelemiyorum mesela Yorumla enesmngl 1 yıl 12 satten fazla uyuma okulun vs yok mu Yorumla Soran 1 yıl Hayır … Yorumla enesmngl 1 yıl Hangisine hayır? Yorumla Soran 1 yıl İkisinde Yorumla enesmngl 1 yıl Garipsin Yorumla
tatlı_kizz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Benimde karışık 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sen nasılsın? Yorumla tatlı_kizz1 1 yıl Ayni bende gece uyuyamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Sabahları uyuyorsun heralde Yorumla tatlı_kizz1 1 yıl Evet sabah olunca hemen uykum geliyor sendemi oyle Yorumla Soran 1 yıl Hayır yaaaaa Yorumla tatlı_kizz1 1 yıl Sana koca lazım Yorumla Soran 1 yıl Hahaha ne alaka Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evlen gecer 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Evlenemiyorum ki 😅😅 Cevap sahibi 1 yıl Niye kiz Soran 1 yıl Evlendimii nolicakmis?Evlenmek istemiyor kimse Cevap sahibi 1 yıl Alla alla.. enteresan. kimse mi istemiyor seni
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Belli değil, beri 0 2 Yorumla Soran 1 yıl tamam 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hıhıhı 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç bişey kullanman gerek yok vücudun uykuya ihtiyacı olmadığı için böyle iyice uykun gelene kadar uyuma
Tesekkür ederim🤍 ama hep böyle yaaa
Gün içinde yorucu ya da enerji harcayacağın birşeyler yapmıyosan böyle olması gayet normal aynı durum bende de var o yüzden biliyorum
Ok takintiliIm mesela bugün uyuyabilirmiykm acaba diye soru soruyorum böyle oluyorum uyukusuzluk çekiliyorum
Çalışıyor musun dinlenme modunda mısın
Çalışmıyorum evdeyim
Tek nedeni bu, bende yıllık izindeyken veya iş döğiştirdiğimde bir gün uyumadığımı bilirim çünkü vücut yorulmuyo uykuya ihtiyaç duymuyo
Ama abi yaaa bu piskolijik bende yaaa bu ne böyle ….
Yok be yaaa psikolojik filan değil yorulmayan vücut uykuya ihtiyaç duymaz net, ama uyuyamama sana psikolojikmiş gibi geliyo olabilir
Çok Tesekkür ederim yaaa iximi ferahlatin ama norodol damla kullandim … napicam :/
Bir daha kullanamazsın olur biter
Sıfır uyukum yok yaaa offf Aglicam vallah … hiç yok ama resmen … gözünü kapatıncada dalamiyorum bu ne böyle
Yarın yapacağın önemli bir işin yoksa uyuma takıl kafana göre ne zaman uykun gelirse gelmezse de hiç uyuma cidden ben böyle yapıyorum
Yarın davetliyiz gözlerim de çok kırpıyor ışık görünce öyle tuhaf olyurm
Telefondan bişeyler okumaya başla uyursun dene bi
Ha yok yine uyuyamam diyosan gel ninni söyleyeyim😅
Tekrardan Tesekkür ederim🤍
Ne demek rica ederim
Melatonin takviyesi al
Ise yaramıyor onlar bende
Kaç saat uyufun dünden buyana
3saat
Kaçta yatip kalktın
Sabah 9-12 ye kadar
Aslında Şu an bayılman lazım bende uyuyamıyom gecelerı belki bu saati geçtigi için uyuyamıyo olabilirmisin
Bende hiç uyumuyorum o daha kötü boş ver
Neden ama
Ninni söylim
Söyle
Boşluktandır
Heee Vallah Öyle deee ama sabah ışıklara gelemiyorum mesela
12 satten fazla uyuma okulun vs yok mu
Hayır …
Hangisine hayır?
İkisinde
Garipsin
Benimde karışık